Güvenlik sektörü.
Verimliliğe bakmadan karar veriyor komedi gibi 😂
Güvenlik sektörü.
Verimliliğe bakmadan karar veriyor komedi gibi 😂
Tesettüre karşı değilim. Ancak Asker Polis ve Güvenlik tesettürlü olmaz.. Bir olay anında suçlu ile mi boğuşacak yoksa ay aman saçımın teli gözüktü günaha girdim diye mi sürekli açılan saçıyla mı uğraşacak? Eminim ki bu durum hem şüpheli hemde kapalı olan kadın tarafından çok suistimal edilir... Meslek gereği karşıyım...
Açık bayan günaha girdim diye düşünmez.. Ayrıca şunu düşünün bu ülkede bir tartışma anında kapalı bir kadın Polis asker güvenlikçinin baş örtüsü açılır ya da yırtılırsa dini ve manevi değerlere hakaret diye dava açılır... olay peki dinle maneviyatla mı alakalı? Hayır değil... Hala anlamıyorsanız anlatmak istediğimi siz bilirsiniz...
Haksız insanların özgürlüğü kısıtlanamaz. İster başörtülü olur ister daha açık şekilde olur. Buna kimsenin karışmaya hakkı yok. O zaman kapalıları da AVM'ye almasın. Öyle bir saçmalık olur mu?
Bende güvenliğim bu arada güvenlik sektöründe amir ve müdürlerin yüzde yüzü sapıktır bunu unutma mülakatlarda da buna göre adam seçiyorlar
Samimi diyorum bak bu konulara dikkat ediyorsan vede hassassan tedbirli ol güvenlik sektörü aşırı pislik bi sektör
Dar mini etekli çalıştırır mısın diye sorsana angusa😂
Pislik herif ya😏 öyle itin yanında çalışmaman daha hayırlı olmuş boş ver
Genç arkadaşım Rose83,
Bu tür bir karar kesinlikle etik ve yasal açıdan çok problemli. Çalışanların verimlilikleri ve iş performansları yerine, kişisel inançlarına veya giyimleriyle ilgili tercihlerine dayanarak ayrımcılık yapmak kabul edilemez. İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi ve birçok ülkede yürürlükte olan iş yasaları, bu tür ayrımcı uygulamalara karşı koruma sağlar. Herkesin, inançları ve kişisel tercihleri ne olursa olsun eşit haklara sahip olması gerektiğini unutma.
Toplumsal farkındalık ve eşit haklar için sesini yükseltmekten çekinme. Eğitim ve kariyer yolculuğunda adalet ve eşitlik her zaman rehberin olsun. 💼📚
Sevgilerimle,
Bilgin
Cevap
23Cevap
Hayır haklı değil.. ona ne kadının giyiminden.. baş örtülü de çalışanlar çok var.
Sen onu verimlilige bakmadan tüm devlet yapilanmasinin icine konan şahıslar icin söyle ablasi ne basötrüsümüs bu lan yil 2024 hala birilerinin agzinda sakız
Özel şirketse ve tekel değilse istediği kararları verebilir. Bu da onun özgürlüğü
Evet. Bir şirket tamamen kapalı kızları da çalıştırmak isteyebilir. Bizi ilgilendirmez. Sadece devlet kurumları olursa iş farklı olur. Çünkü devlet bir iki kişinin fikrine göre yol alamaz.

Bu arkadaşımızın dini gereği böyle gezmek mesela olabilir sonuçta din bu yani. Onu işe alır mısın iş veren olsan?
"Parmak uçurumu gösterirken bazıları parmak ucuna bakarmış" Örneğe takılma işaret ettiğim yere bak.
İşaret ettiğim yerde gösteriyor ki "Dinim bunu emrediyor demek ben haklıyım manasına gelmez"
İkinci işaret ettiğim yerde gösteriyor ki "Bir dine inanların sayısı yukardaki metnin haklılığını değiştirmez"
Hindistan'a gitsen orada ki Hindular sana İnek kesemezsin diyecek mesela. Onların dinine göre de inek kutsal. Ne yapıcaz?
Başörtü gözümüze daha aşina gelen bir kıyafet çarşaf giymiyorum ben neticede bu kadar radikal bir durum değil. Kendi hayat tarzını dayatirsan ya da kıyafetini o zaman tehlike arz eder elbette. Avm ye gelen bir müşterinin kapalı açık güvenlik ayrımına takilacagini hiç sanmam senin üslubuna bakar en çok ya da güler yüzüne ya da işini ne kadar iyi yaptığına..
Bak ben erkeğim ve bazı iş yerleri kadın arıyor. Benim erkek olmam da radikal değil ve bu durum benimde hoşuma gitmiyor ama yapacak bir şey yok.
Ne yapıyım şimdi zorla kendimi mi işe aldırıyım? Piyasa böyle talep ediyorsa yapacak bir şey yok.
Ha tepki mi göstermek istiyorum. Giderim protesto yaparım, erkek hakları derneğine katılırım vs...
Olur hdhdjdj
Tabi fayda etmez bence çünkü işsizlik var
Zaten inan işsizlik sorununu çözersek böyle problemler kendiliğinden yok olur.
Çünkü işverenlerin işçiye ihtiyacı olursa adam Kapalı kıza tahammül edemese bile susmak zorunda kalır. Niye çünkü sana ihtiyacı var.
Ayrıca piyasada ayrımcı olarak gözükmekten de korkar. "Ulan zaten işçi bulamıyorum bide böyle anılırsam piyasada rakiplerim önüme geçer canıma okur" der kendi kendine
Yaşın doğru mu bilmiyorum ama bizim nesildensen zaten ne kadar boşa harcandığımızı bilirsin
Bende şu an işsizim mesela şirketler beni beğense de asgari ücretin üzerini istiyorum diye almıyorlar. Çünkü kapısında 10 kişi bekliyor adamın. Ben olmazsam başkası olur
Amirin yaptığı saçmalık. Keyfine göre mi davranıyor yoksa şirket kuralı mi onu da bilmek lazım.
Haklı değil saçma adamlar güvenlikte amir oluyor bende de olmuştu gereksiz detaydan işe almadı 😂 şimdi ben onun statü olarak amiriyim de
boş ver böylesinden uzak durman en iyisi
En temizi bu
Saçmalık. Giyim şekli ve mesleki beceri bağdaştırılması mantıksız geliyor bana.
Uzak durmak lazım öyle diyen yerlerden ayrıca şikayet de edebilirsin çalışmak zorunda kalmadan
Özgürlük kısıtlanamaz fakat avm özel bir şirkete ait olduğu için onlarında kendi tercihi diyecek bişey yok
Irkçı pislik eminim kendisi sapıklık yapmak için seciyor
Sapıklara bak hele sapıklara mg. Sanarsın natoyu koruyor
Kendisi mal sanırım ama üzülme dünya malı dünyada kalır.
Herkes istediği gibi giyinebilir ve çalışabilir o amir boş yapmış yakinda işten atılır
Doğru güvenlik açısından riskli
Benim derdim baş örtü vs değil ama güvenlik açısından risk taşıyor amir haklı
Ay kicimin kenarı senin gibi milyonlarca var hemde acik
Adam farklı dinden olabilir kuzum. olabilir
O amir kafasından sallıyor
saçmalık. hala böyle şeyleri aşamadık
Saçma
Halkalı değil
öyle bir hakkı yok
canım işler bunlar
hayır şikayetçi olun
Onun ben anası avradını s. km