Eşim çalışmamı istemiyor. O zaman benim mesleğim gündelikçilik mi oluyor?

Benim mesleğim var yüksek lisans yaptım, çalışmayı seviyorum. Mesleğimle anılmak saygı duyulmak istiyorum. Eşim ise paraya ihtiyacımız mı var evinde otur evinin hanımı ol diyo. Yanı istesem hizmetçi tutar ama her insan bir iş yapmalı, bir faydası olmalı. Bütün gün hiçbir şey yapmamaya utanırım o yüzden yemek temizlik yapar çocuk bakarım. Ama bu sefer de işim çocuk bakıcılığı ve gündelikçilik oluyo. Ben üniversite mezunu eğitmli kültürlü bir kadınım ilkokul mezunu gariban kadınların yaptığı işi yapmayı kendime yakıştıramıyorum, o yüzden çalışıp paramı kazanıp, parasıyla eğitimsiz birine bu işleri yaptırmak istiyorum. Daha adil olmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanın kendi çocuğu konusunda başkasına güvenememesi çok normal. Kendi büyütsün tabii. Ama meslek olarak ev temizleyen kadınlar varken neden bu işi ben yapayım ki? Benim başka mesleğim var zaten? Üstelik meslek olarak bu işi yapan kadınlardan çoooook daha kalifiyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Ben gündelikçilik kaldırılsın olmasın böyle meslek demedim. Bu bir iştir ve yapan kadınlar var. Benim midem bulanıyo ıslak sarı beze falan dokunamıyorum iğrenç geliyo. İsteyen hanım arkadaşlarım yine yapsın gündelikçilik, namusuyla para kazanıyo neticede ayıp değil
Eşim çalışmamı istemiyor. O zaman benim mesleğim gündelikçilik mi oluyor?