Brrr rambo: Kararları ne olursa olsun, cinsiyetleri veya gerçek olup olmamaları. Onları hep seveceğim ve destekleyeceğim. Ot4’u sevin lütfen. Eğer büyük bir hayransanız, en azından onlara saygı duyun. Hyung park:
Hyung park: Skandaldan sonra jennie sessiz ama lisa wow. Ne kadar destekleyici sır gibi kız arkadaş. O bize bir sürü ipuçları veriyor. Jenlisa’yı seviyorum ve sadece bunun için yaşıyorum. Jenlisayı gördüğümde veya duyduğumda kalbim hep mutlu oluyor. Lalisa onika: Aynı eşyaları mı var bilmiyorum ama ( jennie her beraber alışverişe çıktıklarında aynı şeyleri aldıklarını söylemişti) veya gerçekten birlikte yaşıyorlar. Cynthia: Kafam karışık çünkü bazı insan o başka oda aynı oda değil diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Ben sonsuza kadarki en büyük jenlisa fanıyım.
Lasisa; İkisininde ayni seylerimi var bilmiyorum (jennienin soledigine gore onlar her zaman beraber alisverise gidiyormus ve ayni seyleri aliyolarmis) yoksa gercekten beraber yasiyor olabilirlermi
Rambo; kararlari ne olursa olsun cinsiyetleri ya da gercekmi ya da sahtemi olup olmadiklari, onlari her zaman sevecegim ve destekleyecegim ot4'ü sevin lütfen, eğer tek stan'in varsa en azindan saygi duy.
Lalisa ya gelen yorum; "çok saşkinim cunku bazi insanlar onun ayni oda olmadiğini farkli bir oda oldugunu soyluyor bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz demis ve jenlisanin sonsuza kadar en büyük hayranıyım" demiş
Hyung park; skandaldan sonra jennie sessizleşti ama lisa wow ne destekleyici biri ama (gizemli kiz arkadasi) o bize çok ipucu veriyor, ben jenlisayi seviyorum onun için yaşiyorum ( onu gordugumde ya da duydugumda kalbim her zaman mutlulukla doluyor)" demiş
En İyi Cevaplar