Samimi mi olurdunuz yoksa daha mesafeli mi? Bol not veren bir öğretmen mi, not konusunda cimri bir hoca mı? Genel olarak anlatın bakalım düşüncelerinizi :)
Öğretmen olsaydınız öğrencilerinizle aranız nasıl olurdu?
Laubali davranmaya çekinecekleri ama önemli bir şey olduğunda anlayışlı olacağımı bildikleri bir öğretmen olurdum. Boş şeylerden puan kırmam, her şeyi ezberlemelerini beklemem ama derste başka şeyle uğraşırken duyduğu üç beş şeyi yazana da puan vermem benim için yazdığı şeylerin ne anlama geldiğini bilmesi önemli bir şeyler yazmasının önemi yok.
Benden ıyı öğretmen olur eğitim veriyorum öğrencilerimçok tatlı çok ıyı eğitim verdiğimi biliyorum bu konuda mutevazi olamam işimde ve eğitim de iyiyim severek yapıyorum işimi
Bende bir öğretmen adayıyım inşallah nasipte varsa olursam öğrencilerimle arkadaş gibi olmayı çok isterim. not konusuna gelince bence hakeden almalı bilmiyorum 😊🤭
Şöyle söyleyim erkek öğrencilerle enseye şaplak göte parmak kızlarla da hep voleybol oynardım =) ama derse gelince konu beni can kulağıyla dinlerlerdi çünkü arkadas olarak yaklasmayan hiç bir öğretmen gerçekte öğretmen değildir
baya iyi olurdu küfür serbes telefon serbes kopya kendi dersimde serbes başkasının dersi olursa yakarım notum bol olurdu oyunlar iddalaşmalar etkinlikler
Fazla samimiyete girmezdim ama evladım gibi de severdim hepsini. Yeri gelince sıkıntılarını rahat rahat paylaşabilsinler. Çok samimi olupta tozutmalarına müsade etmezdim.
Lise 1 ve lise 2 ogrencilerine mesafeli 🤨 Lise 3 lere cok az yakın Lise sonlarla gırgır şamata ben böyleyim😊 Not konusunda da 1. donem çok bonkör davrandım mesela
Bence cok iyi olurdu. Mesela fazladan Not isteyene, o sansi veriridim. Ödevi yapmadigi zaman nazikce uyarirdim, sonucta onlarin da özel bir hayati var bisey girmistir araya falan diye düsünürdüm yani. Arkadas gibi olurduk, güle oynaya dersi islerim diye düsünüyorum. :)
Okula bisikletle gelip öğlen yemeklerini öğrenciler ile yiyen sürekli şakalaşan tarzda bir öğretmen olurum diye düşünüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben şu an öğretmenlik okuyorum ve sanırım öğrencinin hal ve hareketlerine göre tavrım değişir. Mesela dersleri çok iyi olan ve saygılı olan bir öğrenciye iyi davranırım. Ama hem tembel hem de yaramazssa pek iyi davranmam.
Öğrencilerimden gözüme kestirdiğim biri ile seks yapardım. İyi niyetli temiz kalpli biriydim bugünden sonra şerefsizin piçin önde gideni olmaya karar verdim. Çünkü iyi niyetli temiz kalpli olmak sadece aile içinde faydası oluyor.