AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Ahu bee güzel ablam sende denklik belgesi işte, onlarda mutlu olsun, artık bı rahat bırakın, salin artık.
Uffff baydinn be kokoş, iyi ki bı kizin tıp kazanmış
Kızının seçimine saygı duymaktan başka şansın yok. O hayat kızının hayatı sevgili kızının sevgilisi. Seni ilgilendirmez.
Kendinize göre denk olmayabilir ama kızınızın görüşü bundan daha önemli
İyi bir çocuksa yanlış düşünüyorsun. Her şey tıp okumakla bitmiyor. İnsan olmak lazım.
Vay arkadas artik mimarlar da yaranamiyor 😂gözde bekardkk ne oldu bize ya
Kimin ne kazandıgı önemli mi bence hayır yiyecegimiz 2 lokma ekmek bunu mutlu huzurlu ve özellikle sevdiğin kişiyle yemek en güzeli olur.
sizin ne istediğinizin bi yere kadar önemi var. endişenizi anlarım ama her şey para degil,
hem bir insan kendi hayatını kendi yaşamalı.
Yaa sen merak edion
Fikir ver karar onların
Üstelik yaşayacak o
Sevgilisi olmakla müsade gösterip simdi ayırmaya kalkamazssn.
Haksızsınız yani kusurda bakın gerekirse birbirlerini gerçekten seçtikten sonra siz hiçbirşey diyemezsiniz
iyi günler öyle olup olmadığını düşünmek hakkınız ama seçimi yapacak kişi siz değilsiniz. Ayrıca kadın doktorlar doktorlar harici pek talep gören bir grup değil. 35'ine kadar herkesle önünü kesip sonra pişman olmayın
Umarım kızınız bir iki yıla kadar herşeyi eline yüzüne bulaştıröaz ve siz de bu söylediklerinizden dolayı pişmanlık duymazsınız.
bende iç mimarım özel bi şirkette 8.000 lirayla ise basladım proje ve ihale aldıkça 15-20.000 aralgında degisiyor yani iç mimarlık da kendini geliştirebilirse iyi paralar var...
Ama evlilik için sırf para konusunu referans almanız çok üzücü
Huyu suyu iyi ise sorun etmemelisin bundan ayırıp başka birisi ile mutlu olamayıp senin başının etini yiyebilir
Oğlanla siz mi evleneceksiniz hanımefendi bırakın da kızınız kendi arkadaşlarını kendisi seçsin. Onu dış minnaklardan koruma yaşı çoktan geçti
Bencede iyi bir iç mimarın yanına yaklaşamaz bi doktorun kazancı... Bence çocuğu oyalamayın dengine baksın...
Statü önemli ama 19 yaşındaki insanları karşılaştırmak da ne biliyim. Siz anneyseniz o çocuğun da bir annesi olduğunu unutmayin.
abla ben öğretmenim sevgilim okulunu yarım bıraktı ben napayım, ilkokul mezunu olmadıkça sorun yok sjd
Önemli olan başka şeyler var kızınızın kazandığı ikisine de yeter
Ben hayatta doktor biriyle evlenmem. Bütün gün hastanedeler gece nöbetleri olduğunda yatakta kim olucak benle. Artı hastane çok stresli kadın eve gelince de stresli olucak. Hastanede her gün kavga benimde başımı belaya sokacak. Bide çok sımarık oluyorlar topçular. Bence anca salaklar tıpçılarla evlenşr6
kızın istiyorsa yani iki taraf da razıysa sana pek karışmak düşmez teyze
Haksızsın. Oğlan ilkokul mezunu değil sonuçta onun okuduğu bölümde gayet iyi.
Umarım kızını bir para uğruna ona b*k gibi adamamla evlendirmezsin. O zamanda buraya gelip damadım kızımı dövüyor, öldürmesinden korkuyorum diye gelip ağlama sakın.
Çok haklısın, kızının parasını yer. Çocuk mu büyütsün adam mı baksın. Evlenmelerini engellersen kız zaten zamanla sıkılır diye düşünüyorum ama belli de olmuyo. Alttan alttan işle
Mal mısın sen
Yaran mı var? Doktordan çok daha az kazanır işte
Yaram falan yok bir kaç doktor maaşı kazanıyorum.
Denkliği parayla ölçen insan malın önde gidenidir
Erkek kadından az kazanmamalı
Böyle bir kaide yok. Çok kazananın yanında ezildigin bir ilişkin olacaksa hiç olmasın
Bu tamamen ataerkil toplumlarda kadının eline birazcık güç geçirince ne yapamayacağını bilerek aptal hareketlerine örnek olacak bir davranış
Ay aman götüm. İyi sen karı parası ye peki
Gotüm falan ne ayaksın sen ya
İnsanları alttan alttan ayır diyorsun bir de çıkmış o suratla laf konuşuyorsun
Karı parası yemek istiyosan ye bişey demiyorum. Ben yedirmiyorum
Karı parası ne demek? Çok geri kafalisin
Sen de öylesin. Karı parası yemek için ileri kafalı gibi davranıyosun, ekmeğine bakıyosun
Sen salak mısın? Bekarım bu 1 .
2 aylık maaşım senin gibi dingilin yarı yılından daha fazla. Kendi param iki kere yeter bana
Olsun yine de karı parası yemek istiyosun. Para yetmiyo demek ki
İki kere bile yeter dedim ya okuduğunu anlamıyor musun
Anlıyorum, paraya doymuyosun demek ki diyorum
Gizliden sallayıp duruyorsun. Yiyorsa takip etsene
birbirlerini seviyorsa sıkıntı var mı ikisi de okuyor sorun ne?
Diğer özelliklerini saysan daha mantıklı sebep olurdu, tekrar günceller misin soruyu onları da belirterek, ona bakarsan her bölümde işsiz kalma olasılığı var ben de Almanca öğretmenliği okuyorum ataması yok ama kendini geliştirirsen farklı alanlara yönelebilirim. Bu tamamen kendini geliştirmekle alakalı. Mimarlık okuyor olabilir ama mimar olacak diye kaide var mı başka alanlara da yönelip gelişebilir oğlan.
kendimi geliştirirsem* dicektim
Cok yanlis dusunce iç mimar küçümsenecek meslek değil aradaslarim var doktordan cok kazanıyor
Haksızsın gizli üye :d bırak gönül bu sen niye karışıyorsun ki
Kesin trol soru değildir senin yaşında birisinin buraya yazıp cevap alacagi bişey değil bu
kız tıpta çoocuk iç mimarlıkta e daha ne astronot mu olması gerekiyor
Yarabbim bunlarda bizimle ayni havayi soluyor, hikmetinden sual olmaz yarabbim
Çok iğrenç bir değerlendirme. Kusura bakmayın... Bence siz bir anne olarak kızınıza layık değilsiniz.
Kusura bakmayın ama çok saçma bir düşünce. Kızınız büyük ihtimal her zaman daha üstününü bulma yolunda, tatminsiz bir şekilde mutsuz ve yalnız geçirecek hayatını.
ne yazık ki bunun böyle olması çok olası. böyle insanlar çocuklarına kendilerini hep kötü hissettirir. üzgünüm kızı adına.
Hayattaki tek amacı para olan bir insanın anne olması çok acı.
Eğitim ve kültür seviyelerinde fark yok da sen paraya bakıyorsun sanırım sadece. Hayırdır satacak mısınız kızını?
Belli ki satacak
Iyi insandan kastın para yani.
Paramı senin kizini mutlu edecek.
Ben gittim insaatci biriyle evlendim
Cok sukur yani para baksaydim ohooo
Saygi ve sevgi varsa gerisi bos
Sevenleri ayirmayiniz.
Mühim olan iç mimar olmuş doktor olmuş meselesi değil asıl mühim olan vicdanlı, merhametli, koruyup kollayan kısacası insan mı değil mi o önemli siz bu kafayla giderseniz daha çok üzülürsünüz hanımefendi..
Bu piyasa da bir işe girmek özellikle de prestijli bir işe girmek torpil ve şansa bağlı günümüzde. O beğenmediğiniz çocuk bir gün askeriye de işe girer çok güzel projeler yapar ya da kendine bir dükkan açar çok paralar kazanabilir. İnsanları mesleğine göre yargılama lütfen. Benden yaşça büyük birisin ama düşüncelerin çok saçma.
Yav abla zaten 19 yaşında diyorsun yani sal kızı evlenecek sanki bana
Nereden biliyorsun belki evlenir?
@Faruk2059 %95 evlenmeyecek 19 yaşında 6 senelik okulu var daha asistanlığı var bir ton şeyi var
Bilemezsin.
Benimde sevgilim 17 yaşında ama evlenmeyi düşünüyoruz
@Faruk2059 tıp okuyan biri 17sinde evlenmeyi düşünmez
Knk bak yanlış anlama bence de evlenmeme ihtimalleri yüksek lakin evlenedebilirler sonuçta tanımıyoruz yani:)
Bu cocuktan ayirirsin okumamis birini bulur görürsün abla yeltenme bile mutluysa birak
Ben olsam karışmazdımkızımın kendi kararına bırakırdım
Herkes sizin gibi düşünse, doktorlar asla doktor olmayan biriyle evlenemezlerdi 😉
bu konuda kızınızın ne düşündüğünü bir sorun ve önyargılarından lütfen kurtulun
Bu keşke sizin tercihiniz olsaydı. Sahi siz nasıl evlendiniz.
Bu tıp okuyan kendini yüksekte gören hanım kızımız sen mi oluyorsun?
Sanmam çünkü birbirlerini seviyorlar diyor.
Aşk kimdeyse onda güzeldir. Seven insan her zaman öndedir
ic mimar olsa nolur kalpleri kafalari denk olsun yeter. kizinin ac kalacak hali yok
Kızınıza üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için. Yazık
Önce karakter sevv nenee Mesleğe bakarsan hey yavrum hey
Mimarlık da iyi bi bölüm. Bazı Yerler tiptan daha yüksek sıralama istiyor.
Pardon da siz evlenmiyceksiniz. Kızınızın hayatı istediğini seçmekte ozgur olmalı bu tutumunuz çok yanlış
Kızınızın yaşı 19 ve kendi kararlarını kendi verebilir. Sizin kararlarınıza uyacak diye herhangi bir şey yok. Acaba siz eşinize denk misiniz. Kültür - iş - karakter - ahlak - kişilik - maddiyat.
Başı boş serseri olsa neyse, iç mimarlığı da beğenmiyorsanız. 🙄
Her şey statü değil şu hayatta ablacım. Bırak gönlü kimdeyse onunla birlikte olsun
Gerçekten size çok yazık herşeyiniz para mal mülk kariyer bi insanın mesleğine bakarak kız vermek ne kötü olsa gerek ne güzel kızın doktor adam mimar daha ne olsun be gözünüz doysun az
kızın 6 sene tıp sonra 4 yıl uzmanlık nerden bksan 10 yıl erkek ark yapamaz.. söylemesi benden...
Siz baskı yaptıkça kızınız üstüne düşecektir. En iyisi zamana bırakmak, zaten ilerlemez büyük ihtimalle ilişkilerii
19 yaşında helal olsun tıp okuyor ise Zaten kendisi bırakır Bir süre sonra Kendi gibi biriyle evlenmek ister..
Eşiniz ve sizin sosyal statünüz nedir? Çünkü sorunuzu okuduğumda bunu yazan bir insanın nasıl tıpçı bir kızı olur diye düşündüm.
Eşim ve ben ikimizde aynı sektörde çalıştık
Şunu diyim o çocuk bir gün istese ve çabalasa maddi olarak kızının hayatında ulaşamayacağı refahlığa tek işte ulaşır. Tıp okuyanda tek senin kızın değil. Veliler olarak cahiliye döneminden kalma fikirlerinizle lütfen bize karışmayın. Çünkü emin olun sizden iyi sizden mantıklı düşünüyoruz.
Siz hangi ana bilim dalında görevlisiniz hanımefendi? Umarım kızınıza denk bir annesinizdir
haklısın, hafif yaşları ilerledikçe onlar da farkına varır zaten durumun. sen takipte kal bence şimdilik sadece, çok ters davranmamak en iyisi :)
Her ne olursa olsun insanlar özgür bir varlık ☺️
kimle mutlu oluyorsa Onunla olmalı ama aşk karşındakini elde etme arzusudur sahip olduktan sonra olmayada biliyor bence uyum sağladığın birini bulmak
Troll değil diye umarak bu paylaşıma yorum yapıyorum. Iyi de uygun olup olmayacağına sen karar veremezsin ki..! Sen mi evlenicen çocukla? ya da senle mi sevgili ki sen karar veriyorsun? Bu seni hiç alakadar etmez...