AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Siz nasıl annesiniz ya bu kafa yapısını acilen terk edin
Kariyer arıyor mutluluk değil
İkisinin toplam parası ikisini gecindirecek kadar olsun yeter. Statüye değil aralarındaki sevgiye bakın bence.
başlığı okudum ve haksızsın sen kimsinde denklik belli ediyosun şöyle cevap vereyim senin soruna cevap verdiğim için kendini şanslı say bir daha geçmeyecek bir fırsat lakin böyle insan benim asla dengim olamaz
Kızın var ve sevgilisi olmasına bir şey demedin vay be ne diyeyim eşinizden falan boşandınız sanırım madem öyle neden bunca zaman beraberdiler?
Benden habersiz gizli saklı ilişkisi olacağına benim bildiğim her an müdahele edebileceğim bir ilişkisi olması daha iyidir, daha yaşın küçük anlayamayacağını biliyorum ve anlayışla karşılıyorum
Yaşım mı küçük? Sorudakinin daha küçük ona bakarsan. İlişkisinin olmasını istememelisin asıl vakti gelince evlendirirsin. Bir yere gidip bir şeyler olsa aralarında ne diyeceksin? Bir sey olmaz ben modernim (!) havaları falan mı?
Bacım çok boş yapmışsın bencede kızını ayır çocuğun senin gibi annesi olmasın yazık çocuğa inşallah damadınız olmak nasip olmaz ona zira üzücü...
Tıp zaten 6 yıl falan 6 yıla kim öle kim kala fjfkf aşıksa da aşkın ömrü de 4 yıl biter zaten boşverin kafaya takmaya değmez
İkiside reşit seçimini yapmış iç mimarlıkta güzel bir bölüm sevip anlaşıyorlarsa ne güzel kızınızın her daim kıymeti daha çok bilinir önemli olan sevip anlaşmadır anlaşıyorlarsa iki gönül birse sizin mutlu olmanız lazım 🌼
Senin gibi zihniyetler sayesinde bu ülke bu halde ya. Sinek ilacıyla yok edilecek insan tiplerisiniz.
Sinek ilacına yazık denize atalım böylelerini
@Aydalist Bu sefer de deniz canlılarına yazık.
Yillar once tip okuyan ve sevgilisi iktisat okuyan bir arkadasim vardi. Kiz aile baskisi ile ayrildi, ikisi de cok yaralandi.
Bence siz denk-menk burnunuzu sokmayin, gencleri rahat birakin
Tabi ki si onu sevmeyebilirsin ancak yani bu kızınızın hayatı ve sanırım uzun süredir birliktelikleri varmış. Bence karışmamalısınız ve ayrıca kızınız reşit.
Buna siz karar vermeyin lütfen insanın nerede nasıl mutlu olabileceği belli olmuyor bırakın mutlularsa o kısmı kendinize dert etmeyin önemli olan mutluluğu yakalıyabilmek
Gençler sevmiş sevişmişler, senin kızın tip kazandıysa ona kimin iyi gelip çekmeyeceğini bilecek kadar zekidir zaten yapacak bir şey yok...
Şaka gibisiniz hanım efendi. Kızınızı çok yüksek statüde biriyle evlendirirsiniz ama bu kişi insan olmaz daha sonra da kızıma darp ediliyor psikolojik şiddet uygulanıyor diye ağlarsınız.
Hayatın paradan ibaret olmuş kızın okumamış ve işi gücü olmayan biri olsa zengin koca diyince gözlerin açılır ama kızınla birisi bu yüzden ayrılsa çemkirmeyi bilirsiniz çok çıkarcı insanlarsınız çok
kızım gayet büyük ve onun hayatı artık senden çıkmış güzel ablacığım.. eğer rahatsız olduğun konular olursa bunu onla ilerde konuşabilirsin sonuçta şimdi evlenecek değiller. onun hayatı onun kararı..
kızın*
hanımefendi eğer kızınıza güveniyorsanız ki kzınız liseden beri konuşuyorsa bir şeyleri oturtmuştur kafasında bence o onların özel hayatı karışmayın
Teyze gençleri bi sal ya. Ayrıca muhattap değil muhatap 😎
. d kızınız çocuktan üstün mü sizce? siz boşverin oğlanın mesleğinide kızınız yüzünü güldürüyo mu güldürmüyo mu ona bakın.
denklikten kasıt ne okudugu meslek mı? kızınız sevdıkten sonra çöpçü olsa ne olur mimar olsa ne olur, bence siz karısmayın :))
Tıp okuyor dediği de özelde oluyordur Allah bilir mk
Ablacim senin kafan cok eskide kalmis arrik sevgili olmak demrk evlenmek demek degil. Sen 30 sene geridrn geliyorsun birak keyfine baksın. Zaten ileride ayrilir merak etme
Bir iç mimar olarak öncelikle size g. tümle gülüyorum umarım bir an önce sen ve senin gibi parayı makamı mevkiyi düşünmekten insanlığı karakteri düşünemeyen varlıkların nesli tükenir diyorum.
Böyle dusunurseniz bu hayatta hayat çekilmez olur. Çocuk dengi değil demişsiniz fakat çok başarılı olabilir neye göre iş imkanı yok demenizi anlamış değilim
Sizin mesleğiniz nedir, eşinizin mesleği nedir? Öğrenebilir miyiz?
Burda herkes yazar konuşur kendi kızları olsa ne derler acaba (samimi olun samimi)
İç mimarlığın neyini beğenmiyorsun kızın tıp okuyan *adi bir adamla evlense daha mı iyi
asıl oğlan sizin kıza denk mi onu düşünün. tıp dediğimiz şey hemşireliğin bir üst versiyonu. milletin hastalıklarına bakar nöbet tutar. tıp sizin kafanızda yüce. gerçekte öyle değil.
doktorlar kadının doğum anlarına şahit olur, mantarlı ayaklara pis kulaklara da bakar hizmetli gibi de çalışırlar sizin kafanızdaki doktorlukla gerçek hayattaki doktorluk çok başka boşuna burnunuz büyümesin bir kısmı zaten intern iken istifa edip sevdiği yere gidiyor
Kızın babasına çekmiş büyük ihtimalle. Hayatına aldığı insanı matematik seviyesine göre değil karakter seviyesine göre almayı öğrenmiş annesinin aksine.
Bence babasına da çekmemiş, dediğiniz gibi olsaydı babası da annesini almazdı karakter açısından 😂
O da doğru dkdndjsksjsj
Başlığı okuduğum sırada erkek arkadaşı lise mezunu ya da aciktan okuyorsa belki diye düşündüm ancak mimarlik da bos bir bölüm degil ki ayrica iyi anlasiyorlarsa birakin mutlu olsunlar olmaz mi?
Daha iyi olması sanırım daha iyi kazanmasından geçiyor öyle mi?
Para pul mülk.. hepsi boş eğer ki çocuk iyi biriyse ekmeğini taştan çıkarır kötü birisi denk gelir Allah korusun hayatı mahvolur okul okumakla gelişim olmaz bence saygı duyun her zaman
Bu düşünce çoğu insanda var lütfen sizde bu düşünceye kapılmayın meslekten çok dürüstlüğüne saygılılığına vb. şeylere bakmak daha iyi meslek sorunu bir şekilde çözülür ama davranışlar asla değişmez
Sen evleniriken denkmiydin ulkenizde cehalet devamediyor oluvermesi interesting ahahaha 😀
gören de kızın kraliyet ailesi prensesi sanar.
Lan mimarlık kötü mü 😂 millet yurtdışında ne para kazanıyor. Ülke böyle ablacım. Tıp ve birkaç meslek dışında iş bulma garantisi yok.
Amma sallamışsın ya iç mimar kötü mü sanki maaşıda gayet iyi
Zaman ne olup olmayacağını gösterir.19 yaşında hemen evlenmeyecekler. Daha 6 yıl var okul bitmesine. Bu telaş için çok erken
19 yaşında beyni var bırak kendi karar versin
Bu soruyu bizlere değilde kendi vicdanınıza sorsanız keşke ayrıca kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkındamisiniz
Ben hekimim, eşim de uçak teknisyeni. 6 sene birliktelik ardından 8 aylık evliyiz ve yakında bebek bekliyoruz. Evet eşimden fazla kazandığım doğru ama çok şükür çok mutluyuz. Her şey para pul değil emin olun.
Pardon da siz ne işle meşgulsünüz zaten az çok belli burdaki yazdıklarınızdan iyi günler dilerim
Ee ne olmuş yani sevenleri ayırma ayrıca iç mimarlık yabana atılacak bir alan değil
Resmen diyorki kızım doktor olacak 10 bin tl alacak, erkek işşiz kalacak kızımın parasını yicek diyo,
Peki şöyle düşün, kızın içmimar ve işsiz. Onu bir doktor istese sizden ne düşünürsünüz?
Not : haksızsın.
Yalniz iç mimarlık kötü bi bölüm değil ne bekliyorsun hukuk falan mı yani herşey para değil aşk önemli
Evet abla haksızsın bu ne biçim bir düşünce ikisi de birbirini seviyorsa senin böyle şeyler düşünmen çok yanlış
İkiside mezarın altına girecek mi? Hala denk olmadığını düşünüyor musun?
Gözünüz ne kadar yükseklerde dikkat edin aman aman sonra ahlar vahlar etmeyin
Mimarlikte çok prestijli güzel Bi meslek neden kızına denk olmasınki düşüncen çok saçma😒
Annecim sen misin?
Ben de iç mimarım ve sevgilim tip okuyor!
Umarım karsıma sızın gıbı kaynana cıkmaz benımle bırlıkte cumlemızın 🙏🙏🙏
Peki eşin ne iş yapıyor sen ne iş yapiyorsun
Gün geçmiyor ki böyle insanlar yok olsun
Sen ne işle meşgulsün? Kocan ne iş yapıyo?
Sen kızına denk bi anne değilsin onu ne yapcaz?
Ben ve işim ikimizde bankacılık sektöründeydik
eşim ^
Beni tanımadan anneliğimi sorgulamak sana mı düştü
Yani pardonda kızın illa senin yaptığını yapması mı gerek? Ya başkası onu mutlu edemez se?
Ne demişler iki seven bir oldukça samanlık seyran olur... kddjdhd
Sence uygun olan ne iş yapmalı. astronot falan mı olmalı. tıp okuyo ama tip nasil
Niye hor görüyor sun sen tıp mi okudun ala ala mertebeye paraya satmayın çocuklarınızı
Ayrıca senin yaşın kaç gizli kullanıcı 50 mi
Daha 19 yaşında karşısına kimler çıkar bu kadar da üstüne gitmeyin arkadaş
E sen de kizinin mutlulugunu gormuyosun sevmis iste gonul bu...
Yakında kızın terkeder merak etme azıcık gözü açılsın gör o zaman