Ailem okul masraflarını karşılamayı reddediyor. Ne yapacağım?

Sırf yük olmamak için pandemi döneminde işe bile girip birikim yaptım annemin maaşı aylık min (6.500) babamın (4.000) "ayrılar ben annemle yaşıyorum" babama zaten güvenmiyorum annemde kendi istediği bir yer olmadığı sürece odemeyeceğini söylediği için sırf onun mesleğini üni de okumaya başlamama rağmen para göndermedi bende yakın zamanda okulu dondurup tekrar üniversite sınavlarına hazırlanıyorum (kendi istediğim üniversite ve bölüme ) yine destek olmayacağını söylüyorBende zaten destek olmuyordun o kadar dediğin yeri vs. Yazdım kaç dönem okudum ne yaptın dediğimde yanlış anlayan ben olmuş oluyorumNe yapayım (şu anda bir işte çalışıyorum okulumu dondurduğumdan beri maaşım (3100) cumartesi günlerim tatil bu işe devam mı edeyim ayrı bir eve çıkıp tüm bağlarını kopartayım yoksa biriktirdiğim parayla farklı bir ülkede veya şehirde istediğim bölümü okuyarak çalışmaya devam mı edeyim "yaş 20 olacak "
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversite sınavlarına az bir vakit kala 1 yıllık peşin olarak yurt ücretimi + depozitomu +yemek masraflarımı biriktirmiş bulunmaktayım
Vize vs. Durumlarımı bize tanınan süreye yakın ulkeye tekrar girip çıkarak daha az bir masrafla kapatma peşindeyim (vize neredeyse 140 ) dolar civarı olduğu için en mantıklısı bu
Biraz kenara para da ayırmaya başlayacağım okullar açılana kadar
Sınavlar da yaklaşıyor eğer tam burs kapsamına girmeyi başarabilirsem sorumu güncelleyeceğim
şans dilemeyi unutmayın☘
Güncellemeler
+1 yıl
Son durum ağız ve diş sağlığı bölümünü yazmayı düşünüyorum özel bir üniversite den tam burslu okuyacağım 4 yıllık bir fakülte için masraflarımı tek başıma karşılayamayacağımı fark ettim erkenden mezun olup işimi elime alabilirsem (inşaallah) çalışırken lisansa tamamlamayı planlıyorum daha sonra ise yüksek lisans vs.
Yine istediğim bölüm değil bu zamanlarda çok iyi değerlendirme yapmam lazım herkes gibi bir şansım yok ve garantisi olan bir meslek "bölüm " seçmek zorundaydım
Güncellemeler
+1 yıl
Uluslararası ilişkiler biraz daha ertelenecek bir hedef gibiydi benim için en azından ekonomi mi elime almam gerekli daha sonralarda da istediğim bölümü okuyabilirim ☘️
Ailem okul masraflarını karşılamayı reddediyor. Ne yapacağım?