26 haziranda tyt sınavım var o zamana kadar 250 puan yapılabilir mi evden çalışarak? Ayrıca doping hafıza seti var belki bilirsiniz , onu kullanmaya başlıyorum. Bu arada sınavda matematik çözmek istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pragrafın kuvvetliyse hiç korkma. Değilse önce soru ve şıkları oku, sonra paragrafı. Seni kurtaracak olan paragraftır. Umarım kitap okuyosundur
Teşekkür ederim evet kitap okuyorum
Bende bu sene tyt giricem 250 puan almam lazım ne yapmam gerekiyor
Yaparsın tabi kendine güven ve asla pes etme derim sen çok güçlüsün ayrıca bunu unutma 😊
Çok teşekkürler 😘
Yaa ne demek rica ederim herkese göster o güçlü kızı 😊
Aygaz dınınını :D 250 bir şey değil ben sadece türkçe çalışarak 210 falan yapmıştım geçen sene bu seneyi pas geçtim seneye bir daha girecem :D
Heee bende gircem seneye mecbur 😂
@UDixon türkceden kaç net yapmıştin peki 😊
Hadi bakalım bol şanslar ♡
valla yalan söylemeyeyim ama 2.5 ay kadar ancak çalışmıştım 20 tane net yapabilmiştim 3 4 tane soruyu da bilmediğim halde doğru yapacakken heyecandan yanlış yapmıştım özellikle mabel matiz sorusu beynimizi yakmıştı :D
Ahahahaha neydi o 😂😂
@UDixon ay ahahhahaha sınavı hazırlarken mabel matiz dinlemişler heralde ajjaja
Hee yaa adamı bir övdüler bir gömdüler sonra zaten ldlslsls
Adamın kendisi bile çözememişti o soruyu :D
Hahahahha sonra lgbt olan birini sinavda nasil sorarlar doye sikayet etmislerdi
Aynen öyle severim o adamı da adamın suçu yok olan ona oldu 😂😂
Eminim sınavı hazırlayan kişi de cevabı bilmiyordur :D
Evet garibim 😃
@UDixon bilmedigi icin bize sormustur jsjaja😄
Ben yapmıştım onu yaa sanki de yinede saçmaydı
Ben okumaya üşenmiştim 😅😅
Yaw felsefe idi mübarek hepsi Türkçe sorusu yoktu 😂😂
Doğru diyorsun Reis anlamak için 10 kere okumak gerekiyordu :D
Ahaha evet yaa kitap okumuyorsanız KS de 10 sorudan biri 1 er sayfalık aşk sorusu hem onu okuyun hemde cevap verin hem sevap hemde ders çalışmış olmak mükemmel bir şey 😂
Matematik problemi çözmek yerine dediğini yapsak daha iyi çünkü hem yazılanı anlamaya çalışıyoruz hem de eksik olan parçaları yani bir olay anlatıyor ama yarım yamalak anlatıyor biz de bunu tamamlamaya çalışıyoruz bence okullarda ksoruyor dili ve edebiyatı dersi olmalı :D
Yok yok ben o kısımları geçtim artık anlıyorum 😂. Hatta artık günde en az bir kız özelden aşk sorusu soruyor o kadar 😂
Ben daha yeniyim burada 2 ay falan oldu geleli
Anladım bende salmıştım burayı ama 1 ay oldu geri döneli işte artık herkesi anlıyorum buradaki 😂
Yaparsin kanka kendine guven calismadan yapanlar var azimli ol
Teşekkür ederim dostum hadi bakalım insallah yapıcam😘
Bana da dua et bende hazirlaniyorum kisa surede basaricaz insallah 😚
Aa öylemi umarım inşallah en güzel yerlere gelirsin. Bu ülkenin güzel eğitimli gemçlere ihtiyacı var
Katılıyorum sana sende insallah Allah gönlüne göre versin
Amin sağol♥️
Türkçe paragraf çözerek kitap okuyarak alırsın başka bişey yapmana gerek bile kalmaz
Teşekkür ederim evet paragraf önemli. Aslında paragraf kolay sadece uzun, okumaya üşendiğimiz için yanlış işaretleyebiliyoruz. Peki sence paragraf çözerken kısa yoldan cevabı öğrenebilirmiyiz
Ben şöyle yapıyordum. Önce soruyu okurum soruya göre devamını yaparım. Mesela soruda yukarıdaki paragraftan hangisi çıkarılır çıkarılmaz diyorsa önce paragrafı okurum sonra şıkları tek seferde okurum aklıma ilk takılan ‘acaba mı?’ Dediğim şıkkı işaretlerim çünkü paragrafın hemen üstüne okursun beyin ister istemez şıklarda, paragrafta görmediği bir şeyi görünce sana sinyal verir.
Diyelim soruda diyor ki paragrafa göre hangisi doğrudur o zaman şık okur paragraf okurum.
İkincisini tam anlatamadım ama işte az çok ne anladıysan 😂
Ya hahahahah alemsin öğrenci kafası mükemmel ya😅😅😅 Anladım anladım öğrenci öğrencinin dilinden anlar ksks
Kolay gelsin sana şimdiden merak etme rahatlıkla alırsın o puanı 😊
Rüştü Hocayı takip et
Doping hafıza var ondan ilerleyebilirim aslında ama dediğin hocayı takip ederim
Eğlenceli anlatıyor dersleri zevkli geçiyor hiç sıkılmazsın
Peki teşekkürler
İnsan istedikten sonra herşey mümkün
Teşekkür ederim ☺ evde deneme çözüyorum ama malesef düşük alıyorum ve sadece 1 buçuk ayım kaldı
Çalışarak başaracaksın inan buna
İnşallah😘
Saygılarımla 🤞🏻☺️
Ben 5 dk bile çalışmadan 240 aldım
Peki lisede derslerin iyi miydi? evde deneme çözüyorum ama malesef düşük alıyorum ve sadece 1 buçuk ayım kaldı. Sayısalım berbat sözelciyim. bu yüzden sözden 25 30 net nasıl yapıcam sınavdaa
1 sene devamsızlıktan sınıfta kaldım. Derslerim kötüydü. Sadece zeki biriyim. Okuduğumu yorumluya biliyorum
Çok iyi tenrik ederim. Kitap okuyomusun acaba
Hayır. Ama araştırmacı biriyim. Coğrafya ve harita da bilmediğim yer yok. Her ülke hakkında bilgiye sahibim. Çoğu konuda uzmanları kadar konuya hakimim. Tabi bunun sebebi internette her şeyi araştırmak bol bol belgesel izlemek.
Ne kadar güzel bende bol bol belgesel izlemeye basliyim. Çok tesekkürler
😂 iyi seyirler