YKS2026 TYT'den 250 puan almak zor mu? mineeeeeeeppp Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar PMYO İstiyorum mat 0 hiç yapamıyorum Türkçe 27 net sosyal 10 net fendenden 2 net falan yapabiliyorum sizce zormu almak o puanı Güncellemeler+1 yıl Kaç aldınız peki TYT'den 250 puan almak zor mu? Cevapla Fal Soruları TYT Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kara_sevdam52 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl 10 katı kuralı var ama en az 300 Alman lazım bende bu sene giriyorum 0 6 Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl 250 alanlarda başvuru yapamıyormu Yorumla kara_sevdam52 +1 yıl Yapabiliyor tabiki ama dedim ya 10 katı kuralı var diye diyelim ikimiz parkurda veya mülakatta çok iyiyiz ama senin tyt daha iyi sen 300 almışsın ben 260 o zaman seni alırlar beni değil Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl Anladım canım peki 250 almaj zormu Yorumla kara_sevdam52 +1 yıl Türkçe için fazla kitap oku edebi ama bide matematik falan havada kaparsın Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl Matematik hiç yok Türkçe 27Sosyal 10 Yorumla kara_sevdam52 +1 yıl Türkçe falan iyi istersen tarih ya da coğrafya çalış bunlar belki matematiğin yerini doldurur Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Olm tyt kolay lan yapmayın gözünüzu seveyim 0 6 Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl Ayy ne bilim ilk defa gireceğim Yorumla Bana1caykoy +1 yıl He dese ne , Bende ilk defa Çalışmadan geçen yıl girdim Kolaydı Matematik bölümünde genellikle Mantık soruları vardı Ayt ile karşılaştırılamazdı bile Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl Kaç aldınız peki Yorumla Bana1caykoy +1 yıl 190. Yorumla mineeeeeeeppp +1 yıl E az değilmi Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Çalışmadım ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
10 katı kuralı var ama en az 300 Alman lazım bende bu sene giriyorum
250 alanlarda başvuru yapamıyormu
Yapabiliyor tabiki ama dedim ya 10 katı kuralı var diye diyelim ikimiz parkurda veya mülakatta çok iyiyiz ama senin tyt daha iyi sen 300 almışsın ben 260 o zaman seni alırlar beni değil
Anladım canım peki 250 almaj zormu
Türkçe için fazla kitap oku edebi ama bide matematik falan havada kaparsın
Matematik hiç yok
Türkçe 27
Sosyal 10
Türkçe falan iyi istersen tarih ya da coğrafya çalış bunlar belki matematiğin yerini doldurur
Olm tyt kolay lan yapmayın gözünüzu seveyim
Ayy ne bilim ilk defa gireceğim
He dese ne , Bende ilk defa Çalışmadan geçen yıl girdim Kolaydı Matematik bölümünde genellikle Mantık soruları vardı Ayt ile karşılaştırılamazdı bile
Kaç aldınız peki
190.
E az değilmi
Çalışmadım ki