Yarışmalara katıldım
İzledim
Her ikisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Okul hayatımın en başlarında, ilkokul, ortaokul zamanlarında ben hiç bir etkinliğe katılamazdım. O zamanlar yarı zamanım okulda yarı zamanım işte geçiyordu. Çok ufak yaşta başlamıştım iş hayatına.
Üniversiteye kadar aktif bir okul hayatı geçirdim, bu sebeple kendimi şanslı hissediyorum. Üniversitede malum pandemi sürecine girdik ve evlere tıkıldık, her şeyden önemli olan şey sağlık. Telafi edeceğimize inanıyorum diyeyim.
Yarışmalara katıldım da izledim de. Ortaokulda katıldığım İzmir geneli kompozisyon ve masal yazma yarışmalarında derecelerim var. Yine İstiklal Marşı'nı söyleyerek yönetme yarışmasında İzmir 2.'si olmuştum.
Ayrıca tiyatro ile ilgilendim. Çok güzel oyunlar sergiledik. En çok hafızama kazanan oyun Üstün Dökmen'in yazdığı Komşu Köyün Delisi olmuştu. Hazırlanırken arkadaşlarla inanılmaz eğlenmiştik, çok samimi bir oyundu. <3
Lisede büyük tutkum olan müziğe yönelik yarışmalara katıldım daha çok. Grup olarak The Cranberries/Zombie'yi söylemiştik mesela. Hazırlık süreçlerimizi, tatlı telaşımızı hala unutamam. Okulumuz sosyal konularda oldukça destekleyici ve aktifti. Çok güzel günlerdi, şimdi geçmişe bakıp düşününce "iyi ki" diyorum. Bu aktiviteler bana çok şey kattı.
Öğrencilik hayatı çok özel bir dönem. Kendimizi geliştirmek, zevk almak ve hayatı kolaylaştırmak için. Değerlendirmek lazım. 🤓
@CieloStellato efsanesin 😎❤
@_1melese_ mükemmel bir anket olmuş biricik fenomenim, konuşturdun beni :* 💗
yıllarca bu tür aktivitelere katıldım ve bi çoğunuda kazandım bir şey eğer kazanmaya başlıyosanız onun devamınıda istiyosunuz binevi kazanma hırsımdan dolayı hepokuldaki yarışmalara katıldım basketbol 3v3 , şiir , şarkı vb. gibi bi çok yarışmaya katıldım ve katılmanızı da öneririm çok eğlenceli ve kazanmaya odak katan yarışmalar
Cevap
15Cevap
Okulda ders dışı hiçbir şeyle uğraşmadım. Yarışma, tören vs olduğunda okula gitmiyordum öğlen arası falan yapılırsa sınıfta oturuyordum.
Yanlışlıkla şarkı yarışmasına katılmıştım sonra istemediğimi söyleyip çekilmiştim 😂 izleyen olmak iyidir
Sınıf öğretmeninin isteği ve arkadaşın tavsiyesi üzerine sadece bir kez bilgi yarışmasına katıldım. 1. de olduk.
Yarışmalara katılırdım hocalarım da isterdi sunum falan yapmayı da çok istedim ama hocam reddetmişti sonradan pişman oldu ama
Sınıflar arası futbol turnuvalarında kupaları götürüyorduk. Bir dönem amatör olarakta oynamışlığım olmuştu.
Hola💎🎈,
Israrlar sonucu katılıp okulu temsil eden😂.
Ben lise 1 de şiir yarışmasına katılmıştım onun dışında yarışmam olmadı hiç..
Yanlışlıkla izleyen olduma tıkladım meğersem ikisi de varmış şıklarda
Katılanda oldum izleyende ama en kötüsü kulak ameliyatları hep engel oldu guzel anılara
genelde müsabakalardaydım bu vaziyetten hareketle, müsabaka izlemek sarmaz
Katıldım. başarı belgelerim, kupam ve madalyalarım var
Katılan oda sadece lıseler arası muzık yarısmalarına
Katıldıgımda oldu izlediğimde.
Ne yarismalara katildim ne de izledim snsns
Bilgi yarışmasında sınıfımı temsil etmiştim
Genelde katılan bendim.
Yarışmalara katılmaktan nefret ederdim.
Katılan oldum. Keyifli günler..
Yarışma bile göremeden üniversitem kapandı.
Izleyen destek veren😂
okullu hiç sevmezdim ders sonu gelsede gitsem diye bakıyordum sonra okullu bıraktım zaten
Hayır okulda hep sessiz pasif asosyal biriydim
Katıldığım da oldu izlediğim de
İzledim
İzleyen oldum
Katıldim bir iki defa kazanmıştır
İkisi de
Hayır olmadı
İzleyen Oldum
katilan
İkiside
Hiç biri.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?