Erkekler....sorum size
okul yaşantısında yaptığımız sınıflar arası turnuvaları özleyen varmı :D neydi o günlerdi be ... ben çok özledim
okul yaşantısında yaptığımız sınıflar arası turnuvaları özleyen varmı :D neydi o günlerdi be ... ben çok özledim
3lük yarışması vardı. hoca dedi basketten anlayan var mı bende uzunum ya anlamam etmem ama el kaldırdım tamam öğle paydosunda turnuva var dedi katıl dedi tamam dedim bende. yemek yedikten sonra gittim spor salonuna spor hocası bekledi bekledi benim rakip gelmedi beni otomatikman finale çıkardı. ertesi gün vali, kaymakam, müdür, milli eğitim müdürü gibi kişilerin tören alanında finalde kapıştım hiç üçlük atamadım benim rakip attı ama ikincilik kupası aldım hocalar beni görünce tebrik ederiz dediler çok gururlandım :DDDD
çok harika oluyordu gerçekten maçlar..sınıfça birlik beraberlik oluyordu biz sahada kızlar tribünde diğer arkadaşlarda dawul vs. destek oluyorlardı.unutulmaz
Offf ben ne kadar sansizim böyle olmakdan nefret ediyorum türkiyede okuyanlara imreniyorum kiskaniyorum
maç yaparlardı bizde tezahurat yapardık küçüklük işte .
Cevap
16Cevap
Bizim maçlarda güzeldi de kızların kii daha güzeldii:)))) kızlar mac yapardı erkekler bagırır cekırdek yerdıı mudurde camdan bagırırdı :))) ziyada hocam bıze bagırmayı bırakında kızlara bakın derdii yalççın delirirdi hem bizi disipline vericektii üstüne seneler geçtii hala vericek :D
Lise hayatım boyunca her dönem finalde kaybedince sevmez olmuştum.Finaller hariç hepsini özlerim.Sadece o 8 finali hatırlamak bile istemem.
özlenmezmi özellikle futbol turnuvası en güzel zamanlar :D
Liseye mi dönelim gece gece :)) Basket maçları güzel geçerdi. Sayı kralı olmuştum la bi kere
Voleybolda okulda 1.olduk da futbolda ilk turu geçtik kaleci olarak 10 gol yemiştim 2.tur maçında diğer maçlara da rezillikten çıkamadık
Bence her lise nostalji formatında eski öğrencileriyle böyle turnuvalar organize etmeli !
Ben Acayip Özlüyorum. . . Futbol Bağımlısıyım ve Okul Takımının Kaptanıyım 3 Ay Oynamamayı Düşününce Çıldıracak Gibi Oluyorum...
En İyisi Bi AltYapıya Başvurmak . . . Stres atarım Hiç Olmassa :)
bende özledimde sen okulu bitireli fazla olmamış zaten :)
Lisede hazırlıktayken basketbolda ve voleybolda (iki dalda da) final oynayan ilk hazırlık bizdik. Daha önceleri hep 10 ve 11. sınıflar oynuyormuş. =)
özlenmez yhaa off nerden hatırlattın kardeşim yha ;)
en güzel günler o günlermiş :)
halen dewam ediyoruz ünide.
Halı saha turnuvası :)
özlemem mi ya..yıldızıydım
Valla hiç özlemedim.
hiç özlemedim, çünkü hala yapıyoruz :D
he ya
ahh bendeee
çok özledim
evet ben ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar