Şu an hem örgün üniversite okuyorum hem çalışıyorum. Is yerinde bana is vermedikleri için bütün gün oturuyorum. Kendimi gereksiz hissediyorum. Patronlar bisi demiyor. Onlarla bu konuyu konuştum iş yeri 2 yıllık yani yeni olduğu için ofis isi tam oturmamış Şu an benim yapabileceğim pek bir şey yok. Okuduğum bölüm işletme beni de buraya ofis için aldılar. İse de 3 gün gidiyorum. Ama sıkıntıdan patlıcam tüm gün bisi yapmıyorum. Sizce ne yapmalıyım
İş yerinde kendimi gereksiz hissediyorum. Nasıl öne çıkarım?
Ya bende de geçen sene aynısı oldu. Lise arkadaşımı çalıştığım işyerine aldık. Sabahtan akşama kadar otalıkta gezip sigara içiyoduk. Bigün durup ulan varya bedavaya para kazanıyoz demiştim. O gün bugündür belim bükülüyo yoğunluktan
Ya ben 3 senelik elemandım bunu yaşadığımda 😂😂 oluyo ya bazen öyle şeyler. Zamanla düzelir. Bide şu an maaşı işkur felan yatırıyorsa patronada yükün yok ondan çok üstelemiyolardır
Şu kızlara verilen ayrıcalıklardan nefret ediyorum. Hangi bölümde olursa olsun, o kadar başarılı erkek öğrenci varken hiçbirini almıyorlar, sırf cinsiyetinden dolayı kızları işe alıyorlar. Saçmalık resmen. Erkeklerin bir an önce maskülizm hareketini yaygınlaştırması gerekir. Gidişat hiç iyi değil.
Bayağı da olmuş aslında, patronların dediği gibi yeni olduğu için olabilir kimine bu durum güzel geliyor ama gerçekten bişey yapmayınca insan kendini işe yaramaz hissediyor
Aynen bide buradaki çalışanlar benimle dalga geçiyor şaka yollu biliyorlar ofiste bisi yapmadığımı diyorlarki çok yorulmussundur. Bugün çok iş yaptın falan diye gururum kırılıyor
Sakın umursama onları ofis ortamında daima böyle şeyler dönüyor hep bir yarış içinde zaten millet en azından bizim ofiste insanı işinden soğuturlar tahmin edebiliyorum, bide şöyle düşün ofisteki herkes zincirin bi halkası gibi biri eksik olursa olmaz lütfen gururun kırılmasın hayat boyu böyle laflar duyacağız zaten
Yatsana paşa paşa işte ne güzel millet işten kaçar sen işe koşuyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gereksiz olsan emin ol kimse sana 5 kurus para vermez orda direk yollarlar Şu an anladigim kadariyla is yerinde sistem yeni kuruluyor o yuzden bos vaktin var ama ilerleyen gunlerde basini isten kaldiramayabilirsin
Annem de böyle diyor. Sabret diyor ama 8 ay oldu yani. Buradaki çalışanlar şaka yollu dalga geçiyor. Bugün çok çalıştın yorulmussundur diye grurum kırılıyor
Şu anlık oturmadığı için. İşler düzelince sende çalışıcaksın. İlla yardım ediyim falan diyosan söyle iş arkadaşlarına fotokopi falan çekiliyosa onlar otursun sen yap. En azından boş durmamış olursun.
en fazla çalışan yarim saat çalışıyor ondan sonra çay molası sigara molası cart curt onlar dalga geçtiğinde susmak yerine çok Yoruldum falan de sen cekindikce üstüne gelirler