Çalışırken dikkatinizi nasıl topluyorsunuz?Ben evde ders çalışırken dikkatim hemen bozuluyor. saatin sesi bile dikkatimi bozuyor, bu yüzden ders çalışmadan önce saatin pillerni çıkartıyorum... Ders çalışırken dikkatinizin bozulmaması için ayriyeten yaptığınız şeyleri bana söyleyip tavsiye verirseniz mutlu olurum♥...
Ben evde calışamıyorum cümlesini bir bahane olarak algıliyorum çünkü bunların hepsi bahane bende eskiden diyordum masada çalışamam, renkli kalem olmazsa çalışamam, slaytan çalışamam blabla bal gibi çalışıyormuşum hepsi benim kendime uydurduğum bahanelermiş Zaten bunların hepsinin bahane olduğunu algılamak odaklanmamı sağladı
Sen birine mi sinirlendin sakin ol ben evde ders çalışabiliyorum ama dikkatim çobuk dağılıyor... Dikkat dağınıklığım var, sedece ders çalışırken değil her işimde var. Bu yüzden çoğunlukla geceleri çalışıyorum, o zaman ne dışardan nede içerden hiç ses gelmiyor. ♥♥
hahah yok ya öyle mi geliyor ordan cidden? 😅😅 özür dilerim eger öyle geliyorsa niyet o değildi yani ama kendime böyle sert konuşurum bunuda böyle yazdım biraz kendime yazıyormuş gibi ondan öyle gelmiş olabilir belki 🤔😅😅
Çalışmaya başlayınca kendine şunu şöyle; Ben eğer şimdi ders çalışmassam ilerde ne yaparım? İstemediğim bir mesleği nasıl yaparım? Umarım yardımcı olabilmişimdir. Hayatında başarılar dilerim❤️
En İyi Cevaplar