Uzaktan eğitim alanlar, yüz yüze eğitim başlaması durumunda adapte olma sorunu yaşayacağınızı düşünüyor musunuz?

Uzaktan eğitim tecrübem olmadı ama çevremden gördüğüm kadarıyla öğrencilerin birçoğu keyfinden memnun. Lisede derslere girme zorunluluğu bulunmuyor, yoklama yok. Dersler hiç verimli geçmiyor ve birçoğu ödev ve sınavı internetten veya başkalarından yardım alarak çözüyor. 1 yıldan fazla bir süredir uzaktan eğitim programı işliyor ama bu öğrencileri epey bir hantallaştırmış durumda. Yüz yüze eğitim ne zaman başlar bilinmez ama okula adapte olma konusunda sorun yaşayacakları bir gerçek.
Uzaktan eğitim alanlar, yüz yüze eğitim başlaması durumunda adapte olma sorunu yaşayacağınızı düşünüyor musunuz?