Her alanda eğitim öğretim için...
Uzaktan... İyi gidiyor böyle
Yüz yüze... Eski günleri özledim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzaktan eğitim sağlık açısından en sağlıklı eğitim yöntemi ülke de tüm dünya da salgın hala çok kötüye doğru gidiyor, Aşılar olsa da virüs mutasyona uğradı yakında mutasyona uğrayan virüs vakaları da verilecek bu artık yeni virüs için aşı üretilmesi anlamına geliyor kararsız olan bu süreç de bu yıl ve hatta önümüzdeki yıl da eğitimin uzaktan olması kaçınılmaz gibi, bu yıl zaten okullar açılmayacak sağlık bakanı açılması riskli dedi okullar açılsa da kimse evladını riske atmaz
Uludağ üniversitesi hibrit eğitim yapıcakmış bencede en iyisi hibrit eğitim istiyen gitsin istemeyen gitmesin
Cevap
1Cevap
2 türlüde devam edemiyorum ki
Neden?
Ev gecindiriyorum o yüzden
Bol kazançlar...
Sağol iyi geceler sanada
Yüz yüze tabii ki
azerbaycan da okullar açıkmı
Ilk okullsr ve Orta okullar açık sadece.
Bende okulları sordum üniversiteler kapalı ben zaten Bakü devlet üniversitesi öğrencisiydim zamanında
Ne güzel. Peki BDU'dan memnun kaldınız mı? Sevdiniz mi Azerbaycanı? Ama siz galiba baya bundan uzun zaman önce gelip okumuşsunuz. O zamanla şimdiki arasında çok fark var
2010-2011 yılları arasında BDU coğrafya bölümü okudum sanırım bir dönem okudum bıraktım o zamanlar biraz şartlar kötüydü
Ben de Turkiyede universite okuyorum. Sizce bizimle sizin arasında kültür farkı var mı? Bence var. Ben Türkiyeyi Azerbaycanın kopyası sanıyordum ama geldikten sonra gördüm az da olsa fark varmış. Peki ya sizce?
Bende bunu size detaylı anlatmak isterim Azerbaycan da eğitim aldığım da bunun farkında vardım Burda yazarsam yanlış anlarlar ama Türkiye li insanlar Azerbaycanlı insanları anlamıyor ama Azerbaycan lı insanlar dilimizi çok iyi anlıyor asıl en önemli fark bu başka şeyler de var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar