Sabit maaş olmaz komisyon üzerine çalışırlar remax her ay masa parası alır danışmanlardan belli bir ücret almayan firmalarda çok Senin şehrinde dikkatini çeken başka firmalarda olabilir Remax yüksek ciro çekiyor gözüküyor ama her ay komisyondan ve her yıl cirodan pay verir isim hakkına biz de öyle bir şey yok
Mesleğin zorlukları herkes bu işi yapmaya başladı eğer alım satım yapacak sermaye yoksa komisyon İle büyümek imkansız oldu Bir de emlakçıların adı çıktı Sürekli devredışı bırakmaya çalışıyorlar Ortalıkta gezen bir çok kişi işi bilmediğinden yanlış diyet analizi yapıyor bu doğru yapan emlakçıları da etkiliyor
Teşekkür ederim anladım sizce İç Mimarlık alanından tadilat dekorasyon sektörüne mi girmek mantıklı olur yoksa direk satış olarak Emlak sektöründe mi çalışmak mantıklı olur siz sektördesiniz bilirsiniz diye düşünüyorum?
İç mimarlık çok güzel bir meslek bence mesleğinde devam et ilerleyen zamanlarda sermaye olursa alım satım yaparsın yeter Zaten bizim meslekte alım satım kazandırıyor bizim patron yaklaşık 5-6 milyon para İle su an alım satım yaparak çarkı çeviriyor kazanıyor Yoksa bizim yaptığımız komisyon anca masraflarına yetiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşin içindeyim
Kazançlı mıdır
İç Mimarlık okuyorum ama bu alan ilgimi çekiyor sizce yönelmeli miyim?
Tabi ama dışardan göründüğü kadar kolar değildir özellikle uzun zaman emek isteyen ve sabır gerektiren bir iş Türkiye’nin en zor 5 mesleğinden biridir
Hocam bu remax da felan çalışanlar varmış tavsiye eder misiniz? REMAX tarzı firmaları
Remax isim yapmış franchise sistemin de bir firma tabi çalışabilirsin ama size mesleği iyi öğretecek başka firmalarda seçebilirsin
Başka hangi firmalar var kaliteli olan? Ve hep Komiyon üzerine mi çalışır Gayrımenkul Danışmanları, sabit maaş yok mu?
Birde biraz bu mesleğin zorluklarından bahseder misiniz?
Sabit maaş olmaz komisyon üzerine çalışırlar remax her ay masa parası alır danışmanlardan belli bir ücret almayan firmalarda çok
Senin şehrinde dikkatini çeken başka firmalarda olabilir
Remax yüksek ciro çekiyor gözüküyor ama her ay komisyondan ve her yıl cirodan pay verir isim hakkına biz de öyle bir şey yok
Anladım hocam, bu meleğin zorlukları nedir?
Mesleğin zorlukları herkes bu işi yapmaya başladı eğer alım satım yapacak sermaye yoksa komisyon İle büyümek imkansız oldu
Bir de emlakçıların adı çıktı
Sürekli devredışı bırakmaya çalışıyorlar
Ortalıkta gezen bir çok kişi işi bilmediğinden yanlış diyet analizi yapıyor bu doğru yapan emlakçıları da etkiliyor
Teşekkür ederim anladım sizce İç Mimarlık alanından tadilat dekorasyon sektörüne mi girmek mantıklı olur yoksa direk satış olarak Emlak sektöründe mi çalışmak mantıklı olur siz sektördesiniz bilirsiniz diye düşünüyorum?
İç mimarlık çok güzel bir meslek bence mesleğinde devam et ilerleyen zamanlarda sermaye olursa alım satım yaparsın yeter
Zaten bizim meslekte alım satım kazandırıyor bizim patron yaklaşık 5-6 milyon para İle su an alım satım yaparak çarkı çeviriyor kazanıyor
Yoksa bizim yaptığımız komisyon anca masraflarına yetiyor
Çok teşekkür ederim fikirleriniz benim için kıymetliydi sağolun 🙏
Rica ederim ne demek siz sağolun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!