Bölge sorumlusu olarak çalışan ya da çalışmış var mı?

- Gizli Üye14 güNe merak ediyorsun?1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Ben a101 calisiyorum 2 ay önce tum magazalarda elemanlar 3 e dustu benim magazami degistirdiler eski magazama tekrar dönmek istiyorum bs ile konustu 2 hafta once ama iskurlu elemnlar alindi iskurlu elemanlar galiba magaza degistiremiyormus 3 ay bekle insallah gonderirim dedi bende ilkinde Açıkçası sozunde durmadigi icin guvenemiyorum Şu an sevmedigim magazada calisiyorum ise gitmek falan istemiyorum eski magazamda severek isimi yapıyordum
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Aslinda benim suanda calistigim magazayi istemedigimi soyledim hatta sinirden agladim oda aglama kiyamam o gozyaslarina diyip teselli etti hatta yanimda 2 arkadas vardi decim 3 ay sonra fikriniz degisirmi yok ben fikrimin degistirmiyorum dedi bende oradaki elaman arkadaslar icin sakasina arkadaslar sahitim
Bilmiyorum ya bu eski magazaya cok alosmisim 1 seneye yakin oradaydim 10 ay calistim isimi severek yapiyordum ama bu 3 aydir magaza magaza geziyorum bu suanki magazadakiler cok sogukkanli kendimi rahat hisedemiyorum yaptigim isler hep gözlerine batiyor mesela eski magazamda kasayi baglayabiliyirdum ama bu yeni magaza hemen parayi elimden alıyor saymami istemiyorlar bende bu durumdan rahatsizim isten cikmayi dusunuyorum
Eski magazam ms beni istiyordu hatta ilk basta bs tamam diyince msy mesaj attim cok mutlu oldular ms git konus bs ile dedi bende o yuzden konusmustum zaten ama simdi yeni elemanlari basladi tekrar beni istermi bilmiyorum ama ben onlari cok isterim
Ama ilkinde olur dedi elemanim ondanmi bilmiyorum ama umursamadi 3 ay da cok uzun bir sure bu 3 ayda eski magazam yeni elemanlarina alisir beni istemez siz de ms siniz siz olsanız kabul edermiydiniz
Artik ise bile gitmek istemiyorum 1 yillik elemanim o eski magazamda hic isten cikmayi dusunmedim ama bu 3 aydir cikmayi dusunuyorum artik dayanacak gycum kalmadi
3 ayda yeni elemana alisirsiniz ama degilmi benim eski magazamda ms isimi temiz yaptigimi senin tecruben var sen olsan daha iyi demisti ama simdi iskurlu basladi ben zaten o magazadan 2 aydur ayriyim bide 3 ay ayri kalirsam yeni kizi begene bilirler
Oradaki eleman abla falan ynydunu benden kesmisler galiba ya da unutular arayip sormuyorlar gecen ms aradi birsey sormak icin gulerek bizim burayada eleman basladi falan dedi
Bilmiyorum bs ile konusmak bile istemiyorum bildigi halde beni istemedigim magazaya atti onun hic bir sozune guvenmiyorum artik eski magazada unuttu zaten beni baska is bakayim kendimi bu magazada mahkum gibi hisediyorum elemanim diye kimse benimle ilgilenmiyor tam tersi dalga geciyorlar her kimse benim eski magazamda baslamissa cok sanslı
Sizde ms siniz 10 ay beraber iyi kotu anlariniz olan ve yaptigi isini begendiginiz bir elemani yeni elemanla karsilastirirsaniz kimi secersiniz bence yeni eleman secersiniz ben eski magazamda hepimiz virüs kaptik iyi kotu gunumuz oldu
Ben utangac sesiz biriyim hemen bir yere uyum saglayamiyorum eski magazada cok iyiydim iyum ve duzen konusunda cok rahattim mesela simdi ms kim diye sorduklarina hemen aklima eski magazadaki ms geliyor beni o yetiştirdi
Sizde ms siniz 10 ay beraber iyi kotu anlariniz olan ve yaptigi isini begendiginiz bir elemani yeni elemanla karsilastirirsaniz kimi secersiniz bence yeni eleman secersiniz ben eski magazamda hepimiz virüs kaptik iyi kotu gunumuz oldu
Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz- Görüş sahibi13 gü
Bak ben ne düşünüyorum biliyor musun. İş hayatında insanlara fazla güvenilmez illaki yakın arkadaşın iyi anlaştığın birileri olabilir. Ama önemli olan işine odaklanmak işinde yükselmek. Sen msy-ms olmaya odaklan. Ben tabiki işini iyi yapan alıştığım elemanımın mağazada kalmasını isterim ama her istediğimiz olmuyor malesef. Sana tavsiyem insanlardan çok onların senin hakkında ne düşündüklerinden çok kendini düşün. Yoksa her şeye boş yere üzersin kendini. Hayata karşı duruşunu bu yönde değiştir biraz bencil olmak iyidir
Bakalim ne olacak diyelimki ben sizin eski elemanizim bende bs ile konustum kabul etti siz yeni elamanin yani suanda calistiginiz elemani istersiniz degilmi
Ama eski eleman unutulur sizlerin gözünde Şu an calistiginiz eleman bir numaradir oyle degilmi
Evet mesela mesaj atmaya utaniyorum hic arayip sormiyorlar ben onlari cok ozledim ve onlari cok seviyorum ben bu A101 den ince baska yerde calistim cok hor goruldum ama bu magazam benim ailem olmus onlara hep ben mi tazicam bunlar beni hic sevmedi hic mi animiz olmadi ms benim abim msy arkadasim eleman abla benim ablam oldu acikcasi onlarin yaninda kendimi cok guvende hissettim ilk defa sevildigimi orada girdum ben utangac birisiyim onlarin yaninda ilk defa icten kahkaha atip guldugumu bilirim
Tesekkur ederim sizide bıktırdım bende sans yok magazama asla gidemicem bs umrunda degil
Kusura bakmayin yine ben 😊
Bugun bs kismi envanter yapti bana ne zaman bunlari ogrenicen dedi niye oyle demis olabilir anlamadım 😊
Ama göstermiyorlar ne yapayim hele suanki magaza hic gostermiyor benim sucum yokki bunda
Bu suanki magazam isimi begenmiyor nasil yukseliyim bu magazasa eski magamdaki msy isten cikicakmis
Bazi KS uyeleri cok sikayetcisin bs seni kovar falan diyor magaza degisikligi istedim ya oda 3 ay sonra insallah demisti buradakiler cok sikayetcisin kapi disari eder diyiyor olabilirmi ama ben bu suanda oldugum magazayi istemedigimi soylemistim
Zaten 3 ay dolsun mesaj yazıp ya da yuzyuze konusucam bu konuyu
Ben yukselmek istemiyorum yaa sesiz birisiyim iyice ezerler beniTesekkur ederim siz ms siniz acikcasi nana digru yilu gosrermeye calisirsiniz diye düşündüğüm icin size yaziyorum kusura bakmayin siz nerede calisiyorsunuz
Kusura bakmayin yine ben msy olmak istiyorum yukselmrk bunu bs benmi söylemeliyim yoksa bs kendimi isteyince yukseltiyor ama ben bu kasa baglama islerini bilmiyorum olmazmi benden
Suanki magazam birsey ogretecek gibi durmuyor izliyorum ama anlayamadim onlarda anlatmiyor izleyince tam anlayamiyor ne ypiyor falan bur 3 ay brklicem allah insallah eski magazaya gitmrye nasip eder
- Görüş sahibi5 gü
Ben 101 de bunu gördüm özellikle sen bir şeylere merak edip sormazsan kimse sana gelip bir şey öğretmez anca seni kasada kullanırlar veya sana gelen sevkiyatı reyona attırırlar. Kendin zorlayacaksın insanları öğrenmek için. Ben işe direk ms olarak başladım üniversite mezunu olduğum için ms olmama rağmen bana bile yapıyorlar. İzin günümden bir gün önce kapanışta sevkiyat geliyor senin izni ertelesek mi diyor bana sırf paletleri bana attırmak için. Ama yemezler yani.
Ben bu suanki magazamdan once 2 hafta baska magazada calistim beni yanina cagirio ogretiyorlardi celik kasayi baglamak icin ne yapılır biraz biliyorum ama tam bilmiyorum istemedigimbyerde calismak cok zor ise gitmek istemiyorum saat gecmiyor isinamiyorum bilmiyorum belķde ben oyle dusunuyorum ama ben bu magaza dan once 2 hafra calistigim magazaya isindim eski magaza ayni sekilde ama bu magaza olmuyor uyum saglayamiyorum neden
Bu bs niye boyle yapti o degil dayanamayip isten cikacam hepsi onun yuzunden insalah benim durumuma duser
O zaman 3 ay bekleyip magazami degistiricekmisiniz diye soylerim cunku 3 ay bekle demisti
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03- Evet ve tanıdıklarım var Şu an calısan birkaç arkadaşım farklı sektörlerde devam ediyorlar. İnşaat sektöründe, yapı dek. Malz., Lojistik., özel sektörde kurumsal Satış da vb sektörlerde..0|00|0
Sorunuzu gördüm simdi arkadasım. Malesef bilemiyorum inisiyatif hakkı herzaman vardır ancak bunu neden kullanmalı bunun dısında zaten acıkcası ben kendi müdürünü es geçip bana gelen birini biraz es geçerim. Ancak sizin sektörünüz de işler nasıldır bilmem size yardımcı olmak isteyebilir tabi umarım istediğiniz gibi olur bol şans iyi akşamlar.
- Gizli Üye14 güPM olur mu0|00|0
Ben a101 calisiyorum 2 ay önce tum magazalarda elemanlar 3 e dustu benim magazami degistirdiler eski magazama tekrar dönmek istiyorum bs ile konustu 2 hafta once ama iskurlu elemnlar alindi iskurlu elemanlar galiba magaza degistiremiyormus 3 ay bekle insallah gonderirim dedi bende ilkinde Açıkçası sozunde durmadigi icin guvenemiyorum Şu an sevmedigim magazada calisiyorum ise gitmek falan istemiyorum eski magazamda severek isimi yapıyordum
- Görüş sahibi14 gü
İskurlular dediği gibi verilen yerde verilen zamanda çalıştırılır. Denetimleri olduğu için anca İŞKUR a bildirim yapılarak yer değişikliği olabilir bazı özel durumlar haricinde kolay kolay yer değişikliği olmaz. 3 ay sonra mağaza değişimi olur istersen ama hızlı alışır personel ortama bu başlangıç evresini çok da takma idare et kısa süre kolay gelsin iyi çalışmalar
Aslinda benim suanda calistigim magazayi istemedigimi soyledim hatta sinirden agladim oda aglama kiyamam o gozyaslarina diyip teselli etti hatta yanimda 2 arkadas vardi decim 3 ay sonra fikriniz degisirmi yok ben fikrimin degistirmiyorum dedi bende oradaki elaman arkadaslar icin sakasina arkadaslar sahitim dedim
Bilmiyorum ya bu eski magazaya cok alosmisim 1 seneye yakin oradaydim 10 ay calistim isimi severek yapiyordum ama bu 3 aydir magaza magaza geziyorum bu suanki magazadakiler cok sogukkanli kendimi rahat hisedemiyorum yaptigim isler hep gözlerine batiyor mesela eski magazamda kasayi baglayabiliyirdum ama bu yeni magaza hemen parayi elimden alıyor saymami istemiyorlar bende bu durumdan rahatsizim isten cikmayi dusunuyorum
Ben utangac birisiyim ama yeri geldiginde konusan birisiyim 1 senelik elemanim sizce yukselebilrmiyim
Benim bu eski magazadaki msy evlenicek acaba bana teklif ederlermi msy lik istemiyordum ama magazam degisince hirs yaptim
- Görüş sahibi13 gü
Bim de PM a101 de Sm aynı şey teklif usulü mu olur bilmem istersen sınava sokarlar seni adaylar bellidir ama önceden ama dile getir yükselme isteğini birde çok kalma oralarda basit tavsiye daha kurumsal tazminat ve diğer yan hakları olan yerlere geçmeye çalış metro migros carefour tarzı
A101 sinava sokmuyuyor mesela ben 1 senelik elemanim benimle baslaysn elemam suanda yeni ms oldu
Su 3 ay doldurup tekrar bs ye magaza değişikliğini soriyim yine olmaz derse cikarim ben o eski magazada is beni yormuyordu ama simdi birsey yapmadan bile yorulmaya basladim niye bilmiyorum su 3 ay doldurayim sonra bakayim islere
Kusura bakmayin sizinde zamaninizi aldim siz bana daha iyi bilgiler verdiniz cok tesekkur ederim son kez birsey sormak istiyorum yukselmelimiyim tabi bs isterse
Çok guzel sizin adiniza sevindim BEN LISE mezunuyum marketlerden farkli is bulabilirim sizce
Siz bana umut verduniz 3 ay sonra konusuyim bs te benim magazam degisicekmi diye sorayim o zaman
Seyden cekiniyorum niye magaza begenmiyorsun faln der diye bide bu magazayi niye istemiyorsun doye sorar bem ona ilk başta da soylrdim uyum saglayamiyorum dedim hatta yaninda agladim benimle dalgami gecti bilmiyorum bana sarildi aglama insallah gonderirim dedi
Yok birsey demiyorum ama mesela bunu kim sana gisterdibdiyiyorlar bende eski ms adini soyleyince gicik oluyorlar kendi basima ogrenmedimki ben 10 ay onlarlaydim cok sukur kasa baglamayi falan ogrettiler ama diğer magazalar bu durumu garipsiyor2 aydir eski magazamdan ayriyim simdi benim ne sucum var
Ben o magazada olsaydim daha cok sey ogrenebilirdim aslinda venim bu eski ms bama karsi soguktu sonra msy ve eleman abla virus kapinca biz 1 hafta beraber ful çektik sonradan saka falan yapmaya basladi yani bir 4 ay falan saka falan yapmazdi hic gulumsemezdi yuzume ama ben hic sikayet etmedim niye bana boyle davraniyor diye sonradan eleman abladan ogrendimki ms isimi temiz yaptigimi soylrmis iyice icime umut doldu kasa faln baglamayi ogretti hem bana hemde eleman ablaya ama o magaza isi kapandi hersey ani olarak kaldi
Ama bilmiyorum onlari unutamiyorum sanki bu magaza geçici gelmisim rekrar magazama donucekmisim gibi
Ama bs ilk konustugumda tamam dedi oraya baslayacak elemanla beni degustirin dedim tamam dedi 1 Nisan elemanlar basladi tekrar konustum iskurlu olduklari icin magaza degistiremiyorum dedi 3 ay bekle iskurlular tam elaman olsun dedi ben Şu an calistigim magazayi istemedigimi soyledim baska magaza adini verdi istersen buraya gonderebilirim dedi hatta baska magaza ms 3 ay calisican dedi bs sozune guvenmelimiyim bilmiyorum galiba yine sozunde durmaz gibimee geliyor
Kusura bakmayin rahatsiz ediyorum pazarlama müdürü ve satis muduru ayniydi degilmi
Satis muduru magazalari gezebilir eger gelirse magaza isini ona anlatsam beni dinlermi 3 ay cok uzun bir sure suanda oldugum magaza yaptigim isleri begenmiyor o kadar magaza gezdim bunlar tuhaflar😊
Ama bs sozunde dururmu ilk tamam dedi sonra iskurlu basladi magaza degistiremiyorum dedi 3 ay bekle insallah gonderirum dedi sozunde durmaz bence guvenim kalmadi bu simdi calistigim magazada yaptigim isleri begenmiyor birsey yapınca dur ben yaparim diyiyorlar elumden aliyorlar bu beni kırıyor
Tam tersi boyle davrandikca 3 ay bekleyebilirmiyim bilmiyorum kendimi orada yeni eleman gibi hisediyorum ben yeni eleman aylarinda bana eski ms ogretti bu kadar gucume gitmedi cunku yeniydim tabi bilmedigim konular vardir mukrmmek degilim ama bildigim seyleride yapamamak uzuyor
Yillik iznimi kullanayim bir 3 ay bekleyeyim eger bs kabul etmezse buyuk marketlere cv bırakırım
Evet çagdas markette a101 once 1 hafta calistim oranin muduru kapim sana acik demisti ne gidip oraya basvuruyim bi sansimi deniyim
Bugun bs kismi envanter yapti bana ne zaman bunlari ogrenicen dedi niye oyle demis olabilir
Ben dedigini anlamadan birsey diyemeden magazanin msy si yok ehliyet alsun once dedi
Bu durum kafama takildi bs neden oylr soyledi dalgami gecti yoksa biri benim hakkimda magaza is yapmıyor falan demis olabilirmi bu soz aklimdan cikmiyor uyuyamadim ya off
Ama birkere biri soz verirse tutmak zorunda ya da ilk basta olmaz deseydi neden oyaladi sanki benim gozumde degeri kaldimiki
Kusura bakmayin yine ben msy olmak istiyorum yukselmrk bunu bs benmi söylemeliyim yoksa bs kendimi isteyince yukseltiyor ama ben bu kasa baglama islerini bilmiyorum olmazmi benden
Ben bu suanki magazamdan once 2 hafta baska magazada calistim beni yanina cagirio ogretiyorlardi celik kasayi baglamak icin ne yapılır biraz biliyorum ama tam bilmiyorum istemedigimbyerde calismak cok zor ise gitmek istemiyorum saat gecmiyor isinamiyorum bilmiyorum belķde ben oyle dusunuyorum ama ben bu magaza dan once 2 hafra calistigim magazaya isindim eski magaza ayni sekilde ama bu magaza olmuyor uyum saglayamiyorum neden sizce
Ne yapcam simdi eleman alimi varmidir baska marketlere basvursam haber gelirse istifa ederim
Ben suanda calisiyor gizukurmuyum basvuruda ya aslinda yillik izin kullanip basvurucaktim
Detaylı bilgi
En İyi Erkek Görüşü