Bs olarak calisan tada calusmis var mı ya da tanıdığı var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe merak ediyorsun?
177 Yorumla- +1 yıl
Siz bs mısınız bir konu hakkinda konusmak istedim de
Cevap sahibi+1 yılBs değilim ama ms yim. Bizim bs den öğrenirim bilmediğim bir şeyse sen söyle
- +1 yıl
Ben a101 calisiyorum 2 ay önce tum magazalarda elemanlar 3 e dustu benim magazami degistirdiler eski magazama tekrar dönmek istiyorum bs ile konustu 2 hafta once ama iskurlu elemnlar alindi iskurlu elemanlar galiba magaza degistiremiyormus 3 ay bekle insallah gonderirim dedi bende ilkinde Açıkçası sozunde durmadigi icin guvenemiyorum Şu an sevmedigim magazada calisiyorum ise gitmek falan istemiyorum eski magazamda severek isimi yapıyordum
- +1 yıl
Aslinda benim suanda calistigim magazayi istemedigimi soyledim hatta sinirden agladim oda aglama kiyamam o gozyaslarina diyip teselli etti hatta yanimda 2 arkadas vardi decim 3 ay sonra fikriniz degisirmi yok ben fikrimin degistirmiyorum dedi bende oradaki elaman arkadaslar icin sakasina arkadaslar sahitim
- +1 yıl
Bilmiyorum ya bu eski magazaya cok alosmisim 1 seneye yakin oradaydim 10 ay calistim isimi severek yapiyordum ama bu 3 aydir magaza magaza geziyorum bu suanki magazadakiler cok sogukkanli kendimi rahat hisedemiyorum yaptigim isler hep gözlerine batiyor mesela eski magazamda kasayi baglayabiliyirdum ama bu yeni magaza hemen parayi elimden alıyor saymami istemiyorlar bende bu durumdan rahatsizim isten cikmayi dusunuyorum
- +1 yıl
Eski magazam ms beni istiyordu hatta ilk basta bs tamam diyince msy mesaj attim cok mutlu oldular ms git konus bs ile dedi bende o yuzden konusmustum zaten ama simdi yeni elemanlari basladi tekrar beni istermi bilmiyorum ama ben onlari cok isterim
Cevap sahibi+1 yılMağazadaki ortamın kötü olması büyük bi sorun ne de olsa haftada 6 gün beraber çalışıyorsunuz. Sen direk işten çıkmayı düşünme. Bs yi gördükçe sıkıştır. Eğer ilgilenmezse iş bakarsın bulunca çıkarsın ama ilk hedefin işten çıkmak olmasın derim ben
- +1 yıl
Ama ilkinde olur dedi elemanim ondanmi bilmiyorum ama umursamadi 3 ay da cok uzun bir sure bu 3 ayda eski magazam yeni elemanlarina alisir beni istemez siz de ms siniz siz olsanız kabul edermiydiniz
- +1 yıl
Artik ise bile gitmek istemiyorum 1 yillik elemanim o eski magazamda hic isten cikmayi dusunmedim ama bu 3 aydir cikmayi dusunuyorum artik dayanacak gycum kalmadi
Cevap sahibi+1 yılAlıştığım işini iyi yapan elemanımsa neden istemiyim yeni adama iş öğretip alışmasını beklemek kolay mı
- +1 yıl
3 ayda yeni elemana alisirsiniz ama degilmi benim eski magazamda ms isimi temiz yaptigimi senin tecruben var sen olsan daha iyi demisti ama simdi iskurlu basladi ben zaten o magazadan 2 aydur ayriyim bide 3 ay ayri kalirsam yeni kizi begene bilirler
- +1 yıl
Oradaki eleman abla falan ynydunu benden kesmisler galiba ya da unutular arayip sormuyorlar gecen ms aradi birsey sormak icin gulerek bizim burayada eleman basladi falan dedi
Cevap sahibi+1 yılYa sıkma canını sen işine yoğunlaş insanlara fazla güvenme.
- +1 yıl
Bilmiyorum bs ile konusmak bile istemiyorum bildigi halde beni istemedigim magazaya atti onun hic bir sozune guvenmiyorum artik eski magazada unuttu zaten beni baska is bakayim kendimi bu magazada mahkum gibi hisediyorum elemanim diye kimse benimle ilgilenmiyor tam tersi dalga geciyorlar her kimse benim eski magazamda baslamissa cok sanslı
- +1 yıl
Sizde ms siniz 10 ay beraber iyi kotu anlariniz olan ve yaptigi isini begendiginiz bir elemani yeni elemanla karsilastirirsaniz kimi secersiniz bence yeni eleman secersiniz ben eski magazamda hepimiz virüs kaptik iyi kotu gunumuz oldu
- +1 yıl
Ben utangac sesiz biriyim hemen bir yere uyum saglayamiyorum eski magazada cok iyiydim iyum ve duzen konusunda cok rahattim mesela simdi ms kim diye sorduklarina hemen aklima eski magazadaki ms geliyor beni o yetiştirdi
- +1 yıl
Sizce sessiz cekingen biri yukselirmi msy falan
Cevap sahibi+1 yılSen kendini işine verirsen yükselirsin merak etme. İnsanları boşver sen kendine odaklan işini iyi yap yeterli. Kimse senin babanın oğlu/kızı değil üzme kendini kimse için
- +1 yıl
Sizde ms siniz 10 ay beraber iyi kotu anlariniz olan ve yaptigi isini begendiginiz bir elemani yeni elemanla karsilastirirsaniz kimi secersiniz bence yeni eleman secersiniz ben eski magazamda hepimiz virüs kaptik iyi kotu gunumuz oldu
Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBak ben ne düşünüyorum biliyor musun. İş hayatında insanlara fazla güvenilmez illaki yakın arkadaşın iyi anlaştığın birileri olabilir. Ama önemli olan işine odaklanmak işinde yükselmek. Sen msy-ms olmaya odaklan. Ben tabiki işini iyi yapan alıştığım elemanımın mağazada kalmasını isterim ama her istediğimiz olmuyor malesef. Sana tavsiyem insanlardan çok onların senin hakkında ne düşündüklerinden çok kendini düşün. Yoksa her şeye boş yere üzersin kendini. Hayata karşı duruşunu bu yönde değiştir biraz bencil olmak iyidir
- +1 yıl
Peki 3 ay dolunca yine bs sorayimmi magazam degisicekmi diye
Cevap sahibi+1 yılÇalıştığın mağazaya alışamazsan sor yine
- +1 yıl
Bakalim ne olacak diyelimki ben sizin eski elemanizim bende bs ile konustum kabul etti siz yeni elamanin yani suanda calistiginiz elemani istersiniz degilmi
Cevap sahibi+1 yılBenim için önemli olan işini iyi yapan personel. Eski yeni fark etmez
- +1 yıl
Ama eski eleman unutulur sizlerin gözünde Şu an calistiginiz eleman bir numaradir oyle degilmi
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var :) sen biraz duygusalsın galiba. Fazla mı üzüyorsun kendini 🤔
- +1 yıl
Evet mesela mesaj atmaya utaniyorum hic arayip sormiyorlar ben onlari cok ozledim ve onlari cok seviyorum ben bu A101 den ince baska yerde calistim cok hor goruldum ama bu magazam benim ailem olmus onlara hep ben mi tazicam bunlar beni hic sevmedi hic mi animiz olmadi ms benim abim msy arkadasim eleman abla benim ablam oldu acikcasi onlarin yaninda kendimi cok guvende hissettim ilk defa sevildigimi orada girdum ben utangac birisiyim onlarin yaninda ilk defa icten kahkaha atip guldugumu bilirim
- +1 yıl
Unutamiyorum yam unutiyim diyiyorum bi yerden ani aklima geliyor
Cevap sahibi+1 yılDaha 20 yaşındasın önünde uzun bi hayat var birileri gelir birileri gider sen üzülme. Biraz kendine odaklan bulduğun ortama kendini adapte etmeye çalış. Hayatında birşeyler değiştiği zaman herşeyini kaybetmişsin hissine kapılma. Herşeye rağmen hayat devam ediyor 😊👍
- +1 yıl
Onlardan umudumu kesmemi demek istiyiyorsunuz 😊
Cevap sahibi+1 yılBak o kadar şey yazdım umudunu kes falan demedim ki ben hayat her zaman istediğimiz gibi olmaz dedim. Sen yine mutlu olduğun yerde çalışmak için elinden geleni yap. Benim demek istediğim olmazsa da üzülme yine çalışmaya devam 😊
- +1 yıl
Tesekkur ederim sizide bıktırdım bende sans yok magazama asla gidemicem bs umrunda degil
- +1 yıl
Tekrar kusura bakmayin iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil merak ettiğin bir şey olursa bu yorumdan bana sorabilirsin iyi akşamlar
- +1 yıl
Kusura bakmayin yine ben 😊
Bugun bs kismi envanter yapti bana ne zaman bunlari ogrenicen dedi niye oyle demis olabilir anlamadım 😊
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyleri bilsen Seni msy yapacak belki.
- +1 yıl
Ama göstermiyorlar ne yapayim hele suanki magaza hic gostermiyor benim sucum yokki bunda
- +1 yıl
Bu suanki magazam isimi begenmiyor nasil yukseliyim bu magazasa eski magamdaki msy isten cikicakmis
- +1 yıl
Acaba bs mesaj atip ne demek istediniz doye sorsammi
- +1 yıl
Bazi KS uyeleri cok sikayetcisin bs seni kovar falan diyor magaza degisikligi istedim ya oda 3 ay sonra insallah demisti buradakiler cok sikayetcisin kapi disari eder diyiyor olabilirmi ama ben bu suanda oldugum magazayi istemedigimi soylemistim
Cevap sahibi+1 yılSen bunu sürekli tekrarlama zaten söylemişsin 3 ay içinde 1-2 defa hatırlatırsın Bs ye. Milletin öğretmesini beklersen işin zor sen kendin bazen gidip bana da öğret yapmasam da en azından bileyim dersin.
- +1 yıl
Zaten 3 ay dolsun mesaj yazıp ya da yuzyuze konusucam bu konuyu
Ben yukselmek istemiyorum yaa sesiz birisiyim iyice ezerler beni
Cevap sahibi+1 yılOrası sana kalmış nasıl çalışmak istiyorsan öyle çalış
- +1 yıl
Sizde artik benden biktiniz nerden bulastim diye
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok ben insanları dinlemeyi severim ondan
- +1 yıl
Tesekkur ederim siz ms siniz acikcasi nana digru yilu gosrermeye calisirsiniz diye düşündüğüm icin size yaziyorum kusura bakmayin siz nerede calisiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
- +1 yıl
A101 mi
Cevap sahibi+1 yılEvet 101
- +1 yıl
Tesrkkurler sagolun
- +1 yıl
Kusura bakmayin yine ben msy olmak istiyorum yukselmrk bunu bs benmi söylemeliyim yoksa bs kendimi isteyince yukseltiyor ama ben bu kasa baglama islerini bilmiyorum olmazmi benden
Cevap sahibi+1 yılSen yükselmek istiyorsan herşeyi öğren ms ve msy ne yaparsa sor öğrenmek istiyorum de. Sevkiyat teslim almayı kasa bağlamayı banka için para hazırlamayı etiket kontrolü, çıkarması bunları öğren öğrendikten sonra bs ye söylersin. İhtiyac anında değerlendirirler
- +1 yıl
Sevkiyat teslim alma su evrak doldurup sevkiyatciya veriler evraklarmi oluyor
- +1 yıl
Suanki magazam birsey ogretecek gibi durmuyor izliyorum ama anlayamadim onlarda anlatmiyor izleyince tam anlayamiyor ne ypiyor falan bur 3 ay brklicem allah insallah eski magazaya gitmrye nasip eder
Cevap sahibi+1 yılBen 101 de bunu gördüm özellikle sen bir şeylere merak edip sormazsan kimse sana gelip bir şey öğretmez anca seni kasada kullanırlar veya sana gelen sevkiyatı reyona attırırlar. Kendin zorlayacaksın insanları öğrenmek için. Ben işe direk ms olarak başladım üniversite mezunu olduğum için ms olmama rağmen bana bile yapıyorlar. İzin günümden bir gün önce kapanışta sevkiyat geliyor senin izni ertelesek mi diyor bana sırf paletleri bana attırmak için. Ama yemezler yani.
- +1 yıl
Neden boyle yapuyorlar ama heo a101 duger marketler oyle degilmis
- +1 yıl
Ben bu suanki magazamdan once 2 hafta baska magazada calistim beni yanina cagirio ogretiyorlardi celik kasayi baglamak icin ne yapılır biraz biliyorum ama tam bilmiyorum istemedigimbyerde calismak cok zor ise gitmek istemiyorum saat gecmiyor isinamiyorum bilmiyorum belķde ben oyle dusunuyorum ama ben bu magaza dan once 2 hafra calistigim magazaya isindim eski magaza ayni sekilde ama bu magaza olmuyor uyum saglayamiyorum neden
Cevap sahibi+1 yılOrtamın kötü olması sıkıntı ama iş güç işte mecbur çalışıyoruz. Sen de idare edicen bi şekilde.. Bu a101 aç bi firma. İşçiyi suyu çıkana kadar çalıştırma peşinde. Zaten ramazanda verdikleri çeke baksana 160. Çok cimriler.
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ne olucak benim bu magaza isi ne yapicam
Cevap sahibi+1 yılSen çalışamaya devam edeceksin daha önce dediğim şeyleri yapacaksın.
- +1 yıl
Bu bs niye boyle yapti o degil dayanamayip isten cikacam hepsi onun yuzunden insalah benim durumuma duser
- +1 yıl
Desemki ben dayanamiyorum lutfen magazami degistirin eski magazama verin 😥😥😏
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ama sürekli bi konuda ısrarcı olmak dışarıdan pek hoş gözükmüyor benden demesi
- +1 yıl
O zaman 3 ay bekleyip magazami degistiricekmisiniz diye soylerim cunku 3 ay bekle demisti
- +1 yıl
Iyi aksamlar kusura bakmayin birsey sormak istiyorum bs benimle ilgilenmiyor kim beni dinler kim yardimci olabilir
- +1 yıl
Merhaba bir şey sorabilirmiyim bi eleman var daha once bim de ms lik yapmis iskurlu olarak a101e basladi ama iskurlu eleman magaza degisikligi yapilmiyor deniyordu neden magaza degistirdiler baska elemanmi yok ms olacak neden benim bs bana yalan soyluyor isten ayriliyorum artik dayanamiyorum eski magazami vermiyorlar umudumu yitirdim hersey bitti ama benim isten cikma sebebim bs dir
Cevap sahibi+1 yılBaşka daha iyi iş bulursan ayrıl bunlar çalışılacak adam değil zaten
- +1 yıl
Benim 14 gunluk yillik izin hakkim var hic kullanmadim onun parasini alabilirmiyim
- +1 yıl
Simdi cikip dinlenicem yunus market bayramdan sonra eleman alimi yapicakmis bir sansimi denicem bayramdan sonra ehliyet sinavim var ona calisirim
- +1 yıl
Part time calisan biriside iskurlumu sayilir onlarda 3 ay beklemek zorundami
Cevap sahibi+1 yılValla o kadar detay bilmiyorum araştır sen yine
- +1 yıl
Tamam sagolun
- +1 yıl
Merhaba birsey sorucam benim suanda oldugum bolgeden magaza ayrilip baska bolge ye verilicekmis bu durum benim icin biraz zor olucsk cunku bu yeni bolgenin magazalari uzak evime hep ayni magazada kalinmiyor malesef isten ayrilmayi dusunuyorum acaba yillik izin parasi veriliyormu benim 14 gunluk izin hakkim var hic kullanmadim
Cevap sahibi+1 yılVermez bunlar kullan sonra çık
- +1 yıl
Merhaba yine rahatsiz ediyorum bidurum varda ne yapmalıyım Şu an calistigim magaza ms ile aramiz bozuk bana cok istiyorsan konus bs ile gec eski magazana dedi bu soz beni cok kirdi msy ilede konustum sakin istifa ya da magazani degistirme dedi bs zaten onu buradan alacak biraz sabret diyiyor bs beni yukseltmek istiyormus msy oyle soyluyor
Ne yapsam bu durumu bs ile konusmalimiyim
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik konuşma sen işine odaklan uzun süredir çalışıyorsun illaki MSY yapacaklardır. Sen elinden geldiğince işi öğren. MSY ile aran iyiyse söyle o sana öğretsin her şeyi. Zaten önemli olan o işlemler değil mağazayı çekip çevirmek methoddan iyi puan almak düzgün envanter çıkarmak önemli. bilgisayara fire girmek mağazaya tansfer kesmek kasa bağlamak vs bunlari herkes yapar zaten. Sen skt ürünlerinin takibini iyi yap yaklaşan ürünleri gruba yaz BS ye bildir bunlar elimde kalacak napalım hangi mağazaya keselim vs. mağazayı iyi idare ettikten sonra bilgisayar işlemleri hikaye yaparsın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Evet ve tanıdıklarım var Şu an calısan birkaç arkadaşım farklı sektörlerde devam ediyorlar. İnşaat sektöründe, yapı dek. Malz., Lojistik., özel sektörde kurumsal Satış da vb sektörlerde..
04 Yorumla- +1 yıl
Ben a101 de calisiyorumda bir konuda bilgi alicaktim
- +1 yıl
Sorunuzu gördüm simdi arkadasım. Malesef bilemiyorum inisiyatif hakkı herzaman vardır ancak bunu neden kullanmalı bunun dısında zaten acıkcası ben kendi müdürünü es geçip bana gelen birini biraz es geçerim. Ancak sizin sektörünüz de işler nasıldır bilmem size yardımcı olmak isteyebilir tabi umarım istediğiniz gibi olur bol şans iyi akşamlar.
- +1 yıl
Iyi aksamlar tesekkurler
+1 yılyok tanıdığım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPM olur mu
081 Yorumla- +1 yıl
O ne demek
Cevap sahibi+1 yılPazarlama müdürü
- +1 yıl
Eger musaitseniz bir konuda konusabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılTabi
- +1 yıl
Ben a101 calisiyorum 2 ay önce tum magazalarda elemanlar 3 e dustu benim magazami degistirdiler eski magazama tekrar dönmek istiyorum bs ile konustu 2 hafta once ama iskurlu elemnlar alindi iskurlu elemanlar galiba magaza degistiremiyormus 3 ay bekle insallah gonderirim dedi bende ilkinde Açıkçası sozunde durmadigi icin guvenemiyorum Şu an sevmedigim magazada calisiyorum ise gitmek falan istemiyorum eski magazamda severek isimi yapıyordum
- +1 yıl
Sizce bs benim durumu ne yapar
Cevap sahibi+1 yılİskurlular dediği gibi verilen yerde verilen zamanda çalıştırılır. Denetimleri olduğu için anca İŞKUR a bildirim yapılarak yer değişikliği olabilir bazı özel durumlar haricinde kolay kolay yer değişikliği olmaz. 3 ay sonra mağaza değişimi olur istersen ama hızlı alışır personel ortama bu başlangıç evresini çok da takma idare et kısa süre kolay gelsin iyi çalışmalar
- +1 yıl
3 ay bs ile tekrar konussam olurmu magaza isini
Cevap sahibi+1 yılO gün ku durumla alakalı vs göndermek isterse olur yoksa olmaz. Bs ile arani iyi tut kısacası
- +1 yıl
Aslinda benim suanda calistigim magazayi istemedigimi soyledim hatta sinirden agladim oda aglama kiyamam o gozyaslarina diyip teselli etti hatta yanimda 2 arkadas vardi decim 3 ay sonra fikriniz degisirmi yok ben fikrimin degistirmiyorum dedi bende oradaki elaman arkadaslar icin sakasina arkadaslar sahitim dedim
Cevap sahibi+1 yılYani yapacak pek bir şey yok yeni mağaza iyidir hem herkesi tanı tukselirsen işine yarar ağlayacak birşey yok iş hayatı bu sosyal olarak görüşmene engel değil sonuçta
- +1 yıl
Bilmiyorum ya bu eski magazaya cok alosmisim 1 seneye yakin oradaydim 10 ay calistim isimi severek yapiyordum ama bu 3 aydir magaza magaza geziyorum bu suanki magazadakiler cok sogukkanli kendimi rahat hisedemiyorum yaptigim isler hep gözlerine batiyor mesela eski magazamda kasayi baglayabiliyirdum ama bu yeni magaza hemen parayi elimden alıyor saymami istemiyorlar bende bu durumdan rahatsizim isten cikmayi dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılPire için yorgan yakma her mağaza müdürü kendi işleyişine göre davranır güven meselesi de zaman ister... Sadece çok düşünme bu ara geçiyor bir aya
- +1 yıl
Yinede 3 ay sonra bs ile konusayim
Cevap sahibi+1 yıl3 ay sonra gitmek istemezsin emin ol
Cevap sahibi+1 yılHadi iyi geceler sana ekledim seni sorun olursa başka mesaj atarsın
- +1 yıl
Tamam tesekkurler iyi geceler
- +1 yıl
Kusura bakmayin birsey sorabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılSorabilirsin
- +1 yıl
Ben utangac birisiyim ama yeri geldiginde konusan birisiyim 1 senelik elemanim sizce yukselebilrmiyim
Cevap sahibi+1 yılBim A101 gibi yerlerde kullanışlı sesi çok çıkmayan bir personel hızlı yükselir önündeki en büyük engel evlilik eğer düşünmediğini net bir şekilde belirtirsen yukselirsin kolaydır yükselmek buralarda
- +1 yıl
Benim bu eski magazadaki msy evlenicek acaba bana teklif ederlermi msy lik istemiyordum ama magazam degisince hirs yaptim
- +1 yıl
Sm pm ayni seymi ya da daha mi ustu oluyor biraz merak ettimde kusura bakmayin
Cevap sahibi+1 yılBim de PM a101 de Sm aynı şey teklif usulü mu olur bilmem istersen sınava sokarlar seni adaylar bellidir ama önceden ama dile getir yükselme isteğini birde çok kalma oralarda basit tavsiye daha kurumsal tazminat ve diğer yan hakları olan yerlere geçmeye çalış metro migros carefour tarzı
- +1 yıl
A101 sinava sokmuyuyor mesela ben 1 senelik elemanim benimle baslaysn elemam suanda yeni ms oldu
- +1 yıl
Ehliyet sinsvlarina girip cikmayi dusunuyorum ama simdide is yok malesef
Cevap sahibi+1 yılİş bulmadan çıkma tabi ama yani uzun süre kalıpta kendini heder etme hiçbir hakkını vermeyecekler gitmek istediğinde
- +1 yıl
Siz suanda pm olarak çalışıyor musunuz
- +1 yıl
Su 3 ay doldurup tekrar bs ye magaza değişikliğini soriyim yine olmaz derse cikarim ben o eski magazada is beni yormuyordu ama simdi birsey yapmadan bile yorulmaya basladim niye bilmiyorum su 3 ay doldurayim sonra bakayim islere
- +1 yıl
Kusura bakmayin sizinde zamaninizi aldim siz bana daha iyi bilgiler verdiniz cok tesekkur ederim son kez birsey sormak istiyorum yukselmelimiyim tabi bs isterse
Cevap sahibi+1 yılTamamen kişisel planların alakalı bir durum evlilik sürekli çalışma bla bla
- +1 yıl
Suanda evlilik düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılTamamen sana ait karar
Cevap sahibi+1 yılBen bıraktım şu anda başka bir şirkette yönetici olarak devam ediyorum
- +1 yıl
Çok guzel sizin adiniza sevindim BEN LISE mezunuyum marketlerden farkli is bulabilirim sizce
- +1 yıl
Siz bana umut verduniz 3 ay sonra konusuyim bs te benim magazam degisicekmi diye sorayim o zaman
Cevap sahibi+1 yılAçıktan üni oku birkaç sertifika al en kötü sekreter veya asistan lik yaparsın bundan kat kat iyidir hastanelerin hasta kayıt ve karşılama bölümleri olabilir
Cevap sahibi+1 yılSor ya ayıp yok zamanını bekle
- +1 yıl
Seyden cekiniyorum niye magaza begenmiyorsun faln der diye bide bu magazayi niye istemiyorsun doye sorar bem ona ilk başta da soylrdim uyum saglayamiyorum dedim hatta yaninda agladim benimle dalgami gecti bilmiyorum bana sarildi aglama insallah gonderirim dedi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ağlamışsij sonuçta kötü düşünme o da insan ama mağaza ayırmak pek doğru olmaz çok da dillendirme
Cevap sahibi+1 yılİstanbul sa geçişler daha rahat olur
- +1 yıl
Yok birsey demiyorum ama mesela bunu kim sana gisterdibdiyiyorlar bende eski ms adini soyleyince gicik oluyorlar kendi basima ogrenmedimki ben 10 ay onlarlaydim cok sukur kasa baglamayi falan ogrettiler ama diğer magazalar bu durumu garipsiyor2 aydir eski magazamdan ayriyim simdi benim ne sucum var
Cevap sahibi+1 yılYeni personele işten çıkar gözüyle zor iş olduğu için pek birşey öğretmez köle gibi kullanır bezdirirler senin MS insaflı imiş sana mesleği öğretip sevdirmis bir yere kadar da gelmişsin GT falan derken yürürsün sektöre devam etmek istiyorsan
- +1 yıl
Ben o magazada olsaydim daha cok sey ogrenebilirdim aslinda venim bu eski ms bama karsi soguktu sonra msy ve eleman abla virus kapinca biz 1 hafta beraber ful çektik sonradan saka falan yapmaya basladi yani bir 4 ay falan saka falan yapmazdi hic gulumsemezdi yuzume ama ben hic sikayet etmedim niye bana boyle davraniyor diye sonradan eleman abladan ogrendimki ms isimi temiz yaptigimi soylrmis iyice icime umut doldu kasa faln baglamayi ogretti hem bana hemde eleman ablaya ama o magaza isi kapandi hersey ani olarak kaldi
Cevap sahibi+1 yılBu mağazada da öyle olacak sevmediğin insanlar zamanla şirin gelecek gözüne
- +1 yıl
Ama bilmiyorum onlari unutamiyorum sanki bu magaza geçici gelmisim rekrar magazama donucekmisim gibi
- +1 yıl
Ama bs ilk konustugumda tamam dedi oraya baslayacak elemanla beni degustirin dedim tamam dedi 1 Nisan elemanlar basladi tekrar konustum iskurlu olduklari icin magaza degistiremiyorum dedi 3 ay bekle iskurlular tam elaman olsun dedi ben Şu an calistigim magazayi istemedigimi soyledim baska magaza adini verdi istersen buraya gonderebilirim dedi hatta baska magaza ms 3 ay calisican dedi bs sozune guvenmelimiyim bilmiyorum galiba yine sozunde durmaz gibimee geliyor
- +1 yıl
Kusura bakmayin rahatsiz ediyorum pazarlama müdürü ve satis muduru ayniydi degilmi
- +1 yıl
Satis muduru magazalari gezebilir eger gelirse magaza isini ona anlatsam beni dinlermi 3 ay cok uzun bir sure suanda oldugum magaza yaptigim isleri begenmiyor o kadar magaza gezdim bunlar tuhaflar😊
Cevap sahibi+1 yılFırsat bulursan konusabilirsen olur. Ama tahmin etmiyorum olabileceğini BS yi ezip iş yapılmaz genelde
- +1 yıl
Ama bs sozunde dururmu ilk tamam dedi sonra iskurlu basladi magaza degistiremiyorum dedi 3 ay bekle insallah gonderirum dedi sozunde durmaz bence guvenim kalmadi bu simdi calistigim magazada yaptigim isleri begenmiyor birsey yapınca dur ben yaparim diyiyorlar elumden aliyorlar bu beni kırıyor
Cevap sahibi+1 yılYa üzerine oynayıp istifa etmeni istiyorlar ya da değişim isteme diye zorluyorlar
- +1 yıl
Tam tersi boyle davrandikca 3 ay bekleyebilirmiyim bilmiyorum kendimi orada yeni eleman gibi hisediyorum ben yeni eleman aylarinda bana eski ms ogretti bu kadar gucume gitmedi cunku yeniydim tabi bilmedigim konular vardir mukrmmek degilim ama bildigim seyleride yapamamak uzuyor
Cevap sahibi+1 yılDaha kurumsal yerlere başvur hızlı alım olur eğer büyük şehirlerden birinde isen
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi duygusal insanı çok üzerler yoksa
- +1 yıl
Ankara da yasiyorum
Cevap sahibi+1 yılBüyükşehir orası da file migros carefour metro gibi marketlerde çalış farkı hemen anlayacaksın tecrübe de varken hazır kalma orada emek ver buralarda yüksel
- +1 yıl
Yillik iznimi kullanayim bir 3 ay bekleyeyim eger bs kabul etmezse buyuk marketlere cv bırakırım
Cevap sahibi+1 yılİnternet üzerinden başvurularını yap gitmene gerek yok işe kabul edilene kadar istifa da etme şartları ni gör ona göre hareket et A101 şu an en düşük şartlarda çalıştıran market
- +1 yıl
Evet çagdas markette a101 once 1 hafta calistim oranin muduru kapim sana acik demisti ne gidip oraya basvuruyim bi sansimi deniyim
Cevap sahibi+1 yılAynen ne iş yaptığını yapacağını bilirsin barı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Bugun bs kismi envanter yapti bana ne zaman bunlari ogrenicen dedi niye oyle demis olabilir
Cevap sahibi+1 yılİma da etmiş olabilir senden olmaz olmayacak ilerlemez diye ya da öğren işi artık demek istemiştir bilemem
- +1 yıl
Ben dedigini anlamadan birsey diyemeden magazanin msy si yok ehliyet alsun once dedi
Cevap sahibi+1 yılYani idare et işte iş değişene kadar
- +1 yıl
Sizce bs tekrar sozunden donermi
- +1 yıl
Bu durum kafama takildi bs neden oylr soyledi dalgami gecti yoksa biri benim hakkimda magaza is yapmıyor falan demis olabilirmi bu soz aklimdan cikmiyor uyuyamadim ya off
Cevap sahibi+1 yılEn temel sebep kullanışlı personel değilsin... Mağaza beğenmiyor yönetici beğenmiyor bla bla çalışmak istemeyecek yakında senle istifani ister yüzde 90
- +1 yıl
Ama birkere biri soz verirse tutmak zorunda ya da ilk basta olmaz deseydi neden oyaladi sanki benim gozumde degeri kaldimiki
Cevap sahibi+1 yılİş hayatı tatlım konuşulan kelimelerin yarısı yalan diğer yarısı pempe yalanlar... Zor bir sektör bulunduğun konum Allah kurtarsın
- +1 yıl
Kusura bakmayin yine ben msy olmak istiyorum yukselmrk bunu bs benmi söylemeliyim yoksa bs kendimi isteyince yukseltiyor ama ben bu kasa baglama islerini bilmiyorum olmazmi benden
Cevap sahibi+1 yılÖnce GT olacaksın kasa bağlamayı öğreneceksin sipariş vermeyi bileceksin. 1 yıl olan personele ogretmedilerse çok da beklentiye girme bence
- +1 yıl
Olmazmi yani boşveriyim o zaman sadece eski magazami istiyorum
- +1 yıl
Ben bu suanki magazamdan once 2 hafta baska magazada calistim beni yanina cagirio ogretiyorlardi celik kasayi baglamak icin ne yapılır biraz biliyorum ama tam bilmiyorum istemedigimbyerde calismak cok zor ise gitmek istemiyorum saat gecmiyor isinamiyorum bilmiyorum belķde ben oyle dusunuyorum ama ben bu magaza dan once 2 hafra calistigim magazaya isindim eski magaza ayni sekilde ama bu magaza olmuyor uyum saglayamiyorum neden sizce
Cevap sahibi+1 yılAdaptasyon sağlamak zor olur genelde
- +1 yıl
Ne yapcam simdi eleman alimi varmidir baska marketlere basvursam haber gelirse istifa ederim
Cevap sahibi+1 yılRamazan ayı her market eleman arar başvur yoluna bak
- +1 yıl
Ben suanda calisiyor gizukurmuyum basvuruda ya aslinda yillik izin kullanip basvurucaktim
Cevap sahibi+1 yılİstifa edip geleceğim dersin çoğu firma sıkıntı yapmaz bu durumu
- +1 yıl
Merhaba bir şey sorabilirmiyim bi eleman var daha once bim de ms lik yapmis iskurlu olarak a101e basladi ama iskurlu eleman magaza degisikligi yapilmiyor deniyordu neden magaza degistirdiler baska elemanmi yok ms olacak neden benim bs bana yalan soyluyor isten ayriliyorum artik dayanamiyorum eski magazami vermiyorlar umudumu yitirdim hersey bitti ama benim isten cikma sebebim bs dir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım