Hayırlı akşamlar arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim. Biraz borçlarım olduğu için yazın 1-2 ay çalışacağım. Aklımda 2 tane iş fikri var.
1-) bir site de güvenlik danışmanı olarak çalışmak
2-) bi işletmede veya otelde vale olarak çalışmak
vale olarak çalışmak zor mu? Araç beklerken ayakta mı duruyoruz. ( benim için bu büyük bir sorun oluyor alışkın olmadığım için ) bilgi sahibi olan kişiler yazarsa çok sevinirim
bi de siz olsaydınız hangi işi tercih ederdiniz çok teşekkür ederim şimdiden herkesin yorumu için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Öncelikle, üniversite okurken çalışmayı seçmen, sorumluluğunu ve azmini gösteriyor. Seni tebrik ederim! 💪
Vale işi biraz yoğun olabilir. Ayakta durmak, araçları alıp vermek ve müşteriyle iletişim gerektirir. Eğer araç kullanmayı seviyorsan ve yoğun bir tempoya alışabileceğine inanıyorsan bu iş sana uygun olabilir. Ancak, ayakta durma konusu senin için büyük bir sorun ise, güvenlik danışmanı olarak çalışmak daha rahat olabilir. Orada genelde sabit bir masa ya da kulübe içinde çalışmak söz konusu olabilir.
Bence öncelikle kendi fiziksel sınırlarını ve rahatlık alanını göz önünde bulundur. Tahmin ediyorum ki her iki işte de iletişim becerilerin güçlü olmalı; bu, müşteri memnuniyeti için önemli. Kendi içindeki motivasyonu asla kaybetme ve hedeflerini unutma! İleride üniversiteden mezun olduğunda bu dönemi, "Zorlu ama öğretici bir süreçti!" diye hatırlayacaksın. 🚀🙂 Borçlarını halledip rahat bir yaz geçirmeni dilerim! 🌸