Mimarlik iste hemde belediye de staj yaptim liselilere staj parasi veriyorlar unilere vermiyorlar allahin bacaksizlari bizden daha cok is yapiyormjs gibi
Santiye degil mobilya firmasi masa basi isi 😂ben staj yaparken canim sıkılıp wc gidiyorum diye disari cikar dolasirdim dusun 12 saat nasil bir yerde sabit kalicam acaba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
LG g3 almıştım 1.5 senede anakartı yanmıştı ilk çıktığı zamanlardı ama sonra tüketici haklarına verdim parasını geri aldım djdj
14 yasindaydim ve maasim 500 liraydi tam bayram zamani evin kirasina sıkısmislardi kirayi odemistim ve cok mutlu olmustum
Stajda aldım sadece off bıktım bu hayattan ama büyük ihtimalle ilk maaşımla gidip kıyafet alırdım en güzellerinden
900 küsür o da staj maaşımdı vay ne günlerdi ha
Ben stajda para almadim 😂
Veriyorlar ama ya ne stajıydı senin ki😂
Mimarlik iste hemde belediye de staj yaptim liselilere staj parasi veriyorlar unilere vermiyorlar allahin bacaksizlari bizden daha cok is yapiyormjs gibi
Aslında ünililerede verilmesi lazım en çok hakkeden onlar ben lisede almıştım belediyede yaptım diye mi ki acaba özelde yapsan alabilir miydin
Ozelde de ofis stajini yaptim orda da olmadi
Ah be kötü olmuş inşallah şimdi ki işe seni alırlar bar yüzün orda gülsün😂
Yani umarim bakalim ama askerlik seysi cikti 😂
Askerlik şeysi ne erkek misin😂
Iskur iste😂basvurumu yetersiz simgesi koymus baktim askerligini yapmadin hain yazmislar 😂
İşkurda kafayı yedi 😂sende yapsana askerliğini be 🤣🤣
Kacmiyoruz ki yapcam😂
Şunun şurasında 6 ay git yap gel sonra işe başlarsın🤣🤣🤣
Dogru askerlik vatan borcu🤔
Yok şu an da öyle bir borç millet ekmeğinin peşine düşmüş😂
Yani tevrube yok iken iyi demişler maaşa
Bende sasirdim keisn 12 saat calistiracakalar😅
Kesin. Ve sigortasız yoksa 4 bin vermezler
Anti parantez ucrete aig dahil degil yazmislar
Ait ne ki
Aig
Özetle AGİ, çalışanların kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu eşi ve çocukları için devlet tarafından verilen bir indirimdir.
Cimriler
Yani 4000 tl ve agi ucreti givi mi acaba ne olur oyle olsun dicem de ben bekarim😂
16 saat şantiyede calistirirkar artık 😊
Santiye degil mobilya firmasi masa basi isi 😂ben staj yaparken canim sıkılıp wc gidiyorum diye disari cikar dolasirdim dusun 12 saat nasil bir yerde sabit kalicam acaba
Mobilya firmasında mimarın işi ne yahu 😊
Ic mimarim cunku 😂
Ben düz mimar sandım da. Gerçi düz , dış ayrımı da saçma oluyor 😊
Dis ic duz mimar diyince diger arkadaslar kiziyorda meslegin ismi sadece mimar olunca ic mi dis mi peyzaj mi bir anlam karmasasi oluyor😂
Yani o da var haklısın 😊
İlk maaşım 3500. bilgsayar almıştım kendime😅
Benim daha maaşım yok 😢😢😢😢😢
Daha alamadım
Ogrencilik cok guzel bir sey ya 😂
Şaka mıı çok iğrenç
Sen bir de is arama seruvenine gir😂katil olasin geliyor hem de en serisinden😂
Torpil şeyederim ins dmdmdkdo
Torpille bile giremiyorsun desem😂neyse sen mezun olana kadar neler olur bilinmez
Znajzkmsmsns
11000 😅
Ne isiydi bu
Ya 100 TL yazacaktim Dr um ilk staj parası 🤪
Kesin doktorsundur😂
İnanmiycaksin ama mimarlık studyo 3 terk 😂🤪😂
Mimarlik studyo 3 terk miiii😂
Cebren ve hileyle evet
Mimarlitaki hocaların egosunu aşıp okulu bitirebilenleride bı baska taktir ediyorum 🤪
Sagol canim 🙄
Ben dayanamadım
Hayalimdeki işi yapamiyorum sırf bu yüzden
Bilmiyorum uçtu gitti bir anda
900 tl idi kank
Kac sene onceydi
2011-12
Staj parasi mi
yok kank 825 tl asgari ücretti ozaman
Neee 825 asgari ucret mi😀
10 sene önceden bahsediyorum?
Vay be para cok az geliyor kulaga ama enflasyon bu kadar cok degildi
öyle çok paraydı valla 15 bin tl ye polo araba almıştım. yaklaşık 16 maaşımla şu an aynı araba için yaklaşık 30 maaşım olmalı
Ben hic araba alma ihtimalimi dusunmemistim alamam gibi😂kirada ve otobuse binen biri olarak hayatima devam ederim
evlenince eşinle alırsın :)
Yine koca parasi diyorsun onca sene egoist hocalarin kahrini cekip mezun ol ev kizi komsu kiziyla ayni kaderi yaşa 😂
ne mezunusun :)
Ic mimarlik
çalışıyo musun?
Hayir iste is basvurusu yaptim bakalim 4000 lira yaziyor ama kesin bir sey cikacak altindan
normal kuzum dörtbin tecrüben var mı ilk mi?
ay bmyle sorunca da bi garibime gitti fkfkf
2 aylik bir is tecrubem var😂
ben pek bilmiyorum ama alanına hakim misin?
Bizim alan baya bir gemistir konut tasarimindan tekne yat tasarimi...
işte iyi odöupunu düşünüyosan dörtbin hiç bişi asgari ücret olmuş 3 bin kızım kendini küçük görme nasıl başkarsan öyle gidet
bu arada ben bayağı kızım mızım k bakma :) gece olunca sanırım
4000 tl nin ben iyi oldugunu dusunuyorum asgari ucretle ya da daha alti calistiranlar var
öyle ama çokta değil yani nerede yaşıyosun ayıptır sorması nesi ayıpsa fkfkf
noldu öldün mü
4200 idi.
Hangi sektor
Meteoroloji
600+500 liraydı gittim akbil doldurdum
4.200
650 lira
Sıfır tl
Asgari ücret
Hiç çalışmadım