Ben allahın emridir diye ilk önce aileme 1 kilo baklava almıştım sonra da kendime çok istediğim bir gözlüğü. :D Siz ilk maaşınızla kendinize ne almıştınız?
İlk maaşımı hiç unutmam çok sıkıntılı zamanlardı çocuk yaşta başlamıştım çalışmaya ilk ay nasıl harıl harıl çalışıyorum ama 4 gözle maaş gününü bekliyorum maaşı aldım allah allah nasıl bir mutluluk ilk işim hemen gidip bir ziyafet çekmek olmuştu arkadaşlarıma onlar yedikçe ben mutlu oluyorum tabi sonrasında anneme bir hediye almıştım mutfak eşyası gibi bir şeydi annem kullandıkça mutfakta görünce nasıl hoşuma gidiyor 🙂 bizim çocukluk dönemlerimiz de sagopa çok meşhurdu hep almak isteyip de alamadığım bir sagopa baskılı bir sweatshirt vardı hemen onu aldım ertesi gün 1 hafta üstümden çıkarmamıştım hatırladım duygulandım şimdi.
👐 yaşanmışlıklarımız yaşayacaklarımızın aynasıdır oysa yaşadığımız her güçlük her zorluk güçlü bir insan olmanın anahtarını verir insana hatırlayınca bende duygulandım
İşte bu.. kırıldıklarımız, unuttuklarımız, unutamadıklarımız, yaşananlar, yaşanmayanlar ve yaşanacaklar hepsi bizim için mutluluk da bir tecrübedir hüzün de yeter ki hayat dediğimiz bu yolda geriye bakmadan ama geride kalanları da unutmadan yaşayalım