Telefon
Kıyafet
Ayakkabı
Müzik çalar vs kulaklık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Çoook oldu, hatırlamıyorum. Zaten part time falan başladım, aldıklarım maaş bile sayılmazdı. Öyle karombole para kazanmaya başladık işte. Hatta çocukluğumdan beri tatillerde çalıştığım için her şey karıştı 😕
Cevap
17Cevap
Ben kıyafet aldım
Evet bende kıyafet aldım diye hatırlıyorum. Zaten eskiden hep kıyafet alırdım hemen elime para falan geçince. Ya da kozmetik ürünlerine giderdi tüm param. Çok seviyorum kıyafet alışverişi yapmayı..
Uzun zaman oldu. Hic hatirlamiyorum. Ama kiyafet almışimdır
Bende büyük ihtimal kıyafet almışımdır o para ile. Genelde eskiden param olunca hemen kıyafet almaya koşuyordum. Benim için en güzeli kıyafet alışverişi ve kozmetik alışverişi falan yapıyordum hep.
Yaşım küçüktü 17 de memur olmuştum, reşit bile değildim. 1 yıl maaşımı babama verdiler. Eskiden öyleydi.
Minik tatlı bir kolye almıştım hatıra olarak saklayabilmek için ama kaybettim 🥲
Evet bende kendime hep kolye, bileklik falan alıyordum ama şimdi ara ki bulasın kim bilir şimdi nerededir. Ya kıyafet alırdım o para ile ya da kozmetik ürünleri ya da taki bileklik kolye falan.
Bunu hatırlamıyorum bile, o kadar uzun zaman olmuş ki ilk maaşımı alalı. :d Şu an maaşımın yarısını kıyafete veriyorum ama. :d
https://ibb.co/DVLPTT4
Bu saati aldım ve hala saklıyorum
Telefon kılıfı almıştım bazen kullanıyorum
Staj paramdi
Kedime buyuk evler bissuru oyuncaklar kiyafetler alirdim 🐱🐱🐱
Telefonumu değiştiririm direkt
Aynen ne kadar güzel kendi kazandığın para ile kendine telefon almak. Bende isterdim o yaşta kazanıp telefonumu kendim alayım ama olmadı. Ama çok güzel bir şey insanın kendi ihtiyaçlarını karşılaması.
Hatırlamıyorum demekki almamışım
Hiçbir şey. Kyk borcuma gitti.
Patillas’ta menü gönmüştüm herhalde
kendime bir şey almamıştım eve alışveriş yapmıştım
telefon
Ne kadar güzel. İnsanın kendi parasi ile alışveriş yapması kendine birşeyler almasi. Bazen ailendeki insanlara nazın falan geçmiyor o yüzden bence insanın kendi parasını kazanması gibisi yok.
174 liraya çeyrek altın almıştım.
Hiç hatırlamıyorum 😂
YouTubeden ilk maasimla telefon almistm
güzel pırlanta bir yüzük
Araba
Telefon alırdım
Kız kardeşimie gecelik alacam
Telefon.
Kıyafet
Altın 😂
Tavuklu pilav :)
Telefon