Okul hayatınız boyunca pek çok proje için grup çalışmalarında bulunmuşsunuzdur. Kimi öğrenci grup çalışmalarında daha iyi performans sergilerken kimisi tek başına çalışmayı tercih edebilir.Siz grup çalışmalarını mı yoksa bireysel çalışmayı mı tercih edersiniz? Sizce hangisi daha etkili?
Okulda grup çalışmalarında mı yoksa bireysel çalışmalarda mı daha başarılısınız?
Grup çalışmalarından oldum olası haz etmem çünkü insanlara güvenmiyorum. Her zaman sorumsuz biri denk geliyor ve emeğimin üstüne konduğunu düşünüp sinir oluyorum, başarılı olasım bile gelmiyor.
Hepsinde en üst düzeyde başarılıydım. Sınıfın büyük çoğunluğunu ben mezun ettim. Benim 5 dakikada anladığım bir şeyi 1 saat anlattığım arkadaşlarım Türkiye'nin çok iyi firmalarında iş buldular ben ise hayatımda bir şerefsiz yüzünden mükemmel kariyere sahip olacağım işlerden oldum. Kahrolası kader bunları unutmayacağım!
Çalıştığım grupta ki kişilere bağlı. Eğer katkısından çok zararı olan kişilerse kriz geçirmenin eşiğine geliyorum. Genel olarak bireysel çalışmalarım daha başarılı oluyor.
Grup çqlışmalrınde eğer sevdiğim insanlar varsa eğlenerek güzel bir sonuç elde derim ama eğer grupta anlaşamıyacağım insanlar varse bireysel çalışmayı terih ederim