AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
1 bitcoin Şu an 475 bin lira. eger 1 bitcoin 900 bin lira olursa senin 100 liran 200 lira olucak, diyelim bitcoin deger kaybetti ve 1 bitcoin 237 bin liraya düştü o zaman senin 100 liran 50 liraya düşer. umarım anlamıssındır..
evet iyi açıkladınız, peki en iyi coin hangisi?
elle tutamadıgın hcbsy iyi degildir. bugun zengin biri cıkar, olmayan parayı sana 100 liradan yarın 1000 diğer gün 100 bin liradan satar alırsın, sonra tası taragı toplar gider ve elinde bi hiçle ortada kalırsın. sanal paranın acıklaması bundan ibaret bence
ilerde girmediğime pişman olmaktansa azar azar başlamayı tercih ederim, ortada bir hiçle kalmak daha düşük ihtimal gibi çünkü çoğu kişi kazanıyor
amacım senin fikrini degiştirmek degil sana fikrimi sebebiyle sunmak, tabii ki alabilirsin. kazandım diyenler 2015-2016 yılında bitcoin 5-10 bin lirayken alanlar. parasını yüzle carptı. sen o zaman 100 liralık bitcoin alsaydın Şu an 10 bin liran olucaktı.
peki sizce şu an en düşük coinle başlasam yükselir mi çünkü yükselenler düşmeli ki tekrar yükselsin diyor haluk tatar
abi Şu an zengin adam elinde olmayan parayı degerlendirip satmak için havaya para sacıyo, o paraların yükselip alcalması tamamiyle daha fazla insan cekip olmayan parayı daha fazla insana satmak için yapılan kandırmacalar. herhangi bir coin tekrar bitcoin gibi olmayıcak bunu bil yeter.
onun yerine pi diye ücretsiz bir kazı var 3 5 yıl sabrın varsa güzel yerlere gelecek playstoreden indir hergün telefondan kazı yap bitcoin kadar olmasada geleceği parlak
Hacı ben de pi kullanıyorum da bir iki soru sorabilir miyim
Hacı dedim yaşını görmedim abi kusura bakma :D
çok karışık be
@değişikadam2 buyur ben kazı yaptım tel eski olduğu için vazgeçtin arka planda kazı yapıyor tavsiye ederim
Yok geleceği ile ilgili sormak istiyorum. Piyasaya girmez diyorlar böyle kalır diyorlar. Neden ümitli olmalıyız diye sormak istiyorum
@değişikadam2 yok 3 içinde bekleniyor senin gibi genç olsam devam ederim inan maddi degeri muhakkak olacak fakat ilk açılışı 0,30 olur 0,05 olur bilemem fakat kazan çok fazla kişi var dene bence en kötü pi coinlerini alacak kesin firma ya da kişiler olacaktır ben sadece sıkıldım yoksa devam edecektim
3 içinde bekleniyor derken yıl mı ay mı
@değişikadam2 3 yıl içinde fakat katılımci bulmakta önemli fazla çevrem olmadığı için birazda o yüzden bıraktım
Bir uygulamaya alalım. seni yanlız bitcoin de 100 TL ile giriş yaparsın kripto para genelde bekle vur taktiğidir ve bekleyeceksin kazanmak icin
Binance ye üyelik açarak başla sonra havale ile oraya para aktar sonra bir coine gir büyük ihtimal kaybedeceksin ama böylece sistemi öğrenmiş olursun
altcoinlere yönel bitcoin kazandırmaz artık
ether düşmedi mi ama
daha birçok coin var iyi araştır ama bitcoin zirvede şu an pek kazandıracağını düşünmüyorum daha riskli coinlere girip daha yüksek kazanabilirsin iyi araştırmak önemli
Yapacağın en mantıksız yatırım olur. şu an da 500 bin dolar kaybım var. Yükselmesini bekliyorum.
ne desem bilemedim çok fazla miktar
Diğer elektronik paralara yönel. Özellikle devletin kontrol etmediklerine git. Benim şu an da ortağım ile toplamda 5 milyon dolar yatırırımım var. 3 milyon dolardan çıktı ama şu an yine düştü yükselsin çevireceğiz.
Neye attın kanka
Kazanmak oran hesabı ooduğu için btc sana kazandırmaz alt coinlere gir sxp kava vs
Bende araştırdın mı detaylıca?
derin bir araştırma yapmadım ama youtube da bunları anlatan bir kanal vardı oraya bakmadan yapmam çünkü çeşidi çok
Derin bir araştırma yapmak lazım sonu hüsran olur twitter da birisi vardı balık diye
32k yı 40 k yapmıştım 2 ay önce az da olsa yatır
100 ₺ ile ne kazanmayı düşünüyorsun ki :)
beklerim beklerim artar çünkü şu an için bu kadar yapabilirim
Bitcoin alman için piyasaya giriceksin bunlar riskli en iyisi dolar at köşeye veya altın