Eğitim & Kariyer Belediyelere staj başvurusu nasıl yapılıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yazın 1 aylık zorunlu stajım var evime yakın belediyelerde staj yapmak istiyorum. Ama başvurular nasıl yapılıyor bilmiyorum. O kadar araştırmama rağmen de bulamadım. Beledilere staj başvurusu nereden ve nasıl yapılıyor? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Belediyelere staj başvurusu nasıl yapılıyor? Cevapla Staj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Veterinary27 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Mesleğiniz ne eğer belediyede mesleğinizin bir karşılığı yoksa, yapamazsiniz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Asistanlık Yorumla Veterinary27 +1 yıl Yani büro yönetimimi okudunuz Yorumla Soran +1 yıl Okuyorum Yorumla Veterinary27 +1 yıl Almazlar. Yorumla Soran +1 yıl Niye? Yorumla
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl dayın var mı yoksa zor yapamazsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Normal iş değil sonuçta Yorumla aypipim +1 yıl olsun staja bile torpille alıyorlar Yorumla Soran +1 yıl Kuzenim var Yorumla aypipim +1 yıl alabilirse alsın seni asistanlık okuduğunu yazmışsın istersen bizim şirkette gel naylon staj yap sadece günlük defteri yaz imza at git Yorumla Soran +1 yıl Babam özel yerleri istemiyor Yorumla
Ozk4nn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kendin gidip konuşmayı dene bence 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ben isterimde babam pek umursamıyor, sürekli geçiştiryor Yorumla Ozk4nn +1 yıl Belediye şartmı Yorumla Soran +1 yıl Özel şirketleri istemiyor o yüzden Yorumla Ozk4nn +1 yıl Üzüldüm Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle, yoksa asistan arayan çok yer var Yorumla Ozk4nn +1 yıl Yaz istersen Yorumla Soran +1 yıl Kime? Yorumla Ozk4nn +1 yıl Banasjs Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mesleğiniz ne eğer belediyede mesleğinizin bir karşılığı yoksa, yapamazsiniz
Asistanlık
Yani büro yönetimimi okudunuz
Okuyorum
Almazlar.
Niye?
dayın var mı yoksa zor yapamazsın
Ne alaka? Normal iş değil sonuçta
olsun staja bile torpille alıyorlar
Kuzenim var
alabilirse alsın seni asistanlık okuduğunu yazmışsın istersen bizim şirkette gel naylon staj yap sadece günlük defteri yaz imza at git
Babam özel yerleri istemiyor
Kendin gidip konuşmayı dene bence
Ben isterimde babam pek umursamıyor, sürekli geçiştiryor
Belediye şartmı
Özel şirketleri istemiyor o yüzden
Üzüldüm
Bende öyle, yoksa asistan arayan çok yer var
Yaz istersen
Kime?
Banasjs
Ne oldu?