MİT'e yapılan muhbirlik başvuru sayısı 40 bini aşmış. Senden iyi bir muhbir olur mu?

Herkese selamlar..
MİTe yapılan muhbirlik başvuru sayısı 40 bini aşmış. Senden iyi bir muhbir olur mu?
Beni tanıyanlar söyleşiler yaptığımı bilir. Eğer ki imkan olsa en çok kiminle söyleşi yapmak isterdim sorusuna vereceğim cevap kesinlikle MİT çalışanı veya başkanı Hakan Fidan olurdu..

Çünkü konu herkes için çok gizemli ve merak uyandırıcı..

İşte bu çok önemli kurum hazırladıkları video ile resmi sayfalarından personal alımı için duyuru yapıyorlar..

'PEŞİNDEYİZ VE SENİ YAKINDAN TANIYORUZ' başlıklı video çok ilginç gerçekten..
Pozitif hukuk esaslarına göre, terör, silah kaçakçılığı, uyuşturucu kaçakçılığı, gümrük yolsuzlukları ve başka yolsuzluklar üzerine giderken devlet, ikramiye veya para ödülü gibi yöntemlerle bu tür olayların ihbar edilmesini teşvik etmekte ve ihbarda bulunan kişileri korumayı vaadetmekte..

İşte bunlardan biri de muhbirlik. Bu amaçla 'yardım' için muhbirlik yapmak isteyenlerin başvuru sayısı 40 bine ulaşmış. Bunların içinden gerekli evrakları tanımlayanlarla yüz yüze yapılacak görüşmelerden sonra çalışmaya başlanıyormuş..

Çok gizemli, bence zor ve tehlikeli bir iş muhbirlik..

Senden iyi bir muhbir olur mu?

#funda
MİT'e yapılan muhbirlik başvuru sayısı 40 bini aşmış. Senden iyi bir muhbir olur mu?