Arkadaşlar metaryal ödevim var. Okul öncesi okuyorum. Şişman ve zayıfla ilgili nasıl bir şey yapabilirim? Bilindik şeyler olmamalı örneğin fil vs civciv gibi.
Yaratıcı ve zeki arkadaşlar lütfen
Yaratıcı ve zeki arkadaşlar lütfen
yapman gereken şey ne.. okuma yazmaya hazırlık etk. gibi mi yoksa elle tutulur 3 boyutlu bir calısma mı yoksa farklı etkinliklerde olabilir mi amac sadece bu kavramları kazandırmak mı?
elle tutulur 3 boyutlu bir çalışma. Aynı zamanda çocugunda bu kavramları kazanması
cocuklara cöp poşetinden giyecek hazırla.. ve bir sürü yiyecek resmi.. cocuk sağlıksız ve fastfood tarzı yiyecekleri (bunlar için kaba kaba kağtlar yuvarlayabilirsin) yediğinde poşetiğin içine atsın o poşet byücek ve şişman biri ortaya cıkcak... sağlıklı olan içinde daha ince kagtları burusturun öyle onu atn.. şişman ve zayıf cıkıyor..
Ya da bir hikaye yaz.. 2 tane cocuk yap 3d. hikayenin akısına göre bu cocuklara bişeyler yedir içir.. bu tarz geldi aklıma?
büyük şişman bir oyuncak ayıyla-küçük ince bir oyuncak ayı olabilir
çok basit o
fastfood yersen sürekli böyle olursun
https://www.youtube.com/watch?v=8lOhvS-xyrA
sağlıklı beslenip spor yaparsanda böyle olursun
ikisie aynı vidyo ama :D
haha :D yanlış olmuş o :D ikincisi kaslı biriydi güzel vücudu vardı anla işte sen :D
Spagetti ve mantı
eee bu kdr mı :)
böyle var mı aklına gelen başka sebzelerden? mesela kabak vr biber-dolmalık biber bşka
evet sebzelerden gitsek iyi olur sanki
napmalıyım yardım et :D
olmaz onlar :S
yok benim istediğim örnek aynı sebzenin örnekleri olması taze soğan ve kuru soğanı o yzden beğenmştim
Cevap
10Cevap
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...a62e23dbef60.jpg
Bence bir Dene :D
aslında fena değil çocuklarda sever ama bunu nasıl kurgulayıp meteryal yaapbilirm ki:)
nedense Satürn gezegeni diyesim geldi gezegen yuvarlak hali ile şişmanı gezegeni çevreleyen halkada zayıfı simgeleyebilir neticede zarif ince bir çember den ibaret :)
bilemedim ya çocuklar anlar mı bunu ortası boş ya bide :) ama senden daha güzel fikirler çıkabilir sanki zorlarsan:)
evet bu belki olabilir ya. Bu arada söylemek istediğim şeyi en iyi anlaayan sensn yaratıcı fikri olanda:) saol bunun hakkında düşüniyim ben biraz bir hikaye ve kazanmlara uyddurmaya çalışıyım :)
Aklına gelirse daha yaz lütfen diğeride kızgın da onu yazmadım artık
tmam çok teşekkür ederim grçekten :) takip ettm seni aklına fikr gelirse mesaj atarsın :)
Hz yusufun rüyası 7 cılız inek kuraklık ve kıtlığa 7 besili inekte bolluk ve berekete delalet eder konuyla ne kadar ilgili bilmiyorm bira açarsan daha iyi şeyler söyleyebilirim:-D
dini karıştıramam :) 6 yaşından küçük çocuklardan bahsediyoruz :D
var mı bir fikrin :) rüyaf falan olmaz ama:D
bana daha somut şeyler lazım ve değişik verdiğin örnekler tamam büyükler anlayabilir ama çocukların anlaması açıısından zor.
Mesela şişman bir bina yanında zayıf bir bina olabilir. Değişik şişman bir balık cinsi vs
bende okul öncesi mezunuyum senin için bakıcam şimdi yaptıgım şeylere :D
ya canım teşekkür ederim öyle zor durumdaym ki çok seviniirm :)
yılan-Ayı
Pipet-Hortum
Daire-Çubuk
Balon-kalem
cnım bunlr bilindik şeyler kabul etmez ama teşekkür ederim
Zit kavram kitaplarindan bak
baktım canım ya ama hocamız çok kıl biri basit şeyler istemiyo bilinmeyen parlak bir fikir lazım
Bilirim o hocalari :) aklima şu an hic gelmiyo gelirse muhakkak söylerim :)
tamam çok teşekkr ederim :))
domates vs salatalık olur bence
ya o basit bişey ben yaratıcı arıyorum
Kamyon ve mini couper
ya keşke o kadar basit olsa.. Benim sizlere bu söylediğim sadece gözüken kısmı. Daha kazanımları vs vs var. Bir olay kurgusu lazım
Biraz isimizi kolaylastir nasil bisi olsun yani sismani bisey zayifi bisimi temsil edicek... bise ilginc bisimi olsun
ya evet değişik bir hayvan olabilir değişik bir yer olabilir mesela. Az bilinen yaratıcı bir fikir istediğim
Amerika ve afrika mesela obezlik ve aclik temsilen?
materyal kısmı naısıl olur acaba ne yapabilirm ki onunla ilgili
www.google.com.tr/search bak bu tarz bişi yazicidan cikartipta kullanabilirsin
ya da sey sey özgürluk heykeli ve zenci bir bebek mesela materyal olarak
çok soyut ya küçük bir çocuk için söylediklerin. Ama teşekkür ederim:)
Şişman Fİl dışkısı zayıf civciv dışkısı
neden dışkı:((
yuh iğrenç :D
pavarotti - ciguli
ya yorum yapmak için yda dalga geçmek için yorum yapmasanız keşke
armut ve biber :)
hatta dolmalık biber ve sivri biber olbilir :)
tamam ama onu nasıl meteryale çevirebilirim ki biraz daha bişeyler katmam lazım :)
mmm bilmiyorum :) :)
ah ah :)
hiç yaratıcı değilim snırım Allah yardım etsin :)
cnım aslında güzel sonuçta ikisi de biber ama biri farklı birifarklı:) böyle aynı sebzeden farklı şeklinin bulursam aslında olabilir biber örneğinden yola çıkıp
evet ikisininde biber olması öenmli hem biçok çeşidi var bence iyibi fikir olabılır ama nasıl geliştirirsin inan hiç bir fikrim yok :)
tmam cnım ben bir düşüniyim bşka ona bnzer çıkçak mı çıkmazsa artık yeni fikirler:)
zayıf sevgilim vardı çubuk derdim ben
nokia 3310-es3
yok olmaz o ama saol:)
İphone - ipad :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar