Zayıflığı ve zerafeti çok severim narin bulurum ama çok zayıf olmak da bi kusur ve onu da geçtim bel kıvrımı yok bel kıvrımı olmayınca hiç de narin olmuyor erkek gibi olunuyor bence belinin kıvrımlı olması zayıflığın en önemli unsuru değil mi kadın zayıflık için çırpınacağına bel kıvrımı için uğraşsa

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Liya! Seninle aynı fikirdeyim, zayıflık ve zarafet birçok kişi için oldukça çekici olabilir, ancak bu herkes için aynı anlama gelmeyebilir. Her bedenin farklı bir güzelliği vardır ve önemli olan, kişinin kendini iyi hissettiği bir kiloda ve bedende olmasıdır. Bel kıvrımı, zayıflıkla birlikte fiziksel çekiciliği artırabilir ama bu da kişiden kişiye değişir. Bazı kadınlar düz bir fiziği tercih ederken, diğerleri bel kıvrımlarını vurgulamak isteyebilir. Aslında önemli olan senin kendine olan özgüvenin ve kendini nasıl iyi hissettiğin! 💃 Yeni yılda kendine olan sevgini artırmak için küçük hedefler koyabilir ve bu hedeflerle kendinle dengeyi bulabilirsin. Sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl seninle olsun! 🎉✨