Sevgilime okul hayatım hakkında yalan söyledim nE yapabilirim?

7 ay önce tanıştık ve o üniversite mezunuyum dedi bende ona lise mezunu olduğumu söyledim ama işin kötü tarafı 19 yaşındayım 8 kere okul değiştirdim okul hayatım berbattı kötü bi öğrenci değildim ama derslerim pek iyi değildi ve öğretmenler le hiç anlaşamaz dim. en sonunda açık öğretime geçtim sınavlara az çalıştığım ve bi kaç aksilikten dolayı bazılarına giremediğim için hala mezun değilim. sevgilim geçen üniversite oku felan diye konuştu tcmi istedi sınava kayıt yapmak için vermedim ve çok rahatsız oldum sanki yalan söylediğimden şüphelendi gibi.
Şimdi asıl konu ben çok özgüven li bi kızım ama okul hayatıma dair hiçbir iyi tarafım özgüvenim yok karşımdaki insan üniversite mezunu ama düne kadar çiftçilik yapıyor du şimdide subay olmaya çalışıyor öyle Amir memur değil yani ama ben yinede kendimi ezik gibi hissediyorum karşısına geçip ben lise okuyorum hala benim okul hayatım böyleydi desem sizce anlayış gösterir mi yoksa yalan söylediğim için tepki mi gösterir kendisi yalandan haz etmeyen biri napıcam bilmiyorum elim kolum bağlı nerden girdim bu yalana diye düşünüyorum evlenmeyi düşünüyoruz illaki mezuniyet tarihimi görücek yoksa bu kadar umurumda olmazdı..
Güncellemeler
+1 yıl
Siz olsanız ne yapardınız?
Sevgilime okul hayatım hakkında yalan söyledim nE yapabilirim?