Mesleğin nedir, ne iş yapıyorsun? Okuyor musun ne üzerine okuyorsun?
Yoksa mesleğin yok işsiz misin boş boş dolaşıyor musun?
Yoksa mesleğin yok işsiz misin boş boş dolaşıyor musun?
Bilgisayar mühendisiyim bilişim şirketim var, oyun sunucuları ve web tasarım hizmetleri üzerine bilinenin aksine bilgisayar mühendislerinin iş bulması çok kolay ve başarılı olurlarsa ciddi paralar kazanabilirler :)
ortağımla birlikte bir kafeteryamız var + ben aynı zamanda aile şirketinde finansman danışmanlığı yapıyorum :)
hangi alanda çalışmak istiyorsun?
ingilizce öğretmeniyim.. tekrar okumaya karar verip Sağlık kurumları yönetimi bölümüne kayıt yaptırdığım doğrudur..
Kişsiel gelişim uzmanı (danışman) & yazarım. Aynı zamanda metin yazarıyım.
tebrik ederim başarılarınızın devamını diler ellerinizden öperim :) @aycakn
ayca hanm buralardamısınız
Cevap
167Cevap
Bu sene hemşirelik okumaya başlayacağım Allah izin verirse.
Okuyorum inek bir tm öğrencisiyim demek isterdim yok yavv vasat öğrenci halayının başını çekiyom öyle yani ilerisi hakkında hiç bir planım yok amaan olucağına varsın
mağaza müdürlüğü yaptım. işletme 4 yıllık lisans mezunu müzmin işsizim :) askerlikte yeni bitti. şimdi başka bir bölüm daha mı okusam ne yapsam diye düşünüyorum.
Öğrenciyim :) 2 yıllık dış ticaret bölümünde ikinci sınıfım bu yıl. İstediğim bölüm bu olmadığı için tekrar ygsye girip Çukurova Türkçe Öğretmenliğini yazıcam İnşallah :)
Sınıf öğretmenliğini daha yeni bitirdim. Haftaya öğretmen olabilirim, yeterli kontenjan açılmazsa işsizim
puanın kaç. ne zmön acıklancak tercıhlernız
sağlıkçıyım, hemşirelik üzerine okuyorum :) şu an şiir yazıyorum ileriki zamanlarda bir şair olarak kitap çıkarmayı düşünüyorum...
Bilisim Teknolojileri-Web Tasarim Programlama okuyorum , Yazilim Mühendisliği için calisiyorum.
ASP. net'in kodlari genelde bellidir javaya çok girmezsek ben mesela HTML'yi hic sevmem çünkü çok sıkıntılı çerçeveler bakimindan alanı rahat kullanamiyorsun. Dream Veawer de de öyle. Asp ' de biraz daha rahatsin fakat en rahati PHP bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum bu sene göreceğiz ama calismalari gördüm biraz veritabanı biraz mantik biraz özveriyle basarili calismalar yapabilirsin :)
Anladım, zaten büyük bir çoğunluk php'den yana ve karşıma asp öğren diyenler çıkıncada biraz düşünmüyor değilim :) Php'yi internetten öğrenmeye çalışmıştım fakat başında değişkenler konusunda hiç birşey anlamadım, videolarda kodu gösteriyorlar ama bu kodu site yaparken nerede kullanılır amacı ne bahsetmiyorlar, herhalde kurs'da ince detayına kadar anlatırlar değilmi?
Php çok esnek bir dil ve java , css gibi dil kütüphaneleriyle uyumlı çalışır. Php güzeldir yaklaşık 7 senedir Php, java , css , html üzerine çalışıyorum. Akıllı işi değil ama belirteyim :)
okumuyorum çok güzelim
koca bekliyorum güzelliği olmayanlar okuyorlar
Araştırdın mı?
gerek yok benim kadar güzel değilsiniz
üzgünüm tatlım böyle düşünüyorum
sacım boya
Bu sayfada bir soru sorulmuştu Zeki kızları mı tercih edersiniz güzel mi diye :D Benim gözümde okumaya katlanabilecek ve okuma zorluğunu aşmış bayanlar zeki gözüyle bakılır okumayanlara ise sebep sorarım. Senin gibi cevap verenlere ise küstah kişiler diyip zeki deyil sadece güzelliğiyle yetinen basit kızlar derim. Bu yorumuma bir anketimde onlarca kişi katılmıştı düşünce tarzını değiştirmelisin yoksa çok pişman olursun melisa ;)
Demekki ezilmeye mahkumsun.
üniversiteyi dondurdum
2 vardiyası olan bir fabrikada operatörüm... işçiyim işçi :)
Açıktan büro yönetimi ve sekreterlik 10. cu sınıf okucam seneye ehliyet sınavı daha sonra üniversite sınavı olmadı 2 yıllık.
Turk dili ve edebiyati bolumu ogrencisiyim. Istegim editorluk:)
Meslek edinmeye çalışıyorum ama edinemiyorum depresyonda olduğum için kafamı derse veremiyorum :('''''
Eğer olursa muhasebeci olmak istiyorum bilgisi olanlar.
Liseyi 2011 senesinde bitirdim. 2010 senesinde stajer olarak baymak yetkili servise girmiştim çalışınca para tatlı geldi. 5 senedir teknisyenim ısıtma soğutma üzerine Üniversite 2 yıllık uludağ Üni. kazanmıştım ama gitmedim şimdi çok pişmanım :D
işsizim çalışmıyorum. eşim sağolsun diyecekte değilim. hayat işte devam ediyor.
tıp okuyorum. okumayın panpa yazık amk. saç baş kalmadı. ama sonu iyi onu söylüyeyim:)
15yaşımda üniversiteye girdim :) Banka ve Mualiye Açotu :)
Vəşi :D
Çağrı merkezi müşteri temsilcisi kabul ediyor musun?
O kadar çok şey var ki :) anlatsam beni SUPERMEN FALAN sanırsınız galiba
fabrikada üretimde çalışıyorum aöf adalet bölümü mezunuyum
Meslegim acil tip teknisyenligi , bunun üzerine okuyorum
bu konunun altında ki tıpçı sayısı kadar afrikada yok maşallah :) bizim meslek teknolojik amale
su ürünleri mühendisiyim. Şu an yarı zamanlı çalışıyorum. Kalan zamanımda da takılıyorum. Kasımda da nasipse atama ile kamuda görevime başlıyorum.
Ygs ye calisiyorum. Amele gibi ders çalışıyom :S işim ders çalışmak ne yazikki
rehberlik ve psikolojik danışman mezunuyum :) atama bekliyorum öğretmen olucaz ;)
Makine mühendisiyim çalışıyorum desem yalan olur yardırıyoruz tek kelimeyle.
@ateistbirkız meslektaş bayanlarda varmış yanlışlıklı mı yazdın yoksa :)
Yok makina okuyorum staj bile yaptim :)
@ateistbirkız buraya yanlisliklami yazdin demek istemedim aslinda universite tercih formunu kastetmistim :)
staj bile yaptiysan iyi ne staji yaptin? sevdinmi meslegi yoksa ogggghhhh igrenç mi dedin. ben 90 os gunu staj yapmistim yaz tatilini doldurdu 2 yil boyunca :(
Otomotiv
@ateistbirkız. atolye staji (dokum kaynakli imalat talasli talaşsiz sekillendirme) isletme fabrika organizayon stajlari oluyordu ben universitedeyken sizin universitede sistem biraz farkli sanirim ;) hangi universitede okudugunu merak etim
ama otomotiv iyi bir alan 37 tane arkadasim ford'un argesinde calisiyor orayida sinifa cevirmisler :)
Lise sona gectim yabanci dil bolumundeyim. Üniversiteye hazirlanicam insallah
Çocuk gelişimi son sınıf okuyorum mezun olup hayırlısıyla atanıp öğretmen olucam :)
AÖL Öğrencisiyim, gökbilimcisi olmak istiyorum bunun içinde teleskopla bazı bilinmeyen nesneleri araştırıyorum ve araştırmalarım sonucunda öğrendikçe daha öğrenicek çok şeyim oldugunu öğrendim.
Aga küçüklüğümden beri grafikerlik yapıyorum, ve grafiklerlikten mezunum, şimdi bilgisayar mühendisliği okuyorm 2. yılım oldu... ;) :) Aynı zamanda şirketimde var rahatımdayım.. ;) :)
Şu an vasıfsızım muhtemelen bir ay sonra makina mühendisliği okuyacağım
Ben esnafım hayal satarım yerine oyuncak alırım sen ne ayaksın admin
okuyor ve çalışıyorum hep böyle geçiyor bir türlü bitmedi
endustri urunleri tasarimi okuyorum.. iside bilmiyorum umarim iyi seyler cikar :))
Ekonomistim kamuda calisiyorum... Kocaeli iktisat mezunuyum.. Gazi üniversitesinde yuksek lisans yapiyorum
Bu sene maliye kazandim kank hayaellerimin bolumu ahsbbxnxn bu olmasa bir alt tercih galatasaray uni hukuktu isde
Bu sene adam akıllı çalışamadığım için adam akıllı bir yer tutturamadım o yüzden üni işi 1 sene kaydı maalesef şimdi bu sene tüm gün çalışmak zorundayım :P Sanırım ben ölmüşüm ağlayanım yok :D
Mimar okuyorum son senem. Bu sömestrın sonunda mezun oluyorum.
Bende mimarlık okumak istiyorum nasıl dersler zor mu
Türkiye'de Mimarlık eğtim sistemini bilmiyorum fakat, burada oldukça zordur. Birinci yılımda çok matematik içerikli dersler işledik. Geometry, trigonometry, calculus, engineering, computer modelling, finite element analysis vs. vs. Bunun yanı sıra, çizim konusunda iyi olman gerekiyor (çünkü günde 30 küsür çizimden bahsediyoruz).
3 yıl bounca her sömestır peşimi bırakmayan en sinir olduğum ders 'Mimarlık Tarihi/Teori' dersidir.
Uzun lafın kısası Mimarlık kolay değildir. (uykusuz geceler, proje ödevleri ve maketler) bunların hepsine hazırlıklı olman gerekir. @spongebob12
beden eğitimi öğretmenliği okuyorum hemde tenis dersleri veriyorum
Çalışmıyorum , uluslararası ilişkiler okuyorum :) mesleği olmayıp boş boş gezenlerdenim :》
Anaokulu öğretmeniyim aynı zamanda ilahiyat öğrencisiyim.
meslegim Hukuk, avokatliktan hakimlige terfi ettim :D
"avokatliktan" kelimesini avokadoliktan diye okudum o neci derken 3 saniye sonra farkettim yanlış yazıldığını :D
kimse yok mu burada ya benden başka raylı s. mühendisliğine giren.
okuyorum bu sene çevre mühendisliği okumaya gidiyorum
endüstri mühendisiyim. stratejik planlama ve iş geliştirme uzmanıyım
2416. Kez aynı soru. İnatla cevap vereceğim ilk günkü gibi :)
Endüstri mühendisiyim. Bir firmada müdürüm
oouw fakin cizıs krayst:D bir meslektaşıma rastlayacağımı hiç sanmazdım:D hangi sektördesin?
enerji sektöründeyim stratejik planlama ve iş geliştirme uzmanıyım
Tıp okuyorum ben ama biraz gezginim her sene bir yere yatay geçiş yapmak gibi bir huyum var ama 4 ten sonra yapıcam artık :D
Yapmıcam olcaktı
Komando astsubayım açık öğretimden işletme okuyorum
Ana babadan fayda yok bizde okuyoz ya ne yapalım uluslararası ilişkiler
300 kişilik bir restaurantım var ve işletiyorum gayet eğlenerek.
Ank. üniversitesi ilahiyat okuyorum daha hazırlık 5 sene sonravmezunum.
Gemş makine işletme mühendisligini bitirdim
2-3 aya kadar işe girip calismis olurum
Ingilizce 4 ve Fransızca bilgisayar mimarlığı 2 ...
Ogrenciyim 3. sinif ingilizce ogretmenligi okuyorum
Mc Donald's da vardiya müdürüyüm. Ve okuyorum Gaziantep üniversitesinde
lise sona geçtim aşçıılık okuyorum fakat ünivde bunu okumak istemiyorum :(
Hem okuyorum hem babama yardım edip para kazanıyorum. Babam iş adamı ve emlak yatırımcısı...
sosyal hizmet okuyorum ama insanlar iki yıllık sanıyor, ygsden gidildiğini sanıyor çok dertliyim çok :D
egonla problemınmı var
bosver bolumun cokcok ıyı ıkı yıllıkta olsa 4 te olsa
Okuyorum, halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri üzerine
+18 çekim yapan bir studyoda yönetici asistanı sistem güvenlik uzmanıyım.
Meslek Muhasebe Öğrenciyim Ünv 2 sınıf Bankacılık vesigortacılık :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar