Çağrı Merkezinde Çalışmak hakkında ne düşünüyorsunuz?

22 yaşındayım bu yaşa kadar hiç çalışmadım diyebilirim. Artık çevreden gelen tepkiler inanılmaz boyutlara ulaştı. Akrabalar eş dost telefon açıp git çalış ailene destek ol tipine bakanda adam zanneder diye hakaret etmeye başladılar! sırf bu yüzden inanılmaz bir antipati var bana karşı! çevremde çalışıp para kazanan kişilerin yaptıgı bütün yanlışlar görmezden gelinirken ve hatta onlara övgüler yağarken ben en küçük hatamda bile inanılmaz derecede tepki topluyorum, adeta günah keçisi ilan edilmiş gibiyim. Öyle ki öz ailem bile her an valizimi elime verip kapının önüne atabilir, bunun izlenimini veriyorlar sanki, hadi parklarda, kaldırım köşelerinde yaşarız onu geçte evde oturmakla hayat yürümüyor be arkadaş! psikolojim bozuldu delirdim iyice kendi kendime konuşmaya, gayipten sesler duymaya başladım! inanır mısınız cinsel hayatımı bile yastıgımla yaşıyorum son bir kaç yıldır o derece yani! inanılmaz asosyalim... Hadi hepsi bir yana 100 kiloya yaklaştım valla saglıgım bozulacak nerdeyse, yuvarlanan kaya gibi yaşıyorum aynı!

E hal böyle olunca düşündüm taşındım çalışmaya karar verdim, internetten işleri araştırdım ve bana en uygun olanın Çağrı Merkezleri olduğuna karar verdim. Bir kaç çağrı merkezine başvuru yaptım, cevap bekliyorum. Muhtelemelen kabul edilir diye düşünüyorum. Ama gel gör ki düşünmekle de olmuyor! Çağrı Merkezinde çalışan/çalışmış kişilerin bu meslek hakkında olumlu/olumsuz görüşlerine ihtiyacım var!

Teşekkürler.
Çağrı Merkezinde Çalışmak hakkında ne düşünüyorsunuz?