Bir tarihbövrencisi olarak birinin anlatmasına bence gerek bile yok aldiginiz kitabi didik didik edip üstüne konu ile ilgili belgesel filim dizi izleyip cok dshaniyi pekişrirebilirsiniz lakin sakın ezber yapmayın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ezber yapamıyorum zaten ezberi kuvvetli olan iyi yapıyor ben hemen unutuyorum
o vakit kodlayarak yapın, mesela ben lise sonda necip fazilin eserlerinin birkacini şöyle ezberlemiştim necip Merdivenleri çıkarken ayağına Örümcek Ağı takılıyor ve düşüyor Bır Adam Yaratılıyor boynunda da Künye var sende önemli şeyleri böyle kodlayabilirsin, ve de not cikarirken maddeler halinde çıkarma dedigim gibi hikaye tarzinda yaz mesela bi savaş mı oldu onun sonuclarini x devletine faydasink y devletine zararini ezberleme yorumlamaya calis elinde guzel anlatan kaynak olmadiginid dusunuyorsan sana kitap tavsiye edebilirim :)
Tek tek dinlemen lazım başka bir şey bilmiyorum benim tarih bilgim çok zayıftı sayısalcıyım sonuçta üstüne 5 yıl üniversitesi derken hiç aklında tarih bilgisi kalmamisken o amca çok yardımcı oldu bana. Soruları da biliyo gerçekten kpss tarih çok tuhaf sorular çıkıyor onları bilmek üstünkörü çalışmayla zor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir tarihbövrencisi olarak birinin anlatmasına bence gerek bile yok aldiginiz kitabi didik didik edip üstüne konu ile ilgili belgesel filim dizi izleyip cok dshaniyi pekişrirebilirsiniz lakin sakın ezber yapmayın
ezber yapamıyorum zaten ezberi kuvvetli olan iyi yapıyor ben hemen unutuyorum
o vakit kodlayarak yapın, mesela ben lise sonda necip fazilin eserlerinin birkacini şöyle ezberlemiştim
necip Merdivenleri çıkarken ayağına Örümcek Ağı takılıyor ve düşüyor Bır Adam Yaratılıyor boynunda da Künye var
sende önemli şeyleri böyle kodlayabilirsin, ve de not cikarirken maddeler halinde çıkarma dedigim gibi hikaye tarzinda yaz mesela bi savaş mı oldu onun sonuclarini x devletine faydasink y devletine zararini ezberleme yorumlamaya calis
elinde guzel anlatan kaynak olmadiginid dusunuyorsan sana kitap tavsiye edebilirim :)
Bende başlıcam KPSS’ye benim hocamın hocaları iyi diyorlar
tarihte dikiş tutturamadım ben
Ya soruna soruyla karşılık versem sözel dersler için yayın hoca önerin var mı
coğrafyada bayram meral çok hoca izledim en iyisi o
vatandaşlıkta özgür özkınık
türkçede aker kartal
Ramazan Yetgin amca o hocayı dinle yeter bir de soru bankası çöz benim tarihim fulldü
genel tekrar dinledim de ondan kalıcı olmadı gibi benim cidden sıkıntılı tarihim ne önerirsin ramazan dışında
Tek tek dinlemen lazım başka bir şey bilmiyorum benim tarih bilgim çok zayıftı sayısalcıyım sonuçta üstüne 5 yıl üniversitesi derken hiç aklında tarih bilgisi kalmamisken o amca çok yardımcı oldu bana. Soruları da biliyo gerçekten kpss tarih çok tuhaf sorular çıkıyor onları bilmek üstünkörü çalışmayla zor
aynı benimde senelerdir halledemedim
Ramazan yetkin benim hocam kitabı ya da youtubede videolarını izleyebilirsin çok iyi anlatıyor
Celal hoca dinleyebilirsin kpss ye hazırlanan yakınlarım sıkıcı olmadığını söylüyorlardı
evet biliyorum onu ama adam değişik anlatıyor ya serseri gibi :D
😂Izlemedigim icin bilmiyorum 🤷♀️
dkfdk böyle yaramaz bebelere gibi
Ama sadettin hoca da iyi diyorlar
o hoşuma gitmişti evet bilgi olarak yetersiz mi acaba dedim vazgeçtim dinlemekten
Anladım. Umarım izleyebileceğim bir hoca bulabilirsin
Izleyebileceğin*
Afiyet olsun
sen dünde gelmiştin soruma bunun için mi yazdın sadece
Ne yazıcam :))
soruya odaklan istersen haah
Odaklanıyorumm bilmediğim yerden gelmiş boş bıraksam olur mu?
olur :)
İyi çalışmalar 😂
Ramazan Yetgin iyi.
Aydın yüce
Saadettin Akyaka