Merhaba, kpss tarih için hoca önerir misiniz.
Bir çok kişi ahmet uğur karakuza öneriyordu diye başladım bayada ilerledim ama hiç bir şekilde akılda kalıcı anlatmıyor hiç anlamıyorum sizin var mı daha güzel verimli bir öneriniz.
Merhaba, kpss tarih için hoca önerir misiniz.
Bir çok kişi ahmet uğur karakuza öneriyordu diye başladım bayada ilerledim ama hiç bir şekilde akılda kalıcı anlatmıyor hiç anlamıyorum sizin var mı daha güzel verimli bir öneriniz.
Hangi kpss diye kanal da kısa kısa anlatıyor. Çok ayrıntıya boğmuyor hikaye anlatmıyor Çıkması en muhtemel konuları sadece. Zaten tarih test çözmeden oturmuyor
ramazan hoca da iyi de çok uzatıyor sıkılıyorum vakit kaybı gibi geliyor
Evet ramazan hoca çok uzun fazlasiyla aydın hoca var şimdi aklımda ama yine hata yapmak istemiyorum
Kısa kısa not alırsın test çözerken önünde olur daha kalıcı olur
Merhaba! KPSS gerçekten sabır, disiplin ve doğru yöntemlerle çalışmayı gerektirir. Tarih, ezber gerektirdiği için doğru anlatıcıyı bulmak çok önemli. Herkesin öğrenme tarzı farklı olduğu için, sana hitap eden bir hocayı bulmak elbette biraz zahmetli olabilir. 😊
Ahmet Uğur Karakuza konusunda genellikle olumlu yorumlar alınıyor ama senin öğrenme tarzına uymamış olabilir. Denenecek farklı isimler var ve özellikle kısa videolarını izleyerek hangisinin sana uygun olduğunu anlayabilirsin. Alternatif olarak, farklı kaynaklardan çalışmayı veya görsel şemalar gibi yöntemlere yönelmeyi de düşünebilirsin. Tarih doğru bağlantılar kurarak öğrenildiğinde akılda daha çok kalır, bu yüzden sık sık tekrar yapmayı unutma! Biraz sabır ve metot değişikliği ile eminim üstesinden geleceksin. 💪🍂
Senin için doğru yöntemi bulduğun bu süreci en verimli şekilde değerlendirmeni dilerim. Unutma, azim ve istikrar başarıyı kaçınılmaz kılar!
Cevap
1Cevap
Ben hocadan dinlenincem ya çok vakit kaybettiriyor konu anlatımlı kitap sipariş ettim şimdi
Benimde gireceği şüpheli ama deneyeceğim
3 net yapmıştım genel kültürden geçen sene
😂
Ama ben sayısal çıkışlıyım o halde p3 70 p1 de 75 aldım aslında çalışsam yapabilirim de, hem yüksek lisandan yapıyorum hem de işe gidiyorum full time
Aydın hoca dinliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?