Merhaba arkadaşlar sizlere bişey sorup fikrinizi almak istiyorum. Ben 2 buçuk aydır evdeyim çalışmıyorum artık sıkıldım evde durmaktan ve iş ilanlarına baktım dün öyle gezinirken bizim ev ile 10 dk mesafesi olan bir tatbak mağazası gördüm ve camına bayan eleman aranıyor yazmışlardı gittim sordum soruşturdum bilgilerimi aldılar bölge müdürü gelince ona soracağız ona görede size dönüş yapacağız dediler tamam dedim eve giderken mahallemizin iki sokak aşağısında bir fırın var onunda camına bayan tezgahtar aranıyor yazmışlardı gittim konuştum yarın sabah gel başla dedi zaten tecrübemde var daha önceden fırında çalışmıştım bugün gittim çalıştım fırının çalışma saati sabah 08 öğlen 04. Çıkış saatim geldi oradaki patronla maaş ve sigorta konusunu konuştum sigortayi şuanda yapamıyoruz 10 kişiyi sigortalı gösterdik diye 11 . kişiyi şuanda yapamıyoruz karışıklık oluyor dedi saçmalığa bak maaş konusunuda abim Gebze'de o gelsin onunla konuşun dedi oradaki çalışan bir kıza sordum maaşı aylık 2000 TL Mis asgari ücret değil yani büyük ihtimal bana da öyle yapacaklar sigorta da yok birde fırındayken beni tatbak aradı gelin bir görüşelim dediler eve geldim durumu aileme anlattim bizimkiler tatbak daha iyi fırından dediler gittim babamla görüşmeye tatbakin çalışma saatleri ise hafta içi öğlen 12 akşam 9 hafta sonu ise öğlen 1 akşam 8 haftada bir izin var sigorta yatacak tek sıkıntısı yemek yok bide reyon görevlisi olacam kasa değil musterilere ürünleri tartıp vericem ayriyetten paspas cekicem temizlik işlerine de yardım edecem sizce hangisine gitmeliyim tatbak çok yoğun olur mu bütün gün ayakta mi duracam acaba nolur aranızda çalışan var mı tatbakta bana fikir verin kusura bakmayın uzunda oldu ama daha detaylı anlatmak istedim 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Birde tatbak asgari ücret veriyormuş 2825 TL
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar birde babam orada kalıp kendini geliştirirken müdür bile olabilirsin dedi dogrumudur sizcede?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer