Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde asker olmak gerekmektedir. Askerlik süresi devam ettiği sürece subay, astsubay, çavuş, uzman çavuş gibi rütbeliler dilekçe ile birlikte JÖH olmak için başvuruda bulunurlar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama diyorki astsubay arkadaşım ben jöh e emir verebilirim diyo ben üstünüm diyo digeride yok ben üstünüm emir veremez diyo
Dostum sen sınıfı rütbeyi birbirine karıştırıyorsun Johte de astsubay var bu işleri bilmiyorsun yanlış soru soruyorsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sınıf rütbe bilmiyorum ben ama sadece meraktan sordum 2 arkadaşım var birisi astsubay çavuş birisi jöh Astsubay çavuş diyorki ben jöh emir verebilirim diyo jöh diyorki bana emir veremez hangisinin dedigi dogru ögrenmek için yazdım
astsubay jöhte vardır astsubay askerde rütbeye göredir bu işler birim ile kıyaslayamayız örneğin komiser bir trafik polisi memur bir özel harekattan üstündür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde asker olmak gerekmektedir. Askerlik süresi devam ettiği sürece subay, astsubay, çavuş, uzman çavuş gibi rütbeliler dilekçe ile birlikte JÖH olmak için başvuruda bulunurlar.
Ama diyorki astsubay arkadaşım ben jöh e emir verebilirim diyo ben üstünüm diyo digeride yok ben üstünüm emir veremez diyo
Bilemedjm simdi ikisi ayrı bir sektör biri özel harekat ayrj tamamen diğeri rütbeli asker
Dostum sen sınıfı rütbeyi birbirine karıştırıyorsun Johte de astsubay var bu işleri bilmiyorsun yanlış soru soruyorsun
Sınıf rütbe bilmiyorum ben ama sadece meraktan sordum 2 arkadaşım var birisi astsubay çavuş birisi jöh
Astsubay çavuş diyorki ben jöh emir verebilirim diyo jöh diyorki bana emir veremez hangisinin dedigi dogru ögrenmek için yazdım
Bak birincisi jöh dediğin jandarma komutanlığına bağlı bir sınıftır
O sınıfın içinde de astsubay rütbesi var
İkincisi o iki arkadaşından da (tabi gerçeklerse) bir halt olmaz çünkü çocuk gibi yarışmaları çok iğrenç
astsubay jöhte vardır astsubay askerde rütbeye göredir bu işler birim ile kıyaslayamayız örneğin komiser bir trafik polisi memur bir özel harekattan üstündür.
Bilmiyorum
Jöh daha üstündür
Ast subay
yaş aralığı doğru mu
Tabiki degil
Değil az yazdım
Jöh ne mk