İyi günler ben seneye sınava gireceğim kararsızım subay olursam komando olmayı düşünüyorum, pöh olmak için önce polis olmak gerekiyor sonra pöh oluyorsun benimde eğer polis olup pöh sınavlarını geçemessem korkusu var normal polislik yapamam masa başı işlere gelemem lütfen yardımcı olun.
Pöh
Subay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pööhhh ne yaaa tsk subay alayını yerdi ama malesef darbeden sonra günümüz subayları bir işe yaramuyor
Darbeden sonra askeriye hainlerden temizlendi ve askerimize verilen eğitimler ağırlaştırıldı. Askerimiz 2016'dan sonra büyük harekatlar yaptı ve dünyaya caydırıcı bir güç olduğumuzu gösterdi. Devletimiz eskiden askerlerimizi operasyona çıkarır operasyon yapar ve çekilirdi, şimdi sadece yılanı oldürmüyorlar yılanın yuvasını yok ediyorlar. Asker her zaman güçlüdür.
Tabi tabii 👍 sen öyle zannet bazı şeyleri kanka git gör TSK yi bak ne halde şu an
Ne halde derken mesleki zorluktanmı bahsediyorsun?
Yoo sisteminden kanka anlarsın merak etme beni tanışan derdin sen böyle diyorsun demekki cidden durum çok vahim ama git gör diyorum sadece kanka ne polis teşkilatı ne de Türk silahlı kuvvetleri komutanlığı eskisi gibi değil hiç bir konuda git gör neyse iyi geceler 🙂
Sağol görüşün için sanada iyi geceler.
Askeriye ye gir bu devleti ve ulkeyi asker kurmustur. Her zaman icin üst askerdir. Polisimizede canimiz feda taviki
Görüşün için teşekkür ederim.
Sorarak bir şey olamazsın dostum isteyeceksin hangisini istiyosan onu yapacaksın
Ben devletimiz ve milletimizin bütünlüğünü korumak için askeri personel olmak istiyorum ve bunun için elimden gelen gayreti gösteriyorum, burda bu soruyu sorma amacım sizlerin görüşlerini almak ve sizlerin fikirleri ile kendi yolumu çizmek. Yindede sağol görüşün için.
önemli olan senin istediğin bende polis olmaya çalışıyorum POLİS bak asker polis demedim bunu karar ver öncelikle
Ben polisliğe hazırlanıyorum ama ikisi arasında karar vermek oldukça güç. Ama subaylığın daha bir ağırlığı olduğu aşikar.
Uzman çavuşluk bile polislik'ten iyidir maddi anlamda, ama sosyal hayat ve düzenin askeriyede kötü
Püh ve tüh daha iyi bence
şu an ne mezunusun sen
Sınavlara seneye gireceğim.17 yaşındayım.
O zaman subay ol