Arkadaşlar Bim'e yarın kadrolu olarak başlıyorum. Asgari ücrete yeni zaman geldi. Sizce Bim'in kadrolu maaşı ne kadar oldu?Bim market çalışanları maaşı ne kadar?
Bim marketlerinde çalışanlar asgari ücret alıyor açıkçası. Türkiye'de 2021 asgari ücret ise 2324 TL. 2324 TL'yi net bir şekilde alıyorlar yani. Ama yanında agi gibi şeylerde alıyorlar. Agi Asgari Geçim İndirimi anlamına geliyor bu arada. Asgari ücret alan işçilere devletin ekstra verdiği ücrettir. Maaşın üstüne ekliyorlar. Asgari Geçim İndirimi evlilere ve bekarlara göre değişiklik gösteriyor. Bekarlar evlilerden bi tık daha az alıyor. Yemek ve yol parası da almıyor Bim çalışanları. Anlayacağın kendi maaşından harcama yapıyorsun. Bim maaşları 2021 yani 2324 TL ve 500 Tllik agi yardımıyla 2800 TL gibi bir paraya denk geliyor.
Bim 2021 maaşları ne kadar?
Bim Market Çalışanı 2021 Maaşı Ne Kadar?
Yukarıda da söylediğim gibi Bim market çalışanları asgari ücret alıyor. 2324 TL yani. Bir de Asgari Geçim İndirimi alıyorlar yanında. yaklaşık 3 bin TL alıyorlar diyebiliriz rahatlıkla. Bim 2021 maaşları diğer marketler gibi aslında. Ortalama bir maaş alıyorlar.
bim çalışan maaşı ne kadar?
Bim Mağaza Müdürü 2021 Maaşı Ne Kadar?
2021 Bim maaşları belli aslında. Şöyle açıklayayım maaşlarını. Bim mağaza müdürü yardımcıları normal çalışandan bir tık daha yukarıda alıyor. Yani Asgari geçim indirimi ile 2800 civarı alan normal çalışanlardan bir tık daha alan mağaza müdürü yardımcısı taş çatlasa 3200 vs alıyordur asgari geçim indirimi ile birlikte. Mağaza müdürü de bi tık daha fazla alıyordur bence. Asgari ücret indirimini de katarsak 3500 TL alıyordur bence. Daha fazla aldıklarını sanmıyorum açıkçası. 5 bin TL gibi fiyatlar aldığını söyleyenler oluyor ama bence asparagas bir haber bu. Sanmıyorum bu kadar alsınlar. Bim maaşı ne kadar 2021 sorusunu cevapladık sanırım. :)
Kurumsal şirkette maaş bilgisini 3. şahıslarla paylaşamazsın. İmzaladığın evraklara iyi bakmalısın. İşe giriş prosedürlerinde vardır bu bilgi.
Asgari ücret + kasa tazmini + yol + yemek. Net rakamı Şubat maaşında anca görürsün. Ocak ayındaki hakedişini şubatta alırsın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birincisi ben kimse ile maaşı paylaşmıyorum ki sözleşmede zaten asgari olduğunu biliyorum. İkincisi ise her yerde 2020 maaşları bile yazıyor ben sadece tahmin olarak ne kadar olur diye sordum