Geleceğim yok, hiçbir işe karşı bir yatkınlığım yok (telefon konusunda ilgiliyim araştırmayı seviyorum ufak tefek hataları öğrenip cozmeyi sevebiliyorum, ayrıntılı kullanıyorum ayrıntılara onem veriyorum akıllı telefonlar hakkında tek bu oda bi şey sayılmıyor tabi) beceriksiz ve başarısız biriyim. Eğitim hayatımda da bu durum böyle 2 yıllık tercih ettim pomemden belki polis olabilirim diye oda zor ve uzak bir durum, ben ne yapacağımı bilmiyorum kestiremiyorum da geleceğim cok karanlık herkesin tutanacak iyi kötü bir dalı var ama benim oda yok ticaret eğilimli biri de değilim (ticaret yapabilirsin eğilimli olmana gerek yok gibisinden şeylere de eğilimli değilim) ne yapacağım diye sorsam absürd olur belki ama baska ne diyebilirim ki?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yabancı dil öğrenebilirsin veya bilgisayardan yazılım üzerine kendini geliştirebilirsin.
Yazılım konusunda basarili olabileceğimi düşünmüyorum fakat yabanci dile bir zamanla ilgim vardi, cevre etkisi duyduklarimizdan ötürü yabanci dilden de olduk. Artık yabanci dilinde eskisi kadar getirisi kalmamış yanılıyor muyum?
Bu hayatta hiçbir zaman şunda iyi para var, bunda aç kalmam vs. şeklinde düşünmemek lazım. Kendi yeteneklerimizi keşfetmeli ve ilgi alanımıza yönelmeliyiz. İlgili olduğunlar alanlar nelerdir? Telefon demiştin mesela, sadece telefon mu, teknolojiyi de mi kapsıyor?
Teknolojiye karsi ilgim var ama telefon kapsamindaki teknoloji ile ilgili, guncel telefonları arasirmayi ozelliklerini ogrenmeyi seviyorum hic tamir felan gibi icine girmedim fakat daha fazla nasil verimli kullanabilirim diye hep kurcalamisimdir telefonları aslinda o kadar da bilgiliyim diyebilecegim bir konuda değil malesef sadece ilgiliyim ama ilgi kısmi cok yalin ve boş
Bir telefoncu dükkanı açabilirsin belki, telefon kılıfları, kırılmaz cam vs. iyi para var
Bulunduğum yerde bir dunya telefoncu dükkanı var ki ustelik çevresi olan biri de degilim hadi bunlari geçtim sermaye yok baska bi şehre açsam nasik barınacağım daha önce aklima gelmisti ama kucuk bir ilcede yasıyorum ve gayet fazla fazla telefoncu dukkani var bir dukkan 3 kere batti el degistirdi halen daha oraya telefoncu aciliyorlar altında telefoncu var ustunde telefoncu var gario bir sekilde bu esnafliga bir akın var benim ilçemde anlamiyorum
Nerede yaşıyorsunuz?
Kırşehirin bir ilçesinde
Kucuk bir ilçe fakat bahsettigim yoğunluk mevcut telefoncu dukkanligina
Başka şehire yerleşebilirsin. Bugün Almanyaya çağırsalar gidersin bence, marmara bölgesi niye olmasın. İş ve insanın çok olduğu yerlerde bir şeyler yapabilirsin.
Haklı olabilirsin bu konuda abicim ben dahs cok tazeyim bazi konularda istemsizce on yargılı olabiliyorum buda bazi konularda ki tecrubesiz oluşuma dayanıyor. Dedigim gibi almanyaya cagirsalar arkama bile bakmam guzel ornek verdin gayet hakli buldum seni abicim.
Herkesin geleceği karanlık genç, sakin ol.
Heerkesin gelecegi karanlıkta hic mi kimsenin tutacak dalı yok? Iyi de olsa kötü de olsa herkesin bi tutacak dali var ama benim hicbir şekilde tutacak dalim yok cevremde dolu benim gibi durumda olanlar kimisnin zaanati var kimisi torpille tutturmaya calisiyor. Ben gozumle gormedikce inanmıyorum kardesim milletin de geleceginin karanlik olduğuna
Aynen ne umudumuz kaldı ne savaşacak gücümüz