Mobbingler haddini aştı. İşi bırakmalı mıyım yoksa maaş iyi diye devam mı etmeliyim?

Selamlar arkadaşlar bilindik bir markanın pazarlama departmanındayım maaşı falan iyi ama sürekli mobbing ile karşı kaşıyayım ruhsal olarak çok etkilenmeye başladım sosyal çevremden uzaklaştım işim hayatımın tamamnını etkiler hale geldi parası iyi diye bu işe devam etmelimiyim yoksa bırakmalı mıyım? Bir yandan da iş arayışındayım ama mevcut durumdan dolayı iş bulmak da zor patır patır işçi çıkarımları oluyor her şirkette. Bir de aklımda günümüzün popüler işi netwrork var aslında bakarsanız benim yaptığım işe benzer nitelikler taşıyor sadece şu an kurumsaldayım, network marketing işinde bireysel olacak tabi bu durumda kazancım da bu şekilde olacak. Ne yapacağım konusunda oldukça kararsızım var mı benim durumumda olan? Network işine de girersem kesinlikle kyaniyi düşünüyorum gıda takviye ürünlerinden anlarım o yüzden kyani ürünlerini çok kaliteli buluyorum kendim de kullanıyorum zaten. bu nedenle bu iş fikri aklımda var ekstra. Aranızda var mı böyle şeyler yaşayan? Nasıl başa çıktınız çözebildiniz mi sorununuzu? Tavsiyesi olan?
Mobbingler haddini aştı. İşi bırakmalı mıyım yoksa maaş iyi diye devam mı etmeliyim?