Aşırı arada kaldım medipol İstanbul ve özel. Ege İzmir ve devlet.
Hangisi daha mantıklı?
Hangisi daha mantıklı?
Yks birincilerinin tıp fakültesi tercihi için medipol üniversitesini tercih etmelerini bir türlü anlamlandıramıyorum. Yahu birinci olmuşsun seçsene mis gibi hacettepe üniversitesini, cerrahpaşayı vs.. sırf reklam uğruna himayesi altına alıyor medipol.. Kesinlikle ege'yi seç. Hatta puanın hacettepe'yi veya çapa'yı tutuyorsa oraları tercih et. Pişmanlık yaşama..
Çapa da tutuyo da ben okuldan ziyade bide şehir düşünüyorum sanırım. İstanbul da biraz zor geliyo. Çok kararsızımm
Cevap
5Cevap
Bir Medipol öğrencisi olarak, bizim okulu seç diyorum😁
hangi bölümm
ve biraz okuldan bahsedebilir misin
Benim fizyoterapi ve rehabilitasyon İngilizce ben Kuzeydeyim, senin bölüm Güney’de diye biliyorum o da hemen bizim kampüsün karşısı. Hangi konuda bilgi almak istiyorsan sorabilirsin, yardımcı olmaya çalışırım.
sosyal etkinliklerin kulüplerin falan az olduğunu duymuştum kötü özellik olarak öyle mi? bide sonuçta özel okul öğrenci tipleri falan çok kasıntı mı? ve hiç keşke burası yerine devlette okusaydım dedin mi?
Nasıl bir arkadaş ortamı edindiğine göre değişir, benim çevremde ki herkes benim gibi %50 ya da %70 burslu okuyor, çoğu da evet zengin ama hiçbiri kasıntı tip değil. Elbetteki kasıntı tipler de var ama onlar da genellikle kendi gibi kasıntı olanlarla takılır. Bunun dışında devlette okusaydım demedim çünkü benim bölüm İngilizce ve devlette İngilizce fizyoterapi yok. Sosyal etkinlikler aslında çok da az değil, Uludağ, Erasmus, Dans ve konserler sık sık oluyor ama zaten okul etkinlikleri yerine herkes kendi arkadaş çevresiyle bir şeyler yapıyor. Bunun dışında Levent tarafından geliyorsan, akşam ve sabah trafik olabiliyor ve otobüse biniyorsan 121B baya dolu oluyor, tabi pandemi öncesinden bahsediyorum. Bu arada Güney kampüste Gratis var😂 bir arkadaşım da diş hekimliği okuyor, son sınıf dersleri yoğun ama eğitimini çok iyi aldı.
%75*
anladım ya teşekkür ederim. medipol de çok iyi ege de. 7 ay daha kafayı yicem sanırım.
İkiside mantıklı yazı tura at. ya da İzmir'e gel dişlerimi tedavi et karar senn :)
ağustosa kadar vaktim var ama ikisi de eşit resmen biri bi tık fazla olsa içim rahat etcek
Hangi şehirdesin ona göre git
uşaktayım
Maddi durumuna göre değerlendir bir de o zaman ist daha pahalıdır
bide öyle bi sıkıntı var tabi
Medipol burslu mu
evet tam burslu
Anladım o zaman çevreni vs düşünerek ona göre karar ver maddi olarak zorlanmazsan okullardan mezunlarla konuşmaya çalış hangisi daha çok şey katacak sana vs
bide onu deniyim teşekkür ederim :)
Medipol özel marifet devlette okul kazanmak
İstanbul'da olduğu için daha avantajlı geliyo Medipol
Ege diyorum
Nedenn
Ege diş
Ege diş
Ege.
Neden peki
Sjakdhjsks benim de İzmir'e bi başka sevgim var da okumuşken İstanbul'da mı okunmalı bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?