. htt p://hizliresim. c om/1jY7pj Monte edersin canım bir tarafına :)
Ankara-Çankayadaki iyi anadolu liseleri hangileridir? Kardeşim için soruyorum. Puanı 398bin?
. htt p://hizliresim. c om/1jY7pj Monte edersin canım bir tarafına :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Necla Kızılbağ mükemmel değil, kuzenim var orada 12'ye geçti bu sene, öğrenciler falan biraz rahat olabiliyor açıkçası. Tuvaletlerde falan sigara içiyorlarmış sanırım ama Çankaya'da o en iyisi o bence, bir de kendi çabası lazım ya
Ya her okulda var o tür şeyler. Ben onun öyle bir olaya karışmayacağını biliyorum. Çankayada tutmuyo işte...
Ya açıkçası ben Kayseri'de Sami Yangın'da okudum orada da içerlerdi ama dıaşrıda tuvalet falan olmazdı yani. Necla Kızılbağ kötü değil bence ama benim kuzenim orayı kazanırken çok önemsemiyordu dersleri ama şimdi diş hekimliğini hedefleyecek kadar iyi oldu ya notları falan çok iyi kendisi çabalasın yeter :D
Benim arkadaşımda oranın düz lisesindeydi, düzde olmasına rağmen birinci sınıfta baya kötüydü son sınıfta hacettepeyi kazanıcak dereceye geldi. Şimdi buda anadoluya giderse imkanı fazla olur gibi
Herhalde bilemiyorum :D Ya okul ve ortam tabii ki önemli ama kendi çabası lazım. Okul konusuna çok takılma bence ama siz bilirsiniz
Bencede :D saağol :D
Önemli değil :D
En iyi kirami sonra necla kızılbağ , musa erdem. ayrancıyı en son tercih edin daha 2 yıllık anadolu önceden düzdü
Anladım teşekkür ederim. Bişey daha sorucam. Tercih listesine baktık şimdi. Necla kızılbağ yüzdelik dilime göre kirami refiadan daha iyi. Bunun sebebi nedirki? öğrenim olarak kirami refia mı daha iyi yani? Neclakızılbağ bize yakın
Öğrenim değil puan olması lazım emin değilim; necla kızılbağı seçin derim
Bencede en mantıklısı o 5 dakika mesafede
Aynen öyle. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ankarada en sağlam okul gazi anadolu lisesi gerisi terane.
Nerede bulunuyo o?
yenimahallede.. oradan mezun olan sadece arkadaş çevremde 1 doktor 1 odtü felsefe okumuş bide matematik öğretmeni olmuş 3 arkadaşım var:)
Uzak ya orası
Hemde tutmuyo :D
orası bir hayli zor tabi:D
bence sağlık meslek okusun mezun olunca önü açık.
Yok yaa meslek zor staj falan cok yogun oluyo. ben meslek lisesi mezunuyum o yüzden tavsiye etmiyorum :D
valla anadoluda okuyum ygs peşinde yardırmaktansa gidip hastanede memur olsun daha iyi benim kardeşim numuneye atandı 18 yaşında gül gibide keyfi var :)
Olsun üniversite şart :):)
onuda bitirdi emin ol :)
2 yıllıkmı ama :D
yoo hem polatlı hacettepeden mezun hem aöfden..
Ooo süper :D 18 yasında demen böyle düşündürdü :D
şu an 23 yaşında:D
Anladım başarılarr iş hayatında :D
Keşke Hasan ali yücel aölyi tutsaymış beklerdik okula
O kısma bakmadık ama tutuyo sanırım
Fakat gelirsen okula kilo sorunun varsa kilo sorunun yıl sonunda kalmaz :D
Ben değil kardeşim gidicek:) kilolarından şikayetci neden peki :D
Okula gidişte bir yokuş var çık çık bitmiyorve daha önemlisi orman içinde olduğu için köpekler kovalıyor koşarak yokuşu çıkıyoruz köpekleri şikayet ediyoz belediyeye canımız tehlikede diye yazı geliyor biz onları kısırlaştırdık diye bir gün bizde şunu yazıp göndermeyi düşünüyoruz bizim ırzımıza geçiyorlar demiyoruz ıssırıyorlar diyoruz
Hahahahhaha :D ya cidden çok güzel bir cevap olur :D
Ama bunlar hepsi gerçek bazen keşke gitmeseydim diyorum ama ormanda kuşlar filan romantizmin dibine vuruyoruz
Niye kardeşimi çağrıyosun o zaman :D necla kızılbağ mantıklı sanırım
Hayatın ne zorluklar içinde yaşandığını öğrenmesi için bide eğitimi iyi birde orman için kuş sesinden başka ses yok birde köpek sesinden başka ama köpekler okul sınırlarına giremiyor okula servis ile gelir köpeklerin servisin içine girecek halleri yoktur herhalde :D zaten yurtta kalmasını önermem
Yok yurt olmaz zaten de :D hangi semtte o okul
Cevap
2Cevap
Başka bir yerden de olur diyosan çok iyi okullar soyleyebilirim
Neresi mesela?
Puanina gore en iyi okul dede korkut anadolu lisesi adullah murside de var
Tam adiyla abdullah mürşide ozunenek
Nerdeki semt olarak gidip gelmesi zor olur ya uzaksa. Uzak istemiyor
Servisler çok rahat oluyor. Ben keciorende olmama rağmen ayyildiz anadolu ya gidiyorum o pek sıkıntı olmuyor
Pekala öğrenimi iyiyse orayıda araştırırız :) şu an aşağıdaki kıza takılı kaldım okulla uğraşamıyorum amacından saptı sayfa :D
İnsanin agzi torba degilki buzesin agzi olan konusuyor :)
Atar yapıyo kız bozuntusu :D
ben ayrancı aysel yücetürk mezunuym:) tabi o zamanları düz liseydi
Evet yeni oldu. Sanırım okul hoşdereye taşındı:) iyimidir?
özel okula gitmeyen zengin tiplerin yanı sıra dikmen'n en it kopuk tipleri de burdaydı:) çoğu arkadaşım buraya gittiği için ve çok makara bir yer olduğu için ben de buraya gitmek istedim. insanlar tarafından ciddiyetsiz okul yönetimi, seviyesi düşük ve gevşek eğitimiyle bilinir :))))))
Hahaha biliyorum bende oraya gidicektimde başka bir okuldan mezunum :D
sonradan anadolu lise olanlara gitmesinde nereye giderse gitsin kardeşn
Onlarda tutmuyor işte:D
Dibimizde necla kızılbağ var 5 dakika mesafede
Kafasına vura vura calıstırıcam :D
Yok ya bende gidicem zaten başka şehire üniversite için , kendisi çalışsın :D
Daha bizimkilerde açıklanmadıda eminim kazancağımdan :D
İnşallah :D
Puan değil de % lik dilimi ney benim kardesime de araştırıyorum
Yüzdelik dilim, 14,98. Ankaradamısın?
Hangi okulu düşünüyosunuz. Semt neresi bide kardeşinin yüzdelik dilimi kaçki
Çankaya daha iyi olur. Türkiye geneli yüzdelik dilimine bakıcaksın biliyosun dimi
Bizim burada bir okul var Çankayada yani. İncesu anadolu lisesi. dilime uygun tek burası var...
Sokullu mehmet paşayı biliyorum ama önermem. Eğer esat taraflarına gelebilecekse incesu anadolu lisesine gitsin derim... veya ulusta istermiisin? ibni sina hastanesinin oralarda bir okul var uyarmı?
Sezai Karakoç Anadolu Lisesi var orası tutuyo
Yenimahalleden daha iyidir öyle diyim ve nezih bir yer yani okulun üst tarafları. Bence bir araştırın derim
Yok ya sadece çankayadaki okulların eğitiiminden haberdarım
Rica ederim:)
Pff tamam inandik kardesine bakiyosun tamam
Sorunlumusun?
Musun ayrı
"Pff tamam inandik kardesine bakiyosun tamam" değil.
"Pff tamam, inandık kardeşine bakıyorsun. Tamam. " olacak. Sessiz harf yerine sesli kullanmışsın. Ş yapacağına s yapmışsın. Pardon da ş'nin noktasını g*tünemi soktun?
Ingiliz klavye kullaniyorum hayirdir ;)
Düzgün yazmayıp bana atar yapma güzelim, biraz kızlığını bil. Her b*ka burnunu sokma. ;)
Sus lan çöm :) bu sene çok ezilirsin yoksa eheh
O ş de ananin amina girdi
Gerizekalı :D üniversite 2deyim beyinsiz :D
Ya canııım :D Bence senin g*tune girmiş ki gelip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun :D Resme bak koduğumun ergeni
tam bir malsın mutlulukkaynağım egolarını sikeyim.
Guldurdun pic :D inciciyiz kizim s. keriz adami haberin olmaz :D yat uyu yarin tercih yaparsin hadi gulum :dd
Kızım :D Üniversite 2ye gidiyorum diyorum anlıyor musun :D Kardeşimde yanımda ve sana şu an g*tüyle gülüyo. :D ekşilimon , arkadaş çok yürek yemiş ya. İlla lise diplomasının resmini çektirtecen haaa.:D Ankaradaysan buyur bekliyorum. Görelim bakalım kim liseli kim üniversiteli. Çok ciddiyim
Bendeki egonun altında kalırsın sen anca
Kızım Ankaradaysan gel çok ciddiyim. Hiç bir karaktersiz kızla , erkek gibi olan bir kızla hatta bir kız olarak erkek gibi kavga etmedim kimseyle. Ama senin saçını başını yolarım cidden. Nerdeysen çık karşıma çok ciddiyim
Corumdayim ben de gel bakalim neler oluyor :)
Çorum ananın a*mına korum :D Senin ayağına mı gelicem ezmee, sen gel ha gelmiyorum diye diretirsen seni memleketinde döverim sıkıntı yok. sen kaç doğumlusun söyle?
Iste biz diyoruz o lafi siikik 96 yim gel hadi ebenin amini tersten gosterelim sana corumlucak siikerken leblebi de yediririz
95liyim ben ablaaasıııı. Gelde bir boyunun ölçüsü neymiş gör o kadar büyük konuşuyosun ya gel ayağıma kim kimi tersten gösteriyo bakalım. O leblebiyi sana tıpa yapmasını bilirim ama. Kız mısın sen lan :D erkeklerin maskarası seni, kız görünümlü erkek.
Vay * 94 luler üniversite 2 hayirdir sen :D bir mesaj atsana sen bana icabına bakariz :D güzelsen abim skecekmis :d
Beyinsiz insan bu sene 2ye geçtim :D tam bir malsın ya sen :D Senin kapasiten yetmiyo çünkü daha 96lısınnn bebeeğiiim :D
Ona gücü yetemez işte:D senin gibi namussuz kızlardan değiliz biz şekerim. Senin gibi ağzımda küfürle dolaşmıyorum ortalıklarda, kendini kız sanan insan bozuntusu :D Gel cok ciddiyim buraya.:D Diploma resmimi koydurtma simdi * eziği :D
Gidiyorum dedin simdi gectim diyorsun cok celiski oldu bu :d once lafini anlatmasini bil :D eger universiteli oldugun dogruysa eminim 2 yillik boktan bir sey okuyorsundur :)
Gerizekalısın yaaa sen :D tatil olduğuna göre şu an nasıl konuşmamı bekliyorsun :D Şekerim Ankara Gazi üniversitesi- İktisat 4 yıllık. Her baba harcının giriceği yer değil;) bekle diploma çekeyim senin gibi sik kafalı görsün diye :D daha liselisin koduğum :D
Sanalda davrandigim gibi gercek hayatimda davranmiyorum emin ol :) benim isim sen ve senin gibileri pazarlamak. p
Hahaha :D Dün ki liseli insan pazarlıyo haaa :D :D Kaşınan sensin kızım, senin gibi kaşarlar sağa sola sataşır egosunu tatmin etmeye çalışır ama yanlış kişiye çattın güzelim. Gel g*tün yiyorsa. Evet kendi ağzınla dedin sanalda davrandığın gibi gerçek hayatında aynı şekilde davranmıyormuşsun. Şimdi bol keseden ötüyorsun karşımda olsan g*öt gibi kalırsın :D
Arada kendinde kaynıyorsun sanırım. Senin bakire olduğundan şüpheliyim, fahiişe ruhlu kevaşe :D
Her gun pavyonlardan topluyorlar seni yalan mi gulum? Gecen gun annen de bizdeydi zaten babam parasini yatirmis daha gelmesine gerek yokmus haberi olsun ,))
Kendin de. De ayri. Biktim senden.
Ya :D:D:D sen egonu ne güzel tatmin ediyorsun ya , çocuk olduğun o kadar belli ki olmayan şeyleri olmuş gibi düşünüyosun. Ha biz bu tür kişilere halk arasında şizofren diyoruz. Hayal gücünde ne genişmiş senin ya. Vay arkadaş :D iki saattir noktalı harfleri g*tüne sokuyorsun. Birşey diyormuyuz?:D
Şimdi sıkı dur diploma resmini atıyorumm şekeriim.
Muyuz ayri. Cidden biktim parası neyse vereyim git ders al.
Ayri değil ayrı olacak ezik liselii.
İngiliz klavyesi dedim bre cahil
Türkçe hataları düzeltmeye çalışıyorsun aklınca ama İngiliz klavyesi kullanıyorsun :D beyinsiz insan. Hızlıresime yüklemeye çalışıyorum hata veriyo. Bekle ama o diploma resmini koyacam çöm lisesi:):):)
Len çorum kaşarı
Gidip ablanin diplomasini cekme bebegim ;) bu yorumdan sonra bir tarafıma takip cevaplarina bile bakmam cok istiyosan takip et mesaj atayim hadi allaha emanet ol
Hahahaha :D ya tam bir sorunlusun.:D kardeşimi bu sitede gezdirmem ki bende gezmem zaten sadece böyle sorumu sorar çıkarım. İlk defa senin gibi fahişe ruhlu kevaşeye denk geldim. Seninde icabına bakıcam. Çok ciddiyim sen Ankaraya gelsene. Liseli ezik seniiiii.:)
Atıp tutuyordun be kaşaar noldu yaa kaçıyor . musun:)?
ebesinin kıllıa amcığının ortalarından sağ ve sola açı yapmış dillerini siktiğimin evladının ta annesini böyle tavana asiim şut saatiyle maç saati arasındaki fark boyunca anneni çatur çutur kız arkadaşınla beraber götürrüken kim engelleyebilir ki ebenin amının dikine * gözlüğünün sapını * kodumun açtırma ağzını skerim yüzünü piç götünün amcıkbaşlı anzorotun antilop taşşaa yalamış versiyonu seni seni taburenin üzerine çıkartıp berber çırağıyla beraber halaay çekerken hepinizin tek tek * koymak üzere yola çıkan konvoyun ta 4 tekerini skim desen de ananı bir * baban ayakta alkışlar diye tahmin etsende yarraa oturmak zorundasın amcıksın çünkü beyninin sol lobunu akşam simidi gibi çıtır çıtır götürmüşler diye beklesnde boşuna çünkü seni cem uzanın seçim kampanyasında * seni * kodumn konvoy beyinli ibişi
1. Kopyala- yapıştırla ebemde yazar bunu, alıntı :D
2. Canıım yaa bir sürü yazım yanlışı var burda. Mesela;asiim değil asayım. götürrüken değil götürürken. skerim değil sikerim. vs vs vs :D
3. sü bebeğiim yaa sen bunları yazmışsın ama bunların hiç birini yapamazsın işte canım ya
4. Olmayan şeyi kendinde varmış gibi ne güzel konuşuyorsun hayran kaldım valla. :D
5. Yürek yemişsin sen ya ezik liseli seni :)
6. Konuşmandan da belli olduğu üzere fahişe ruhlu kevaşe olduğunu ispatladın. Bunlar senin kevaşe olduğunun ispatı.
7. Caanııııımmm çok rezilsin cidden ya. Ankara Çankayalı olarak nezih bir ortamda sesleniyorum köylü kezban ruhu var sende :))
8. Böyle devam et bakire olmayan kadıın :D
9. Bebeğim Cem Uzan demişsin ya hani, seçim kampanyası demişsin ya :D bu çok öncedendi canım yaaaa gitmiş bana 2007nin küfürünü yapıştırmış :D Ulan bu küfürler yazılırken sen daha 10 yaşındaydın :D
Senle kim ugrascakta yazacak mala bak :D sozlukten copy paste yaptim canisi sorun mu var senin yazdiklarini bile tam okumuyorum ben :D
Geri vites mi yapıyorsun şekerim :D
htt p://hizliresim. c om/1jY 7pj Al cınıms :D monte et
O**** korktunmu:D ötüyodun nolllduu
Tatilimin keyfini çıkarıyorum ben kevase hala pesimde amkk :D ben de ablamin diplomasinin resmini cekip yollarim odesiriz gerizekali seni :)
Çok salaksııın kızım yaaaa:D benim diplomam * beyinsizi :D kızım bir laf ettin yaa arkadasında dur :D korkak kevaşe :D
Su gizli kullanicidan ciksana karsima beyin ozurlu korkak
Korkaaakmı :D kaaçan sensin kızım :D cıkarım len
Cacık tadı verdin artık sarmadı kavgan kacmiyorum yani :D
valla hiç bilmiyorum ya oraya uzağım
Peki
çankaya nın neresindesiniz dikmen falan mı?
Esat
hm uzak bana dikmende ablamgil oturuyo ordan biliyorum
Tamam sus
neden terslediniz anlamadım yaptığınız ayıp yanlış anladınız size yavşadığım falan yok
Yavşadın demiyorum zaten kardeşim. Boşuna meşgul etme. Muhabbet için yazmadım okul için yazdım
tamam da sus demen birden zoruma gitti rica etsen anlardım
Özür dilerim o zaman :D
rica ederim nese iyi geceler size
gölbaşı anadolu ben ordan mezunum bayaaada iyi
Gölbaşı uzak baaya ya
Tüh kötüü olmuş ya. ankranın en iyi liselerinden birisi
:))
Kirami nin öğrencileri çok kötüymüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar