hani kızlar hep derler ya cerrahlar çok karizmatik diye,
sizcede öylemi, boğaziçine dereceyle giren birisindede zekanın verdiği aynı karizma olabilirmi?
sizcede öylemi, boğaziçine dereceyle giren birisindede zekanın verdiği aynı karizma olabilirmi?
O değil de mimar bir sevgilimin olmasını isterim. Ama dandik bir mimarlık değil. Onlar çok estetik oluyorlar. Ya da güzel sanatlarda resim ya da müzik okusun :D
hayırlısı be...
cerrahlar doktorlar arasında tepe noktadaki insanlardır doktor olabilirsin ama herkes cerrah olamaz ayrıca böyle meslek mi seçilir kızlara göre :I
seçimim belli zaten
boğ end müh.
Cerrahlar mi karizmatik. Heheh ehehe saka mi.. Beynimin sol loblari isin o kismini algiliyor, soruna cevap icin yeterli olmayabilirim:))
:))
Tıp değilde boğaziçi baya cazip.
Cevap
3Cevap
boğaziçini tercih ederim... doktordan koca olmaz işkolikler çünkü 24 saat hastalatına ait olan bir adamla ömür geçirmeye çalışmam şahsen
aynen ya çekilecek iş değil.
bence hiç tıpla kendini ziyan etme hele ki boğaziçinin mühendislikleri tutuyorsa. prof bir cerrahtan çok daha fazla kazanabilirsin eğer azmedip biraz daha kendini geliştirirsen. dil öğrenirsen mesela
Kendini düşünerek tercih yap.
Başkalarına göre tercih yaparsan ve sonra mutsuz istemeyerek yaparsan?
Onuda düşün..
tercih edeceğim boğaziçi endüstri müh. ve hiç bir şekilde değişmeyecek.
+aşkım napıyosun
-göğüs açıyorum
+öyk grzkl. s. s
tamam lan kıskandım tıpçı değilim diye ama yara bandı yapıştırabiliyorum
bende yara bandı yapıştırabiliyorum ama fazlası zor gibi.
hangisini yapmak istiyosan yap, saçma soru, karizmatik olsun diye meslek seçilmez
benim seçimim boğa. end müh olacak zaten
ne güzel işte, derece yapmışsın zaten, istediğini yaz
benimde bogazımın içi yanıyo..
tıp oynamayıda sevmem...:)
iyi iyi:))
:D :D :D :D çok karizmatik miş osuruktan çıkma bölüm la tıp. tıpı kazanamayan kişiler harbiden mal eşegi baglasan kazanacak puan alır
:DD ayıp ayıp öyle deme onlarda çok okuyolar:DD
Tıp okuyan erkek zekidir.
diğerinin derecesi daha iyi ama:))
boğaziçi endüstri mühandisliği
mf 4 geçen yıl son sıradan 600le falan almış
ama tıp mf3 le 10binlerei geçiyo bile
bir hacettepe tıp yüksek alıyo anlıcann.
bide özeller diğerleri faso fiso
İstersen Oxford'ta oku tip ayrıdır zeka ayrıdır :)
bütün yakışıklı aptallarda böyle diyo.
Tipsiz olduğun 521512 km öteden belli hangi üniversitede okursan oku sadece kendini geliştirebilirsin tipini değil ah be çoçuğum :((
seninde idiot olduğun 521512 km öteden belli istersen podyumda çık, o ufak beyin sonradan gelişmez.
Boyu 1.65 1.70 hakkı buluta benziyor boğaz içinden bahsediyor ulen Oxford'a gitsen ne olur ahahahahaha bitirdinmi üniversiteyi ancak köyden bir kız alabilirsin o tiple :(
www.kizlarsoruyor.com/.../q1441287-dar-omuzlu-kaslimi-yoksa-genis-omuzlu-fazla-kas-olmayan-kalipli
o 1.83 ,87 kilo olan benim ayrıca tipsiz değilim, seninde çok yakışıklı olma ihtimalin yüzde kaçtırki.
Tombik gizliden çık :D
1.83 e 87 kiloya tombik demenden bu boylarda olmadığın anlaşılıyo.
1.92 boyum var 79 kiloyum 1.90 boydaki insanların normal kilosu 80 1.83 boydaki insanın kilosu 87 ve tombik değil öylemi seni okutan hocanın :(
1.90 boyundaki birinin normal kilosuna 80 diyosan sen harbi mal olmalısın.
ben kalıplıyım ve kilom gayet normal sen çok zayıfsın.
artık cevap atma benim senin kadar boş vartik yok.
araştır bak 1.90 boyundaki normal kilo endeksi 80 olmalıdır bir araştırda öğren be çoçuğum azalt yemekleri biraz :(
herkesdeki omuz genişliği ve kalıp bir olmuyo. sen bir daha düşün tabi hala bu özelliğini kaybetmediysen.
Boğaziçili hakkı bulut seni :))))
Averell Dalton sen kendine bak.
Boğaziçili lakin Türkçe kıtı :(
ben kendimi biliyorum fiziğimden, s*k*mden, zekamdan memlunum senin ezik bitip olduğun belli zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar