Diğer Haşortman mı aşufman mı oşufman mı? merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor siz eşofmana ne diyorsunuz? 😂 Güncellemeler+1 yıl yemin ederim her bie görüşünüzü kahkaha atarak okuyorum gözlerimden yaşlar geldi kralsınız 😂😂😂😂😂 Haşortman mı aşufman mı oşufman mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Soruyu okurken kelimenin gerçeğini unuttum ya :D Tartışmaya son noktayı TDK ile koyuyorum :Dhttps://sozluk.gov.tr/ 1 13 Yorumla merakettimmişte +1 yıl gerçeği unutun diye yaptım 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl TDK haşortuman diyor :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahah 😂😂😂 ben bile doğrusunu unuttum Yorumla Pulsarr +1 yıl Ajansımıza gelen son dakika haberine göre eşofmanı Türkçeleştirme girişimleri sırasında adı "çok çizgili g*te geçirgeç" olarak değiştirildi :D :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahhaha o ne ya 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl çok oturgaçlı götürgeç çatal batmaz kaydırgaç gibi işte Türkçeleşmiş hali :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl ittirgeçi biliyon mu sen 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Yok bilmiyorum o neymiş :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl pardon ittirgit olucak 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Bana söylenmediği sürece sıkıntı yok :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl bak ittirgit bu 😂www.oyuncakfabrikasi.com/furkan-toys-lisansli-winx-4-tekerlekli-scooter Yorumla Pulsarr +1 yıl ahahah benim kafa hep farklı çalışır :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahhahaa 😀 😂😂 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Eşortman derdim küçükken, ama şimdi eşofman diyorum 🙂 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl demi 😀 Yorumla
cukur69 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Ben picama diyorum picamadan ne farki var? Aslinda picama degil pijama onuda biliyorum 😂 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
6ÜzB6 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Doğrusunu biliyordum ama senim yazdıkların okuyunca benim de kafam karıştı. Eşortforman mıydı ne? 0 5 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bilmem neydi 😀 Yorumla 6ÜzB6 +1 yıl Sus bee dünden beri uyuyamıyorum zaten eşortiyon eşformstiyon eştortisfasyon bir sürü şey dedim hala bulamadım :) Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahhaa afedersin 😂😂😂😂 Yorumla 6ÜzB6 +1 yıl Söyle doğusunu yalvarırım kurtar beni bu dertten Yorumla merakettimmişte +1 yıl yoook sen bul 😂 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,9b cevap paylaştı. E-şort -man Yani erkekler için internette satılan şort 0 6 Yorumla merakettimmişte +1 yıl yoo Yorumla Ksproff +1 yıl Bana devamli ters yapıyorsun sen zaten sasirmadim Yorumla merakettimmişte +1 yıl hahay ne zaman ayol 😀 Yorumla Ksproff +1 yıl Ozel bilgi söylemem Yorumla merakettimmişte +1 yıl hadi ya Yorumla Ksproff +1 yıl Evet Yorumla
cankall Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pijama diyorum çünkü hepsini pijama niyetine kullanıyorum. 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl hayır aşorttman pijama değil Yorumla cankall +1 yıl Benim için hepsi pijama Yorumla
MUAY7578 Takip Et Guru Yaş: 53 +1 yıl Diğer konusunda 717 cevap paylaştı. Türk dil kurumuna göre genelde spor yaparken giyilen eşofman şeklindedir. 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl bence aşufte tarzı bi kelime olması lazım tam anlayamadım o kısmı 0 0 Yorumla
karanlık__06 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Bu ne ya dilim dönmediki okumaya nasıl cevaplamı bekliyosun bıcama de konu kapansın işte😂😂🙈 0 0 Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl 😂😂😂eşortman var bi de 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet onu yazmayı unuttum 😂 Yorumla FreshMember +1 yıl 😂😂 Yorumla
PaTRoNN2020 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Biz ona Gecenin yargıcı diyorız 😁 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl o ne demek Yorumla PaTRoNN2020 +1 yıl Eşofman demek Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl haşuf olsun bence ikisine de ayıp olmasın. ghjkl 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl kalbi kırılmasın Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Osurtman bence onun adı 👍 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl deme yav Yorumla Legend_Man_24 +1 yıl Ahahaha aynen 😂 Yorumla
Mammamiavv Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Asortman onun dogrusu yalnjz🙂😂 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl o da olur 😂 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşofman var birde 😬😄 0 6 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ama o doğrusu zaten 😀 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl O kadar çok yazmışlar ki doğrusu hangisiydi lan dedim 😂😂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ama bulmuşsun bak 😀 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Evet ya bulmuşum 🤦🏻♂️ Yorumla merakettimmişte +1 yıl aferin 😂 Yorumla KaptanMagaralı +1 yıl Tesekkür ederim 😃 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Yukarıda yazanların hiç birini 0 4 Yorumla merakettimmişte +1 yıl peki nedir Yorumla Kadirk34 +1 yıl Neden hepsi Man ile bitiyor erkeklere özel mi Yorumla merakettimmişte +1 yıl yoo aklıma bile gelmedi eşofman ismi o Yorumla Kadirk34 +1 yıl 😂😂 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. haşortman doğrusudur 1 3 Yorumla merakettimmişte +1 yıl emin miyiz 😀 Yorumla u fangoria +1 yıl Tabisi 😀😅🥳 Yorumla merakettimmişte +1 yıl aahaha Yorumla
Dric112 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl gocufman derim :D 1 6 Yorumla merakettimmişte +1 yıl vaow 😂 Yorumla Dric112 +1 yıl foşufman daha güzel ama :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl ee başka 😀 Yorumla Dric112 +1 yıl şofman var bi de :D Yorumla merakettimmişte +1 yıl başka 😀 Yorumla Dric112 +1 yıl bu gece yeter artık başımm ağrıyor :D Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. HoşafMan😃 0 29 Yorumla merakettimmişte +1 yıl komposto man 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahaha 😅😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl haşırtman geldi bir de aklıma 😀😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tuman diyenler yok mu 😃 komik ya “giy tumanını da gel” 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl annemde der bazen 😂😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahaha 🤦♀️😅 huşufmanları çeeeek Yorumla merakettimmişte +1 yıl jogger aşortttman sevirem 😀😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bende seni aşortttmanlı hatun 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl haşurtmanlarımı senle paylaşabilirim çikolatlu kruvasanım 😌😌❤️❤️😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yiaaa hep bu teklifi beklemiş gibiyim 😍 kalbimi çaldın hırkııısss 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl hırkıslık kalbini çalmam ise at içeri beni hakime hanım ❤️😌💃🍾🥂😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Kalbime hapsedicem seni 🌸🥂 Yorumla merakettimmişte +1 yıl taşınıyorum yüreğine eşyalarımı topladım kamyon nakliyeciyi kapıya çektim geliyom wonderwomanım 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hahaha çaklıtttım yiaa :D çok eşya getirme ben sana alırım Yorumla merakettimmişte +1 yıl o zaman sadece pijamalarımla geleyim dur ayakkabılarımı giyeyim 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aşufmanları Çek gel 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl haşırt huşurt diye ses yapan apaçi aşurtmanı giyicem 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Tesbihini unutma çakma Adidaslı apaçi tumanlı kurabiyem 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl çakma adidasım yok çakmaya karşıyım😂😂😂 yalın ayak gelsem olur mu 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haha deli ya alırız terlikimsi bir şey 😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl hep yalın ayak koşmak istemiştim ama sana doğru 🥺 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ayh çok ormantiiiik 🤤♥️😃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl 😂😂 manyağız ya Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haha 😂 iyiyiz böyle iyi 🥳🥳 Yorumla merakettimmişte +1 yıl elektriğimin tuttuğu kişilere açan bir çiçek gibi olunca ben 😂😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl https://images.app.goo.gl/RBPT1jg8SbGwck2DA Yorumla merakettimmişte +1 yıl senle ben 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hıhı minnoşuz ya 😍😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl doğuştan minnoşuz 😌❤️ Yorumla
Korays01 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Pijama , tuman 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl aşortman değil mi 😂 Yorumla Korays01 +1 yıl Yok değil , pijama Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Eşortmanlıklarım🙄 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl 😂😂 Yorumla
ercanozkn Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl tuman 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahhaha Yorumla ercanozkn +1 yıl 🙂 Yorumla
Barbarok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Eskortman 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bununda kafa başka yerde Yorumla Barbarok +1 yıl : ○ Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Haşırtman 😂 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl değişik 😂 Yorumla Zindanadasi +1 yıl 😂😂 Yorumla
manniac Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl haşurtman 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahaha Yorumla
OutlanderX Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Doğrusunu unuttum. teşekkür 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl rica ederim 😀 Yorumla OutlanderX +1 yıl 😄😊😊 Yorumla
Herkadındanbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Hoşaf Man ✌️ 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ooo iyi bak bu 😂 Yorumla
PofudukTimsah Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Hoşafman 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet 😀😂 Yorumla
AlabamaDükü Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Haşufman 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl güzelmiş 😂 Yorumla
-Life-is-G- Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Haşırtman 😁 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl çok iyi ya Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 995 cevap paylaştı. Aşure 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl o nerden çıktı Yorumla
saffet446 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Osurfişman 😆 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ahahahahhaa muhteşem Yorumla saffet446 +1 yıl Sağ ol 😁 Yorumla
missylilly Takip Et Xper 5 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Eşortuman 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl donun tutamının 😂 Yorumla
KARNIVOR Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. haşofman değil mi o 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl evet hoşafman 😂 Yorumla
Parietal Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Eşofman 0 3 Yorumla merakettimmişte +1 yıl bu da doğrucu davut 😂 Yorumla Parietal +1 yıl Eşorfman pardonnfjdjd Yorumla merakettimmişte +1 yıl bir daha olmasın 😂 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Esortman 1 3 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Eşarpman Yorumla Tweety1976 +1 yıl Yaw ne alaka😅 Yorumla -Life-is-G- +1 yıl Kelime oyunu oynuyoz 😂 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır Haşufman :D 😂 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşofman 0 0 Yorumla
CorapMelih Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aşo yeterli bence 0 2 Yorumla merakettimmişte +1 yıl niçin Yorumla CorapMelih +1 yıl Diğer alternatifleri çok uzun söylemek yoruyor Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. göt bezi 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
ontane Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl AŞofben 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl şofben mi 😀😂 Yorumla
nezamanzayıflıcamk Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Uçurtman 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl uçurtma gibi 😂 Yorumla
21inciRiçhırd Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Don diyorum 0 1 Yorumla merakettimmişte +1 yıl don mu diyon 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Soruyu okurken kelimenin gerçeğini unuttum ya :D Tartışmaya son noktayı TDK ile koyuyorum :D
https://sozluk.gov.tr/
gerçeği unutun diye yaptım 😂
TDK haşortuman diyor :D
ahahahah 😂😂😂 ben bile doğrusunu unuttum
Ajansımıza gelen son dakika haberine göre eşofmanı Türkçeleştirme girişimleri sırasında adı "çok çizgili g*te geçirgeç" olarak değiştirildi :D :D
ahahahhaha o ne ya 😂
çok oturgaçlı götürgeç çatal batmaz kaydırgaç gibi işte Türkçeleşmiş hali :D
ittirgeçi biliyon mu sen 😂
Yok bilmiyorum o neymiş :D
pardon ittirgit olucak 😂
Bana söylenmediği sürece sıkıntı yok :D
bak ittirgit bu 😂
www.oyuncakfabrikasi.com/furkan-toys-lisansli-winx-4-tekerlekli-scooter
ahahah benim kafa hep farklı çalışır :D
ahahahhahaa 😀 😂😂
Eşortman derdim küçükken, ama şimdi eşofman diyorum 🙂
demi 😀
Ben picama diyorum picamadan ne farki var? Aslinda picama degil pijama onuda biliyorum 😂
😀😀😀
Doğrusunu biliyordum ama senim yazdıkların okuyunca benim de kafam karıştı. Eşortforman mıydı ne?
bilmem neydi 😀
Sus bee dünden beri uyuyamıyorum zaten eşortiyon eşformstiyon eştortisfasyon bir sürü şey dedim hala bulamadım :)
ahahahhaa afedersin 😂😂😂😂
Söyle doğusunu yalvarırım kurtar beni bu dertten
yoook sen bul 😂
E-şort -man
Yani erkekler için internette satılan şort
yoo
Bana devamli ters yapıyorsun sen zaten sasirmadim
hahay ne zaman ayol 😀
Ozel bilgi söylemem
hadi ya
Evet
Pijama diyorum çünkü hepsini pijama niyetine kullanıyorum.
hayır aşorttman pijama değil
Benim için hepsi pijama
Türk dil kurumuna göre genelde spor yaparken giyilen eşofman şeklindedir.
bence aşufte tarzı bi kelime olması lazım tam anlayamadım o kısmı
Bu ne ya dilim dönmediki okumaya nasıl cevaplamı bekliyosun bıcama de konu kapansın işte😂😂🙈
😂😂😂eşortman var bi de
evet onu yazmayı unuttum 😂
😂😂
Biz ona
Gecenin yargıcı diyorız 😁
o ne demek
Eşofman demek
haşuf olsun bence ikisine de ayıp olmasın. ghjkl
kalbi kırılmasın
Osurtman bence onun adı 👍
deme yav
Ahahaha aynen 😂
Asortman onun dogrusu yalnjz🙂😂
o da olur 😂
Yıllarca eşortman demişimdir🙈
Eşofman var birde 😬😄
ama o doğrusu zaten 😀
O kadar çok yazmışlar ki doğrusu hangisiydi lan dedim 😂😂
ama bulmuşsun bak 😀
Evet ya bulmuşum 🤦🏻♂️
aferin 😂
Tesekkür ederim 😃
Yukarıda yazanların hiç birini
peki nedir
Neden hepsi Man ile bitiyor erkeklere özel mi
yoo aklıma bile gelmedi eşofman ismi o
😂😂
haşortman doğrusudur
emin miyiz 😀
Tabisi 😀😅🥳
aahaha
gocufman derim :D
vaow 😂
foşufman daha güzel ama :D
ee başka 😀
şofman var bi de :D
başka 😀
bu gece yeter artık
başımm ağrıyor :D
HoşafMan😃
komposto man 😂😂
Hahaha 😅😅
haşırtman geldi bir de aklıma 😀😂😂
Tuman diyenler yok mu 😃 komik ya “giy tumanını da gel” 😃
annemde der bazen 😂😂😂
Hahaha 🤦♀️😅 huşufmanları çeeeek
jogger aşortttman sevirem 😀😂
Bende seni aşortttmanlı hatun 😃
haşurtmanlarımı senle paylaşabilirim çikolatlu kruvasanım 😌😌❤️❤️😂
Yiaaa hep bu teklifi beklemiş gibiyim 😍 kalbimi çaldın hırkııısss 😃
hırkıslık kalbini çalmam ise at içeri beni hakime hanım ❤️😌💃🍾🥂😀
Kalbime hapsedicem seni 🌸🥂
taşınıyorum yüreğine eşyalarımı topladım kamyon nakliyeciyi kapıya çektim geliyom wonderwomanım 😂
Hahaha çaklıtttım yiaa :D çok eşya getirme ben sana alırım
o zaman sadece pijamalarımla geleyim dur ayakkabılarımı giyeyim 😂
Aşufmanları Çek gel 😃
haşırt huşurt diye ses yapan apaçi aşurtmanı giyicem 😂
Tesbihini unutma çakma Adidaslı apaçi tumanlı kurabiyem 😃
çakma adidasım yok çakmaya karşıyım😂😂😂 yalın ayak gelsem olur mu 😀
Haha deli ya alırız terlikimsi bir şey 😃
hep yalın ayak koşmak istemiştim ama sana doğru 🥺
Ayh çok ormantiiiik 🤤♥️😃
😂😂 manyağız ya
Haha 😂 iyiyiz böyle iyi 🥳🥳
elektriğimin tuttuğu kişilere açan bir çiçek gibi olunca ben 😂😂😂