Ben bu sene türkçe öğretmenliği kazandım ve sizce öğretmenliğin zor ve kolay yanları neler acaba ve sizce en zor ve kolay öğretmenlik branşı hangisi sizce? Bence en zor branş özel eğitim öğretmenliği en kolayda beden öğretmenliği
Zor yanı sınıftaki boş konuşanları dersi dinlemeyenleri susturmakla uğraşması
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ondan bende biraz korkuyorum şimdiden nasıl susturucam öyle öğrencileri kara kara düşünmeye başladım her sınıfta illaki konuşan oğrenciler olucaktır susturmak cidden çok zor
Kolay branş yok. Bedenci diyorsun ya çocuk yanlış hareket yapar sakatlanırsa
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yanlız çoğu bedenci çocukların eline topu veriyor bahçede oyun oynayın diyor yani bizim bedenci değil başımızda durmak yoklama bile almıyordu bence beden öğretmeniği dünyanın en kolay mesleklerinden biri
Şaka yaa. Mesleğini hakkıyla yapanlara saygım sonsuz. Ama şu anda ülkede en rahat meslek gruplarından biri öğrermenler. Sana da hayırlı olsun. Umarım iyi bir öğretmen olursun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Simarik cocuklar olursa vay haline hele bide onlarin kendini bilmez velileri gak desen tepene binerler
Bunlar daha çok özel okullarda oluyor o yüzden özel okulda çalışmayı pek düşünmüyorum
Zor yanı sınıftaki boş konuşanları dersi dinlemeyenleri susturmakla uğraşması
Ondan bende biraz korkuyorum şimdiden nasıl susturucam öyle öğrencileri kara kara düşünmeye başladım her sınıfta illaki konuşan oğrenciler olucaktır susturmak cidden çok zor
Valla zor işin bir susmak bilmezler
Kolay branş yok. Bedenci diyorsun ya çocuk yanlış hareket yapar sakatlanırsa
yanlız çoğu bedenci çocukların eline topu veriyor bahçede oyun oynayın diyor yani bizim bedenci değil başımızda durmak yoklama bile almıyordu bence beden öğretmeniği dünyanın en kolay mesleklerinden biri
Yapma şekli öyle onun. Benim öyle hocam oldu hareketler yüzünden sırtımda sopa kıran da
Zor ve biktirici yani sürekli aynı şeyleri anlatmak, birçok öğrencinin sesine tahammül etmek avantaji da tatilin çok olmasi
Ailenin eğitemediği çıcukları eğitmek. Bundan daha zoru yok
Çocuk kahrı çekmek zor yav
Nesi zor tam olarak
Sekiz aydır yatıyorlar.
Ama kpss işi zor.
Öyle deme ya onlarda istemezlerdi böyle olması emin ol
Şaka yaa.
Mesleğini hakkıyla yapanlara saygım sonsuz.
Ama şu anda ülkede en rahat meslek gruplarından biri öğrermenler.
Sana da hayırlı olsun.
Umarım iyi bir öğretmen olursun :)
İnşallah çok teşşekür ederim