Peyzaj mimarlığı kazandım arkadaşlar sıralama yaparken bu bölümün mimarlık/ziraat/orman fakültelerinde olduğunu gördüm.
Şu an mimarlık fakültesinde eğitim veren bir yerde okuyacağım ziraat ya da orman fakültelerinden eğitimde fark olarak ne göreceğim?Şu güzelliğime bak😻😂Okul puanımın😂
Bir bölümün orman/ziraat/mimarlık fakültelerinde olması eğitimini nasıl etkiler?
Bizim fakülte Teknik Bilimler mesela Mimarlık, Mühendislik Fakültesi hep bizim okula gelir çünki Bilgisayar Destekli çizim veya programlar bizim fakültede var sadece.
Öyle düşün yani bölümünle alakalı olarak bazı alan ve bölüm dersleri farklı fakültelerde olabilir gayet normal. Kampüsteyse biraz yürürsün o kadar..
Benim gittiğim yer Amasya-Kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı açılalı çok olmadı bu bölümün ki hiç dolmaz puanı yoktur mimarlik fakültesinde bu bölüm umarım oradan oraya sürüklenmem
Açılalı çok olmamışsa daha bir şeyler oturmamıştır. Eğer kampüs çok büyük değilse sorun olmaz yani yürüyüş gibi düşün. Akdeniz ünisini görsen bir ucundan ucuna otobüsle 15dk da anca gidiyorsun bence o kadar değildir sizinki
O nasıl bir şeymiş😂 genelde hepsi bir arada olur ki bunların.. okulun fotoğrafini hic gordun mu? Eğer büyükse mimarlik ve iç mimarlikta zamanla oraya taşınabilir.. Ama az olmasi daha iyi çünki hep karalama, çizme, maket vs olduğu için çok pis oluyor masalarin uzeri sizde o kadar olmaz😂 olumlu bakmak lazim
Allahtan kentsel tasarım ve peyzaj gelerek şansıma doğrusunu yapmışım o 4 üniversitede var 1 tanesi devlet sadece mimarlık ve güzel sanatlar ve mimarlık fakültesinde vardı o da mecbur işe alacak artık 😂