Kazandığınız bölümü okuduktan sonra hangi sektörlerde, hangi meslekleri yapabileceğinizi araştırdınız mı? Okul bitince sahip olacağınız iş imkanlarını biliyor musunuz?
Tabi ki araştırdım. Hangi meslekleri yapabileceğime ve ne gibi iş imkanları olduğunu araştırdım.
Hayır, araştırmadım. Puanım yettiği için yazdım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercih yaparken yazdığınız bölümün iş imkanlarını araştırdınız mı?
İstediğim bölüm ve üniversiteni kazanmıştım. İşlemek için iş imkanının çok olduğu bölümü seçmüye gerek yok. Bir şey bilmedikten sonra diploma fayda vermez. Eğer biliyorsanda çalışacağın bölümü bilmək şart değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ben yazdığım bölümün iş olanaklarının olmadığını çok iyi biliyorum :) daha önceden de diplomam var gitmeyeceğim zaten
birbirine yakın aynnı sektörden sadece 2 bölüm yazmıştım. onuda okudum. işimden memnunum. sektörden rahatsızım ama
Her meslek mezunu is bulur siz basarili olacaginiz alani secin kotu bir avukat olmaktansa iyi bir. muhasebeci olun mesela
Önce iş imkanları araştırılır oldu. İstekler ikinci plana atıldı.
İstediğim bölüm ve üniversiteni kazanmıştım. İşlemek için iş imkanının çok olduğu bölümü seçmüye gerek yok. Bir şey bilmedikten sonra diploma fayda vermez. Eğer biliyorsanda çalışacağın bölümü bilmək şart değil
İş imkanından çok yapabilir misiniz buna bakın sonrasında benim gibi pişman olmayın
Araştırdım ama oto galericilik yapıyorum okuduğum bölümden 1.000 kat daha iyi.
araştırdım ve kazandığım bölümün bir çok iş imkanı var
Daha vermedim, ama kolaylık seviyesi ve maddi durumu gpz önüne alarak yazacağım
bakmadım ben sadece okumak için okuyorum ne okuduğumun önemi yok
Arkadaşlar ben bu sene gireceğim ilk ve acil yardım (paramedik) düşünüyorum sizce iş imkanı var mı?
Arastirdim. O dönem insaat cok hizliydi şimdi durgun.
Arkadaşlar kesinlikle araştırın ben turizm okudum şu an işsizim
araştırdım sonuçta geleceğimizi belirliyor seçtiğimiz bölümler
Tabi ki araştırdım. Hangi meslekleri yapabileceğime ve ne gibi iş imkanları olduğunu araştırdım.
maalesef. Genç ve toydum.
yapmak zorunda yapmadan olmaz
araştırmak önemli bence
Araştırmadan yazılmaz
Sanırım çok kişi araştırmıştır
Elbette araştırdım
Tabikide araştırdım ve iyiki bu bölümü seçmişi
Hayır
Bu puanla bölüm beni seçecek ben bölümü Degil 😔
hayır
Zaten bu yüzden bambaşka bir sektörde çalışıyorum.
hayır ya
araştırdım 😂