İlgi alanınıza göre mi seçtiniz? Puanınız mı o kadarına yetti? Ya da sizi etkileyen biri ya da bir durum mu oldu?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben 18 yaşındayım okuma hevesim yoktu babam amcam ticaretle uğraşıyor bende liseyi bıraktım nargileye merakım vardı 17 yaşında nargile tezgahında çalışmaya başladım o cafede çok müşteri çevre edindim ardından 7 ay sonra ordan ayrılıp 2 ön sokakta bi kafeden tezgah aldım şu an 18 yaşındayım şu an çoğu kişiden fazla para kazanıyorum ama hafta sonu veya gece gündüzüm yok bizde de böyleee :)
12 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Tabi öğretmenlerim bile bana uğrar hafta sonu ahaha
En İyi Cevaplar
Görünce içim kıpır kıpır oluyor ve o mesleği okuyabilmek için gecemi gündüzüme kattım okuduk okumasına neden hep kontenjan dolu olur ki belki ben farklı yerde değil de memleketimde çalışmak istiyorumdur keşke herkes evinin oradaki hastanede çalışsa valla güzel olurdu 😅🙃
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ilk basta ogretmenlik sectim ilerisi icin iyi olur is cikis saatleri vs parasi falan diye. 2 hafta dayanabildim cunku bana gore degildi. Simdi sevdigim ve ilgimi ceken bir bolum: psikoloji sectim. Ve cok daha mutluyum. Bence herkes mutlu ve iyi hissettigi bolumu secmeli.
10 Yorumla - +1 yıl
Hem puanım hem ilgi alanıma yönelik seçtim ama pişmanım.
13 Yorumla- +1 yıl
Bölümü okurken pişman oldum esasında. Bir ömür boyu bu mesleği nasıl yaparım bilmiyorum. Öğretmenlik mezunuyum. Keşke başka bir bölüm okusaydım diyorum.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Büyüyünce ne olacaksın sorusuna dolmuş olacağım dermişim , şu an yetkili bir bayinin dolmuşlarının satış pazarlamacısıyım
11 Yorumla - u+1 yıl
Yeteneğime ve isteklerime göre seçmiştim
11 Yorumla- s+1 yıl
En iyi seçim
- +1 yıl
paraya göre seçtim
19 Yorumla- +1 yıl
4 yıllıkta 4 yıl burs baglanıyor 2 yıllıkta 2 yıl bağlanıyor :D
- +1 yıl
o zor o kadar başarılı biri değilim 249 puanla gırdım lisansa
- +1 yıl
madem konuyu açtın bende burada gerçekleri söylemek istiyorum neyı okudugun asla onemlı degıl nerede okudugun onemlıdır ıngılterede okumakla burada okumak aynı sey değildir
- +1 yıl
alım sıkıntısı var senede 250 bin öğrenci mezun oluyor ama atanan sayısı çok çok az
- +1 yıl
atanamadıktan sonra okusam ne olur
- +1 yıl
İstediğim alana göre
11 Yorumla - +1 yıl
Müdür seçti bende gidiyorum öyle bakalım
00 Yorumla - +1 yıl
Sans iste
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz