Hangi meslek daha iyidir?
İngilizce öğretmenliği
Beden eğitimi öğretmenliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İngilizce öğretmenliği bence daha iyi. Dil öğretmenliği her anlamda revaçta olan bir meslek. Sadece devlette değil özelde de kolayca iş imkanı bulabilirsiniz. Sadece öğretmenlik değil tercümanlık bile yapabilirsiniz. Özel ders verebilirsiniz. Beden eğitimi öğretmenliği için de belki aynı şeyler geçerli ama İngilizce öğretmenliği daha iyi.
Fransızca öğretmenliği nasıl sence fransızcaya fazla bir sempatim var veya fransızca olarak başka ne önerebilirsin?
Cevap
1Cevap
bence beden öğretmenliği çünkü öğretmenlikler arasında en kolay branş beden öğretmenliği bende türkçe öğretmenliği kazandım
@FeroniaY bune ya herkes beni tanıyor evet ben o meşhur gizli 25k lık çocuğum 😂😂
Ve hiç arkadaşım olmadığı için sürekli bu sitedeyim ve manisa celal bayar üniversitesi türkçe öğretmenliği geldi
@FeroniaY arkadaş bulursam gidicem bu siteden şu an çok yanlız olduğum için bu sitedeyim malesef😔😔 ve manisa demirci hakkında birsey öğrenirsen beni bilgilendirirsin fakültem demircideymiş ve demirci hakkında pek iyi yorumlar yok malesef😕😕
kesinlikle ingilizce öğretmenliği hem revaçta hem de dilin önü cok açık
İngilizce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?