Eğitim & Kariyer Sınıf öğretmenliği mi İngilizce öğretmenliği mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisi maaş olarak daha iyi ve atanması kolay? İngilizce Sınıf Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl İngilizce daha iyi mal misiniz sınıf diyenler kimler sinirlendirme 😂 Sınıf öğretmenliği mi İngilizce öğretmenliği mi? Cevapla Maaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eğer ingilizcem iyi olsaydı ingilizce öğretmenliği seçerdim ama ingilizce yapamadığım için türkçe öğretmenliği tercih ettim ben 0 0 Yorumla
sltn43 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl ingilizce daha yönlü bence devlete atanmasanda bi şekilde çalışırsın. ama sınıfta öyle değil 0 0 Yorumla
ane_mon Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sınıf öğretmenliğinin ataması daha çok. 0 0 Yorumla
keremcan06 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sinif öğretmenliği 0 2 Yorumla keremcan06 +1 yıl Sinif öğretmeni kizlar genelde çok disiplinli oluyor bize yeni gelen öğretmen kiz ellerimde sopayi kirmisti tahtada :) Yorumla Soran +1 yıl Mal işte ergen 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer ingilizcem iyi olsaydı ingilizce öğretmenliği seçerdim ama ingilizce yapamadığım için türkçe öğretmenliği tercih ettim ben
ingilizce daha yönlü bence devlete atanmasanda bi şekilde çalışırsın. ama sınıfta öyle değil
Sınıf öğretmenliğinin ataması daha çok.
Bizim bölüm İng öğretmenliği 👍👌
Sinif öğretmenliği
Sinif öğretmeni kizlar genelde çok disiplinli oluyor bize yeni gelen öğretmen kiz ellerimde sopayi kirmisti tahtada :)
Mal işte ergen 😂