Bu gün kafama dank etti, 20 yaşındayım ve Allah bir kaza bela vermezse üniversite 4. sınıfa geçiyorum.
Eğitim hayatım boyunca sınıfın hep en küçüğü oldum, ama şu an çıtırrr bir 4. sınıf olacağım hehehBana yaşıyla ve uzun boyuyla hava atan ilkokuldaki sünepe Ece, ne oldu başın göğe mi erdi evladım?
Ee sizde durumlar ne, siz okulun hep ezilen en küçüğü müydünüz yoksa büyük olan taraf mıydınız?
Siz sınıfın ezilen küçüğü müydünüz, yoksa en büyüğü mü?
Yaşımdan ve boyumdan dolayı değil ancak başka sebeplerden dolayı zorbalık görmüştüm bu yüzden okul nefret ederim ve asla okul dönemini özlemem. Hep bir an önce bitsinde kurtulayım derdindeydim. Gece gece travmalarımı hatırlatıyorsun bana. Yapma ama böyle
Ezilen büyüğüydüm. Ben o zamanlar 18 iken tüm sınıf 15 falandı mesela.
Beni her türlü ezerlerdi. Çok kavga ettim çünkü şerefsizlik yapıyorlardı.
Alihan diye bir tane angut vardı kolum kesik olmasına rağmen Smack down oynuyordu benle güzel kardeşim. Kaldırıp öyle bir yere attı ki, sonralar okulda bayılmalar geçirmiştim.
Ben de okula küçük başladım bir kız vardı Selin diye ilkokulda okula geç başlamış benden 3 yaş büyüktü ve çok sevimsiz iri yarı bir kızdı bana hep yeşim bebe der şarkı söyler dalga geçerdi
Heheh 😼 Pandemi döneminde lise arkadaşlarımla grup kurduk ve bütün sınıf tekrar toplandık ve geçen gün seninkine benzer bir durum konuştuk :) hazırlık ve lise 1 de senin gibi benle de dalga geçerlerdi sınıfın en kısa 2. siydim ama lise son da en uzun 2. Si olmuştum :)
Ama o ivmeli yükselişte senin dediğin gibi bir söz söylemiştim bir kaç kişiye 😂
Ezileniydim ve çok dışlarlardı beni neredeyse hergün ağlardım. Şimdi ben milleti ezen birisine dönüştüm, birilerini gözleri yaşlı görmeden tatmin olmuyorum. Teşekkürler beni zamanında dışlayan insanlar.
Olay çıkartanıydım sürekli gündemdeydim sanırım çocukluğum biraz yaramazdı 😅 ama şimdi tam tersiyim, Ece içinde kin olarak baya kalmış sanırım bu kadar zamana kadar unutmamışsın 😃
anasınıfı ve ilkokulda oyunlara alınmazdım altıma kaçırırdım çok utangaçtım 1. siniftayiz ya daha 1. siniftayiz ilkokul annem bana sinirlenip kitabimi ortadan ikiye ayirmiş öğretmenden dayak yedim sirf anam kitabi yirtti diye rezalet öğretmenler vardi o zamanlar ilkokuldaki cocuğa dayak atmak nedir ya 3. sinifta başka okula geçtim orda kıymete bildim ama gene utangaçtim aşik olan veletler vardi ben aşki kötü birşey saniyordum :D 3. siniftan liseye geçene kadar ayni okuldaydim 7. sinifta dövüş sporuna başladim birincilik alip okulun önune cikmiştim o gunden sonra farklı gözle bakip dalga geçmediler ibineler
Sınıfın gözbebeğiydim, başkanıydım, herşeyi bana danışırlardı, pikniğe dahi benim karımla giderdik, öğretmenimiz koca imparatorluğu bana vermişti sanki sınıfın ikinci öğretmeniydim. Ve öyle bir düzen vermiştim ki sınıfa... Aradan 16 sene geçmiş hala söylerler.😂😂
Sınıfın en uzun kızlarından biriydim ilkokulda, çoğu kişi küçüktü. Eve gelince ağlıyordum neden diğerleri gibi ben de kısa değilim de uzunum diye. Büyüdükçe roller değişti, onların yanında kısa kalmaya başladım.
İlkokul ve ortakulda herkes benle kısasın tipsizsin diye alay ederdi hiçbir kız bana bakmazdı taaaa ki 8. sınıfa kadar resmen evrim geçirdim ortaokulda 6sınıfta bana tipsiz deyip alay eden kız lisede etrafımdan ayrılmıyo ciddiyim. KIMSEYİ KINAMAYIN ALAY ETMEYİN SIKINTI ÇIKABİLİR.
Ben sınıfın göze çarpmayan büyüğüydüm galiba kimse beni ezemezdi büyüklerede sözümü geçirebilirdim ama bu işlere nadir girerim sessiz kendi halinde biriydim