Kadınlar için pilotluk mu, polislik (komiser yard.) mı?

evet arkadaşlar bir tarafta yıllardır kafamda olan polislik ve diğer tarafta aklıma yeni yerleşen pilotluk. ben anlayamıyorum valla araştırdığım mesleklerin hepsinde karşıma özel hayatın olmaz, çalışma saatleri şartları zordur çıkıyor. Çekiyorum heralde tüm böyle meslekleri :) Evettt ikisininde çalışma saatleri vs zor. Bir kadın, bir anne için özellikle. O halde ikisinden birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz. Evet pilotluk maaşı vs yüksek belki değer ayrı kalmana ama sürekli dışarıda olacaksın belki ailenden çocuklarından uzak. Ancak düzenli olarak ne zaman çalışıp ne zaman evde olacağını bir ay önceden belirlenmiş takvimden görebiliyorsun. Polislikte ise şehir/ülke dışına çıkmayacaksın her hafta ama çalışma saatlerin belirsiz. Bir düğünün ortasında bile çağırabilirlemiş. Ancak işin bulunduğun yerde olduğu için acil bir şey olduğunda ulaşabileceksin. Artı ve eksi yönlerini saydım şimdi fikirlerinizi bekliyorum. Özellikle pilot ya da polis kadın tanıdığı olan varsa da gözlemlediklerini yazarlarsa sevinirim. :)
Kadınlar için pilotluk mu, polislik (komiser yard.) mı?